TravelingHoteller

3 Lefkoniko Beach Hotel (Grækenland / Kreta): fotos og anmeldelser

Kreta - er ikke kun den smukkeste ø i Grækenland, men også det mest interessante ud fra et syn på historien og mytologi. Det er her, Rhea gemte sig i en hule om fremtiden for Kronos Zeus den Tordneren, og med hjælp fra Minos Daedalus bygget en labyrint, hvor Minotaurus levede. Objekter, der er forbundet med disse myter stadig eksisterer. Udover disse attraktioner, på Kreta, store strande, fantastiske hav og masser af underholdning for enhver smag. Du kan bo i et hyggeligt og komfortabelt hotel Lefkoniko Beach 3 *. Rethymno - den by, hvor det er placeret - fortjener også opmærksomhed. Her er de mest komfortable strande med klart vand, og i de gamle gader af gæsterne er altid velkomne i de store og små værtshuse, hvor med et smil, tilbyder de mest lækre retter. Lefkoniko Beach gør sit yderste for at turister efter en begivenhedsrig dag var i stand til at slappe af. Mange af dem, der engang besøgte her, vil helt sikkert vil komme tilbage igen.

Beliggenhed

I den gamle bydel i Rethymnon, som er beliggende i den nordvestlige del af Kreta, gæstfrit åbne døren til hotellet Lefkoniko Beach 3 *. Den berømte Heraklion, øens hovedstad, er det færdigt med 78 km, og fra originalitet og entydighed af Chania - 60 km. Afregning på dette sted eksisterede så langt tilbage som bondestenalderen. Siden da og den dag i dag det går en masse forskellige arrangementer, hvis hukommelse holdes gamle bygninger, gader og pladser. Fra hotellet til byens historiske centrum kun få minutter gang 5-6. Der er en gågade, så du kan ikke nås med transporten. Men i nærheden er en motorvej, hvilket er meget bekvemt for dem, der kommer til at rejse rundt på øen med bil eller bus. På tværs af gaden til strandpromenaden begynder. Dreje til højre, på hendes tur til afgangen fra byen, samt til en lille havn med både og yachts. Dreje til venstre, kan du gå til centrum af havnen, kaldet Venedig. Her færger til øerne og lystbåde.

I gaderne nær hotellet Lefkoniko Beach 3 * og omkring byen en masse butikker med alle slags varer, vegetabilske butikker, bagerier, heri betegnet som "zaharoplastio", små cafeer, værtshuse og restauranter. Blot et par dusin trin er et supermarked, hvor ofte der er tilbud og rabatter. I centrum af Rethymno, er der flere diskoteker og klubber, hvor musikken spilles indtil morgenen. Dette er et stort plus for hotellets gæster, der kom til Kreta for at have det sjovt. Lefkoniko Beach har ligger i det faktum, at ved siden af ham, kun 20 meter, ligger Lefkoniko Bay Hotel. Gæsterne på begge hoteller kan nyde en fælles restaurant, deltage underholdning.

Hvordan kommer man dertil

For at komme til Lefkoniko Beach 3 * (Rethymnon, Kreta) er mest praktisk fra Heraklion. Det er hovedstaden på øen, en stor og smuk by. Om sommeren er der en international lufthavn, der modtager fly fra Rusland og Ukraine. Direkte fly drives fra Moskva, Jekaterinburg, Kiev, St. Petersburg, Norilsk, Lviv, Kazan, Voronezh. Selskaber, der leverer deres tjenester til transport af passagerer - er "Aeroflot", "Aerosvit", "Transaero», Aegean Airlines. Der er også en masse virksomheder, der gør internationale flyvninger til Kreta fra Europa og indenlandske fra Athen og nogle af de græske øer.

Anden Kreta lufthavn er beliggende i byen Chania. Her kan du flyve fra Athen, Tyskland, England, Finland, Belgien. Om vinteren, tilgængelig med fly til øen kun fra Athen og Rhodos. Men de komfortable færger køre hele året rundt. Brug dem til at svømme i Heraklion eller Hanyu muligt fra Athen, Rhodos, Santorini, Milos, Kos og andre øer.

Hotellet Lefkoniko Beach 3 * fra havne eller lufthavne Heraklion og Chania kan nås med taxa eller bus. Den anden mulighed er meget billigere, men det er nødvendigt første halve time tur fra lufthavnen eller havnen til busstationen, og derefter tage en bus til Rethymnon. Direkte fly til Rethymnon der. Bus station i byen er placeret på hotellets Lefkoniko Beach "langt væk, så vil stadig nødt til at tage en taxa. Overførsel giver ikke hotel.

beskrivelse

Lefkoniko Beach 3 * (Kreta, Grækenland) byder gæsterne velkommen siden 1987. I 2003 er det gennemført en komplet ombygning. Placering nær centrum af byen "skyldig" i, at lukke på alle sider er bymæssig infrastruktur. Området hotel er ikke særlig stor, men smuk og omhyggeligt oplært. På hver tilgængelig stykke jord beplantet med stedsegrønne træer og buske, mange farver. der er rigelig fri parkering foran. På det område er udstyret med to swimmingpools for voksne og en for børn, en sommer restaurant og bar. Foyeren af hotellet er meget hyggeligt, møbleret med lænestole og sofaer. Det er godt udstyret med trådløs internetadgang gratis.

