TravelingHoteller

Grand Haber Hotel 5 * (Tyrkiet / Kemer). "Grand Haber" Kemer, Tyrkiet: et overblik, beskrivelse og anmeldelser

Folk vælger et sted for en god hvile på en række kriterier, og de vigtigste af dem er et komfortabelt residens. Selvfølgelig vil jeg stadig være i stand til at svømme i havet, solbadning på en smuk strand og nyde den vidunderlige natur. Alt dette kan sætte sig fast i hotellet "Grand Haber" (Kemer). Her, i en temmelig behageligt miljø har gæsterne mulighed for at nyde hvert minut af deres ferie.

Location

Hotel "Grand Haber" ligger i hjertet af den smukke tyrkiske by Kemer, på Middelhavskysten. Fra den internationale lufthavn i Antalya det er adskilt af kun 55 km, så gæsterne ikke har lang tid til at få det. På bare et par minutters gang fra hovedgaden i Kemer og beundre skønheden i byen eller gå på shopping i de lokale butikker.

Hotel "Grand Haber" (Kemer) ligger i nærheden af den mest populære diskotek i byen, så det er perfekt til afslapning for unge. Naturelskere vil heller ikke blive skuffet, som hotellet er spredt rundt om en smuk park med masser af forskellige fugle.

Udvendige og indvendige af hotellet

Hotel "Grand Haber" (Kemer) - dette er en fem-etagers bygning, bygget i en moderne stil. Det er omgivet af den storslåede grønne af parken, mod hvilket ser meget imponerende. Tilføjet til charmen af denne slags majestætiske bjerge med hvide toppe, der ligger langs kysten.

Især elegante hotel ser efter solnedgang, når bygningen er belyst med farvet lys. Beundre muligt på nuværende tidspunkt, og et storslået fontæne med baggrundsbelysning. På baggrund af mørke bedøvelse.

Inde på hotellet, og alt hvad den har gjort i en moderne stil. I udseende ser bygningen som en dejlig gade med butikker og boder. Umiddelbart indlysende, at oprettelsen af dette mesterværk af moderne arkitektur nødt til at arbejde hårdt. I lobbyen for gæsternes bekvemmelighed overalt er der borde med behagelige lænestole. Den særlige charme af interiøret giver en enorm mængde af grønne områder: palmer, dværg træer og andre planter.

For at nå den ønskede etage kan være så bekvemt som smuk trappe eller et glas elevator, hvorfra du kan beundre den storslåede indvendige rum. Værelserne er temmelig komfortabel, og gæsterne ikke forstyrrer hinanden under én indgang eller udgang.

Næsten alle gulvene er dækket med tæppe, som er kendetegnende for hotellet "Grand Haber" (Kemer) 5 *. Anmeldelser tyder på, at belægningen indeholder altid i en helt ren tilstand. Øvrigt netop på grund af akustikken i rummet tæppe med de arkitektoniske træk er næsten fraværende.

Værelser

Hotel "Grand Haber" (Kemer) tilbyder sine gæster 307 værelser. værelser af følgende typer kan vælges blandt dem:

 • Standart værelser - 206 værelser 26 kvadratmeter. m, beregnet for et maksimum på 3 personer.
 • Økonomi værelser - 11 værelser. Deres område er 26 sq. m. Nogle af værelserne af denne type har ikke balkoner.
 • Familieværelse 1 - etværelses alrum areal på 28 kvadratmeter. m. i hvilken indtager et maksimum på 4 personer. Hotel "Grand Haber" (Kemer) har 78 værelser af denne type.
 • Familieværelser 2 - 8 værelser, bestående af 2 værelser adskilt af en dør. Deres område er 49 sq. m. I disse værelser besætte op til 4 personer.
 • Junior Suites - 2 rummelige værelser areal på 37 m². m, som kan rumme op til 4 personer.
 • Deluxe Rooms - 4 værelser på ca. 54 m². m., konstrueret til højst 4 personer.

Hotellet "Grand Haber" (Kemer) også tilgængelige numre, den mest tilpasset til mennesker med handicap.

Alle værelser har klimaanlæg, er forbundet til det centrale system. Også, hver af dem har et tv, telefon, pengeskab, minibar. Opret forbindelse til internettet kan være gennem en dedikeret linje for et gebyr.

