TravelingRetninger

Hvordan kommer man til Kabardinka med tog eller fly?

Hvert år øges antallet af turister, som går på ferie ikke til fjerne oversøiske feriesteder, men på Sortehavskysten. Især populær er den kaukasiske retning, fordi her russere venter altid på en varm velkomst, kærlig hav og en overflod af saftige frugter. Blandt de mange resorts, der ligger ved Sortehavet, skelner erfarne turister Kabardinka. Dette sted, der ligger i Tsemesskaya-bugten, betragtes som det mest velegnede til hvile hos børn i alle aldre. I dag vil vi fortælle dig, hvordan du kommer til Kabardinka med tog og fly fra forskellige byer i Rusland.

Paradis ved kysten

Vores landsmænd gerne hvile i Gelendzhik, denne udvej er kendt for turister siden sovjetiske tider. Men kun femten kilometer fra byen er der landsbyen Kabardinka, som simpelthen er et unikt sted at slappe af på grund af dets geografiske beliggenhed og klima.

Den kendsgerning, at feriestedet ligger på kysten af en stille Tsemesskaya-bugt, og på den anden side pålideligt beskyttet mod vind og dårligt vejr ved Markotkh-bjergkæden. Derfor er det næsten året rundt, at der holdes lav luftfugtighed, i sommersæsonen overstiger antallet af solrige dage priserne for andre sortehavssteder, vandet i bugten opvarmer hurtigt, og svømmesæsonen varer fra maj til midten af efteråret.

I sovjetiske tider var Kabardinka fokuseret på børns rekreation, fordi det lokale milde klima er ideelt til helbredelse af børn fra hele landet. Til dato er der flere lejre, rekreative centre, pensionater og endda moderne femstjernede hoteller. I denne forbindelse er antallet af turister steget, og deres sammensætning er betydeligt udvidet. Kabardinkas popularitet er vokset markant.

Den overraskende karakter i mange henseender giver denne udvej med konstant interesse fra turister. Her på et ret lille område kan du se nåletræer, vinmarker og frugtplantager. Og de luksuriøse sandstrande er mindst halvtreds meter brede og strækker sig for fem hundrede meter. Resten på dette sted er fyldt med en ekstraordinær pacifikation, og den rolige rytme i en stille feriested skal smages for evigt at skynde sig et sted for megacities indbyggere.

Når alt kommer til alt, vil du sikkert vide, hvordan du kommer til Kabardinka. På toget er det den nemmeste måde at gøre det på, men du kan også bruge luftforbindelsen i denne retning. Vi vil fortælle dig om alle metoderne.

Rute Moskva - Kabardinka: Hvordan kommer man dertil med tog

Desværre har feriestedet ikke sin egen banegård, så det er nemmest at købe en billet til Novorossiysk eller Anapa. Her vil hver lokalbeboer fortælle dig, hvordan du kommer til Kabardinka. Med tog tager vejen til den ene side i gennemsnit ca. en dag. Men lad os tale om alt i orden.

I Novorossiysk fra Moskva kan du forlade to stationer - Kazan og Kursk. Normalt tager turen lidt mere end en dag, og togene forlade hver dag. Hvis du vil bruge så lidt tid som muligt på vejen, så køb billetter til Premium-toget 030C, som afgår fra Kazan banegården. I dette tilfælde vil du være i Novorossiysk efter 22 timer, men prisen på envejsbillet er 6800 rubler. Hvor pladsen i et almindeligt togs rum ikke overstiger 4200 rubler.

Hvis du planlægger at tage toget til Anapa, så gå til Kursky eller Kievsky jernbanestation. Rejsetiden overstiger ikke 23 timer, og billetprisen koster 5 tusind rubler. (Rum). Billetten til det reserverede sæde er meget billigere - 3200 rubler. Sammensætning til Anapa sendes hver dag med et lille tidsinterval.

Rejser fra Skt. Petersborg

Mange rejsende er interesserede i at komme til Kabardinka på et tog fra Skt. Petersborg. Som det viste sig, er dette et meget populært rejsemål for beboere i den nordlige hovedstad. Den hurtigste vej fra St. Petersborg til Novorossiysk, og derfra med bus eller taxa til Kabardinka.

Tog i denne retning forlader fra Moskva banegården, på den måde, du vil tilbringe mere end en dag. Omkostningerne ved en sådan tur til den ene ende er lidt mere end 9 tusind rubler. Hvis du køber billetter ikke lige før du går, kan du spare lidt på turen.

Penza: rejse med jernbane

Hvis du har brug for at vide, hvordan du kommer fra Penza til Kabardinka med tog, så vil oplysningerne i dette afsnit være nyttige for dig. Beboere i byen har mulighed for at tage på ferie gennem Novorossiysk, Krymsk og Tuapse. Alle tog afgår dagligt fra Penza station.

Det er værd at bemærke, at billetprisen for hver af disse retninger er omtrent den samme. Den ene ende er i intervallet tre til fire tusind rubler. Rejsetiden er heller ikke for anderledes - omkring en dag og syv timer.