Modtagelse leverer tjenesteydelser døgnet rundt. Du kan udveksle valuta, bestille billetter, leje linned til vasketøjet eller renseri og ting i bagagen, leje en bil. Også i receptionen, kan du lave en kopi af dokumentet og sender faxen. Hotellet er velegnet ikke kun for fritid, men også til forskellige arrangementer, for hvilke der er velindrettede lokaler til banketter og konferencer.

værelser

Lefkoniko Beach 3 * (Kreta) består af en fire-shell. Hotellet har en elevator. For turister det giver en række kategorier 104 studier og lejligheder er standard. Værelserne er i stil med minimalisme. Intet mere, men smagfuldt indrettede. Det farveskema væggene i pastel. På gulvfliser, tæpper ikke. Møbler er ikke ny, men trygt. Der er rummelige loggiaer og balkoner med borde og stole. Views enten over byen eller hotellets område. På de øverste etager har udsigt over havet. Hvert værelse har et tv (russiske kanaler ikke), lille køleskab, aircondition, telefon, pengeskab, hårtørrer. Et stort plus - tilstedeværelsen af en mini-køkken med el-komfur, og en bred vifte af køkkengrej, herunder gryder, pander, tallerkener, kopper, glas, gafler, skeer, knive. I lokaler, hvor der ikke leveres, er der el-kedler. Hygiejne er et brusebad, toilet og håndvask. Shampoo og sæbe kun udstedes på dagen for ankomst. Toiletpapir genopfyldes efter behov.

Clean - er den telefonkort Lefkoniko Beach 3 *. Gæstevurderinger indikerer kvaliteten husholdning, tjenestepiger kun udføres, når lejere er fraværende. Håndklæder skiftes hver anden dag, linned skiftes hver tredje dag.

Lefkoniko Beach Bay 3 *

Anden Lefkoniko hotel gruppe, som har navnet på den Lefkoniko Bay, er beskrevet af hotellet blot to dusin meter. Han blev sat i drift kun i 1999, så alle de VVS og elektriske apparater i det moderne nok. Hotellet er lille, men veludstyrede. Der er to swimmingpools for voksne og en for børn, en bar, et billardrum, en frisørsalon. Restaurant i Hotellet er der. Gæsterne kan spise morgenmad, frokost og middag i en nærliggende Lefkoniko Strand. Den hotelophold tilbydes 68 lejligheder: studios og lejligheder. De er også udstyret med et lille køkken, et tv, køleskab, hårtørrer, telefon, rummelig balkon med plastik møbler. Design og indretning af værelserne er også lavet på princippet om minimalisme. Ikke noget overflødigt, kun det mest nødvendige for et behageligt ophold. Rengøring kvalitet, dagligt. Skift af linned udføres i to dage, håndklæder - hver anden dag.

mad

Hotellet Lefkoniko Beach 3 * (Grækenland) ligger i Othello største restaurant, placeret i bygningen, Alasia udendørs restaurant og to barer - en i lobbyen, en anden swimmingpool. At købe rundtur i dette hotel, kan du gøre det "all-inclusive" systemet, morgenmad og aftensmad, morgenmad kun eller uden mad. Hver option har sine fordele, men i betragtning af, at den retter fås i mange rum, og det er bogstaveligt talt rundt om hjørnet er der en billig supermarked, mere økonomisk at lave mad til sig selv. De, der er på ferie kommer ikke til at bruge tid på komfuret, og det giver mening at udarbejde en turné med blot morgenmad og middag eller med morgenmad, fordi ved siden af hotellet på næsten hver tur der er cafeer og tavernaer, der passer til enhver smag og pengepung. Hver dag kan du vælge noget andet. For dem, der ikke kan lide besværet, perfektionere systemet "all inclusive", jo mere der er forberedt ved brønden. Det eneste nuance - et bredt udvalg af retter, vil ikke være, men drikkevarer tjenere vil tilbyde gratis.

Morgenmad er tilrettelagt for selvbetjening (buffet). Europæisk menu. Tilbydes korn, mælk, pølser, skinke, æg, brød, rundstykker eller boller, smør, ost, marmelade, frugt. Som for drikkevarer, der er mælk, kaffe, te, saft. Til frokost og middag serveres græske og europæiske retter, herunder kød, fisk og skaldyr, grøntsager, pasta, ris. For gæster Lefkoniko Beach Bay 3 * morgenmad, frokost og middag serveres i dette hotel. Nyd bar service og deltage temaaftener turister fra Lefkoniko Bay er også gratis.