Værelserne er ganske behagelig, med smukke nye møbler. Badeværelserne er rummelige værelser. I hver af dem kan du bruge en hårtørrer, faciliteter til hygiejne, brusebad eller bad (afhængigt af værelsestype).

Hotellets gæster i deres kommentarer meget vel tale om rengøring værelser. Tilbring det som en ændring af linned daglig. Efter besøget af rengøringsassistenter i rummet og i badeværelset alle helt ren.

Området hotel

Hotel "Grand Haber" (Tyrkiet, Kemer) dækker et areal på 61.000 kvadratmeter. m. Hovedattraktionen her er den store svane park, hvor gæster, der foretrækker et roligt miljø, kan trække sig tilbage og nyde skønheden i naturen. Hele området er meget ren og veludstyrede. Der er mange blomsterbede med smukke blomster, bizarre buske, godt velplejede græsplæner.

Hotellet har en stor swimmingpool, omkring hvilke du altid kan slappe af på liggestolene. Selv i højsæsonen solsenge hele mangler. Alle numre er flisebelagt, som fremmer let bevægelse af gæster.

Hotelfaciliteter

For et behageligt ophold på hotellet "Grand Haber" (Kemer) gæster inviteret til en masse forskellige tjenester. Gæster, der foretrækker at rejse med bil kan benytte hotellets parkeringsplads.

Elskere af svømning kan svømme i den udendørs swimmingpool og indendørs, som fungerer selv i offseason. Hotellet har en stor vandland med flere vandrutsjebaner. Af faciliteter på stedet omfatter 2 store tennisbaner, en basketballbane, en mini-fodbold. Der er også en platform, hvor du kan prøve dig selv i mini-golf.

Pas godt på deres helbred og udseende kan være i spaen, som opererer på hotellet "Grand Haber" (Kemer). Prisen på tjenester, der leveres her, normal, og i et relativt lille omkostning du kan nyde et udvalg af massager, sauna eller tyrkisk bad. Opdater hår kan være i den lokale barber shop.

Hotellet har et udvalg af butikker, hvor gæsterne kan materiel på en række souvenirs eller andre nødvendige ting. der er også en valutaveksling.

For folk, der er i stand til at kombinere arbejde og fritid, tilbyder hotellet 5 mødelokaler udstyret med den nyeste teknologi, som kan rumme omkring 1.600 mennesker. Under udførelsen af aktiviteter, så kan du benytte sig af en kurér eller sekretær.

power Features

Turister i deres svar bemærkede den fremragende kvalitet af fødevarer, som hotellets hovedrestaurant "Grand Haber" (Kemer). 5 stjerner - denne type hotel, der arbejder på begrebet "all inclusive" og Grand Haber Hotel er ingen undtagelse. Gæster her kan nyde et bredt udvalg af retter og drikkevarer. Dit valg kan gøre elskere af kød eller fisk retter og vegetariske fans. Også gæster er meget tilfredse med de mange forskellige konfektureprodukter og et stort udvalg af frugt.

Som for restauranten, "Ambrose," at det er ganske praktisk og smuk. Der kan rumme 420 mennesker. Mad og drikkevarer serveres fra 07:00 til midnat. Tabeller er altid en mangelvare. Personalet i restauranten nok, så der er næsten ingen køer. Restauranten er åben på "buffet".

Hotellet har også en restaurant "Olimp", som på samme tid 50 personer kan spise. Her kan du bestille måltider A'la Carte. For andre måltider fra en temmelig omfattende menu af restaurant gæsterne skal betale. Hotellets gæster kan spise på andre gode restauranter ligger på stedet. Tre gange om ugen, de får mulighed for at forkæle dig selv med italiensk og tyrkisk køkken.

Sluk tørsten med en drink eller en bid at spise forskellige lette snacks i de forskellige barer, der er på stedet eller beliggende på dens område.

hotel strand

Gæsterne vil sætte pris på den store strand, som ejer hotellet "Grand Haber" (Kemer). Anmeldelser af turister, der har besøgt her, fuld af positive indtryk af rent vand og velplejet strand. Nogle forstyrrer tilstedeværelsen af småsten på stranden, fordi der ikke er meget praktisk at gå i vandet. Men hotellet klarer dette problem ved at tilbyde gæsterne mulighed for at gå ned i vandet fra de pontoner, hvor du selv kan solbade.

