Af teknologiElektronik

Et lille køleskab: Den perfekte løsning til et lille køkken

Små køkkener er ikke kun et problem for vores land. I mange europæiske lande fandt der efter 2. Verdenskrig massekonstruktion af boligbyggeri sted. Og ofte under køkkenet var pladsen ikke mere end 7-8, og nogle gange - kun 4 kvadratmeter. M. At sætte i et sådant værelse et møbelsæt og udstyre det med alt nødvendigt udstyr er en rigtig kunst. Men producenterne mødes med deres kunder og producerer køkkenapparater i forskellige størrelser - fra kæmpe til miniature. Derfor, i enhver butik kan du finde et lille køleskab. Prisen for det kan være anderledes, afhængigt af volumen og tekniske egenskaber. I gennemsnit varierer det fra 5 til 15 tusind rubler. Sådanne modeller ud over lave omkostninger er karakteriseret ved brugervenlighed, mobilitet og lavt lydniveau.

Hvem har brug for et lille køleskab

Denne teknik er efterspurgt, ikke kun i små køkkener. Kompakte køleskabe, der har en højde fra en halv meter til 140 cm, købes ofte af pensionister og studerende, da disse modeller fuldt ud opfylder deres forhold - lave omkostninger og små dimensioner. Ud over disse kategorier af borgere købes ofte et lille køleskab af forskellige organisationer, for eksempel private virksomheder til kontorarbejdere, hoteller og familie hoteller for at udstyre et minikøkken eller en bar med læskedrikke i lokalet, hospitaler til installation i afdelinger.

Typer af kompakte køleskabe

Selv små køleskabe kan variere betydeligt i størrelse. Det mindste køleskab kan have en højde på mindre end 50 cm, f.eks. Corting KS50A (højde 45 cm) eller LG GS-051SS (højde 50 cm). Mere rummelige køleskabe, op til 160 cm høje, tilhører også små, men de er ret rummelige. Derfor kan du selv vælge enhver model, der adskiller sig fra standarden. For eksempel er de smalle små køleskabe i de seneste år blevet meget populære, deres bredde er reduceret med 5-10 cm. Dette er ikke så meget, men nogle gange er disse få centimeter ikke nok til en vellykket placering. En anden populær model - lavt, men bredt og dybt køleskabe - de kan indføres organisk i køkkenet, og toppen bruges som en ekstra bordplade. En anden mulighed - en kompakt mini-bar, der kun kan rumme tre eller fire flasker vin. Sådanne små køleskabe sættes ofte i stuen, og designet er passende - ikke en blændende hvid farve, men en efterligning af et ædelt træ. Mange modeller har en anden vigtig funktion - døren kan fjernes og opvejes. Under forhold, hvor det er nødvendigt at tage højde for hver fri centimeter af rummet, foretrækkes et sådant design.

Husk: Hovedkriteriet for valg af køleskab er det rigtige forhold mellem dets volumen og antallet af produkter, du gemmer i det. Derfor, hvis du ikke er en fan af madlavning, og middag og middag oftest uden for hjemmet, et lille køleskab - for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.