Strand vejr i Rethymno

Begge hoteller er placeret i gå afstand fra kysten. Stranden her er sandet, havet er ren. Generelt alle strande i Rethymnon fremragende. Derfor er de konstant tildelt det Blå Flag. Solnedgang i havet på stranden i nærheden af hotellet flad, hvilket er praktisk for familier med børn. Liggestole og parasoller er altid til rådighed. Gæsterne på Lefkoniko Beach 3 * anmeldelser om badeferie forlade mest gunstige. Fra hotellet promenade strækker sig mange kilometer. Det er en fornøjelse, ikke kun for at solbade, men også bare en tur i morgen eller aften timer. Af den måde, i Rethymno, der er steder på kysten, hvor skildpadder svømme om sommeren for at lægge deres æg. Hvem er heldig kan se denne spændende handling.

Vejret i Rethymno og Kreta generelt gunstige. sommer regn er sjældne. Lufttemperaturen i juli og august når 35, og vandtemperaturen på 25 °. Men fra midten af juli begynder vindene, så havet er ofte bølger. I maj og juni vejret for resten er også meget god, dagtemperaturer sjældent under 25 grader, og ofte når op til 30. Rains kan fange i maj og den mindreårige. Men vandet i disse måneder er stadig cool, til 22. September - den perfekte måned at slappe af. Om eftermiddagen luften var stadig varmer op til 30, vandet er meget varmt, ingen regn.

fritid

Om animation turister på ferie i Lefkoniko Beach 3 * (Kreta) anmeldelser efterlades tvetydig. Nogen her gerne organisere græske nætter med folkemusik, danse og sange, nogen nævner tabellerne disse dage sprængfyldt med mad, og nogen skrev om støj, ikke giver søvn. For ikke at forstyrre det sjove, du har brug for at bestille værelser væk fra baren og restauranten, mens støjen ikke vil blive hørt. Disse aftener afholdes en gang om ugen. I de resterende dage af hver morer sig. Animation, som i Tyrkiet eller Egypten, ikke her. Men hotellet ligger tæt på byens centrum, hvor du altid kan finde en bar, restaurant eller taverna med levende musik og disco klubber med dans indtil morgen.

For rekreation er der to store swimmingpools i Lefkoniko Beach 3 *. Billeder af turister vise, hvor gode de er. Man har en Whirlpool Jet. Omkring poolen tilstrækkelige senge og paraplyer. Aktiv rekreation omfatter en bred vifte af sports spil - dart, billard, bordtennis.

udflugter

Ankommer på Kreta, er det vanskeligt at tilbringe hele din ferie på stranden, og i endnu højere grad på hotellet. Utvivlsomt, du ønsker at nyde skønheden af øen og se dens unikke monumenter. For mere mobil bevægelse alle kan leje en bil eller motorcykel. I Rethymno, er der mange kontorer, der tilbyder en række forskellige modeller af transportmateriel, og der er gratis parkering i nærheden. Desuden er det muligt at rejse rundt på øen med bus. Bus station er placeret for langt væk, men busser afgår fra det i nogen del af øen. Interessant og Rethymnon selv, især dens gamle del, hvor der er en venetiansk fæstning, havn, smukke antikke springvand, flere museer. Placering Lefkoniko Beach 3 * yderst belejligt for walking gennem byens gader med et besøg alle dens seværdigheder.

yderligere oplysninger

Dette hotel i nogle brochurer udråbt som Lefkoniko Beach 4 *, men det er faktisk en klassisk græsk tredobbelt. Pris per værelse er i fuld overensstemmelse med den foreslåede her funktioner og servicekvalitet. Dette hotel er mest egnet til rekreation for folk i alle aldre, men uden børn, da der ikke er nogen legeplads, legerum for børn, ikke børnepasning. For børn, har hotellet kun en børnepool og vugger (pre-order).

Det vigtigste kontingent af turister i "Lefkoniko Beach" - de tyskere, svenskere og hollandsk. Russiske turister få. For nogle er det et plus, og for nogen til at tage. I juli og august blandt gæsterne på hotellet en masse pensionister.

Gæstevurderinger om Lefkoniko Beach meste gunstige. Blandt ulemperne er nævnt:

  • udstedelse af hygiejneprodukter gang ved ankomst;
  • ikke særlig varieret morgenmad;
  • et lille område;
  • ikke godt nok internet i lokaler;
  • mangel på engelsk talende personale.

Hotel værdighed præget af turister, følgende:

  • placering;
  • Rengøring;
  • lydhørhed og venlighed af personalet;
  • fuld overensstemmelse med prisen på kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.