Liggestole og parasoller på stranden er altid en mangelvare. Du kan spise i baren, ligger på stranden. Snacks og drikkevarer serveres her er meget velsmagende, og turisterne i langt de fleste af dem er opfyldt.

Gå til stranden fra hotellet er gennem en underjordisk passage eller gennem parken, hvor der er masser af forskellige fugle. Afstanden er 200 meter.

underholdning

Hotellet "Grand Haber" (Kemer) taget sig af den behageligt ophold af turister. Miss nogen så ikke behøver at. Gæsterne kan altid tage sig i spillerummet, hvor der er mulighed for at spille bordtennis, dart eller billard. De mere aktive gæster tilbydes aerobic eller konkurrere i basketball spil på markerne, en mini-fodbold eller tennisbaner. Mod et gebyr vil instruktører med til at mestre de finesser af ethvert spil.

Vand sportsfaciliteter og kan sørge for et ekstra gebyr. At vælge helt rige:

 • surfing;
 • dykning;
 • kano;
 • vandski;
 • sejle katamaran;
 • klasser på yacht klubben.

Hotellet har også et fitnesscenter, hvor alle kan komme i form, være involveret i forskellige simulatorer.

Betingelser for unge gæster

Hotel "Grand Heber" (Tyrkiet, Kemer) er perfekt for familier, da der viser en masse bekymring for de unge gæster. Hotellets restaurant for dem at have en speciel menu. Der er også særlige stole, hvor børn vil være meget behageligt at sidde.

Underholdning for yngre gæster bugne. Der er en legeplads, hvor børnene uendelige kan underholdt, morede forskellige spil. Men meget populær blandt børn nød vandland med masser af dias, som er bygget i form af en ulv.

Ikke mindre populære er børnenes miniklub, hvor erfarne lærere tage børn kreative spil, lære at gøre maleriet på stoffet eller sten til at skabe forskellige dekorationer. Undervisningen foregår i en meget venlig og sjov atmosfære, så børnene ser frem til den næste besøg til klubben.

Forældre kan om nødvendigt for et ekstra gebyr for at benytte sig af højt kvalificeret barnepige.

Animation og præsentation

Munter animatorer vil ikke få lov til at gå glip af gæsterne ankommer til hotellet "Grand Haber" (Kemer). Gæstevurderinger taler om et temmelig varieret program af forestillinger. Underholdning hele dagen forskellige konkurrencer for både voksne fritid og for deres børn. De arbejder hele hotellet. Om aftenen kan de besøgende se en række fortryllende show-program i amfiteatret af hotellet.

Fans af nat feste kan besøge det lokale diskotek bar Wolf, som ligger inde i vandland. Indgang til disco fri. Gæsterne kan også besøge natklubber i Kemer, som ligger en kort gåtur fra hotellet. Her meget ofte kommer til en berømthed og diskoteker fortsætter indtil morgenen.

hotellets personale

Mange varme ord henvendt til de rejsendes bedømmelser af hotellets personale. Ifølge gæsterne, alle arbejdere er meget høflige og venlige. Ethvert problem, at gæsterne kontakte hotellet leder, der løses inden for en dag.

Blandt de ansatte er der en masse af russisktalende medarbejdere, som eliminerer forskellige former for misforståelser. Undervisere og sygeplejersker, passer børn, og en god beherskelse af russisk, så de kan altid inspirere børn interesseret i spil eller undersøgelser.

Tyrkiet, Kemer, hotellet "Grand Haber" 5 *: prisen for indkvartering

Gæsterne på "Grand Haber" Meget tilfreds med hotelophold og argumentere for, at priserne helt er svarer til dem. Det bør dog være opmærksom på, at i begyndelsen af sæsonen, tur prisstigninger, da det er om sommeren kan være nok nakupatsya i varmt vand og nyde den frodige grønne byen Kemer. Hotel "Grand Haber" priser steg en anelse i forhold til andre hoteller. Men forskellen kan være mange meget håndgribeligt.

Også, at prisen for turen i Grand Haber Hotel er i høj grad afhængig af en rejsearrangør. Ifølge de turister, omkostningerne tillader rejsende fra én by, af benyttet sig af de forskellige tour, meget forskellige operatører. Det er bedst at gøre ordren kun i veletablerede virksomheder. Men hvis vi tager den gennemsnitlige pris derefter en nat på hotellet skal betale fra 4155 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.