Lipetsk - Kabardinka: hvordan man kommer der med tog

Beboere i Lipetsk, der planlægger ferie i Kabardinka, kan købe billetter til Novorossiysk. I den retning går tog 227A og 481Y, afgang foregår fra Lipetsk station.

Den gennemsnitlige rejsetid er en dag, billet til rummet koster lidt mere end 4 tusind rubler. At rejse i et reserveret sæde vil koste vores landsmænd 2.700 rubler.

Bryansk: en tur til udvej

Spørgsmålet "hvordan man kommer til Kabardinka på et tog fra Bryansk" spænder mange byboere. Sortehavskysten er trods alt den mest populære destination for den russiske midtzone.

Fra Bryansk, tog toget til Krasnodar og Tuapse, fra begge punkter kan du tage en bus til Kabardinka. Rejsetiden overstiger betydeligt en dag, som regel rejsende skal tilbringe en dag og syv timer på toget. Prisen varierer mellem 4 tusind rubler. Den billigste ting at gå til Krasnodar, i dette tilfælde er du nødt til at bruge 3300 rubler. Men husk at fra denne by til Kabardinka for at blive længere end fra Tuapse.

Fra Voronezh til Kabardinka

Voronezh, som mange andre russere, er interesseret i hvordan man kommer til Kabardinka på et tog fra Voronezh. Ruten i denne retning vil ikke afvige meget fra de tidligere beskrevne af os.

Fra Voronezh-1-stationen går et tog til Novorossiysk, det går dagligt, så der er normalt ingen problemer med borgerne. Den hurtigste er den specielle gruppe "Tjernobor", du vil være på destinationen efter 21 timer. Men prisen på billetter til dette tog er ret høj: et reserveret sæde - omkring 4 tusind rubler, en coupe - 5700 rubler, luksus - lidt over 9 tusind rubler.

Den sædvanlige sammensætning går til Novorossiysk om en dag, og den gennemsnitlige pris for en coupe er 3.000 rubler. Toget afgår fra Voronezh stationen.

Tog på ruten Nizhny Novgorod - Kabardinka: beskrivelse og billetpris

De rejsende, der overvejer på forhånd, hvordan man kommer til Kabardinka med tog fra Nizhny Novgorod, overvejer som regel kun to muligheder. De er også de mest bekvemme - gennem Krymsk og Novorossiysk.

I begge tilfælde forlader togene fra stationen Nizhny Novgorod, i en sæson, du kan forlade hver dag. Sammensætning til Krymsk er på vej en dag og 17 timer, rejseomkostninger overstiger 6 tusind rubler. Til Novorossiysk går toget en dag 19 timer, billet til en reserveret plads koster omkring 4 tusind rubler. Coupe koster 6.800 rubler for vacationers.

Selvfølgelig har vi ikke mulighed for inden for rammerne af en artikel at fortælle dig, hvordan du kommer til Kabardinka med tog fra alle russiske byer. Vi forsøgte imidlertid at dække det maksimale antal af dem i deres anmeldelse.

Med fly til Kabardinka: rejsefunktioner

Naturligvis er flyrejser den hurtigste mulige måde at komme fra et punkt til et andet. Men glem ikke at det gælder de dyreste. Derudover er der ikke altid fra hver by i Rusland fly på den rigtige rute. Derfor vil vi overveje en tur til Kabardinka på Moskvas eksempel.

Da feriestedet selv ikke har sin egen luftterminal, har Muscovites mulighed for at vælge enhver lufthavn i Gelendzhik, Anapa og Krasnodar. Fra et hvilket som helst tidspunkt vil du kunne nå Kabardinka så hurtigt som muligt.

Hvis du vælger Gelendzhik, så forbered dig til at betale for en tur til den ene ende omkring 9 tusind rubler. Herfra til landsbyen er der flere busruter:

  • 32;
  • 31;
  • 103.

Bevægelsesintervallet er fra en og en halv til tre timer.

Hvis du beslutter dig for at komme til Kabardinka gennem Anapa, så husk at omkostningerne ved flyrejser vil være lige over 7 tusind rubler. Yderligere skal du købe billetter til en af busforbindelsesruterne, der passerer gennem flere feriebyer:

  • Temryuk - Tuapse;
  • Temryuk - Gelendzhik;
  • Anapa - Sochi.

Generelt vil vejen på en af busserne tage dig om to timer.

Fra Moskva til Krasnodar kan du flyve og betale 6 tusind rubler. Hver dag fra Krasnodar busstation forlader en bus til Kabardinka, som vil være på vejen i cirka fire timer.

Kun dig selv bestemmer, hvordan du kommer til udvej på Sortehavskyst bedre. Nogen er tættere på en målt rejse med tog, mens andre kan lide en kort flyvning og en yderligere tur med bus. Uanset hvad du vælger, vil Kabardinka helt sikkert gøre et uudsletteligt indtryk på dig, og du vil tilbringe din ferie her mere end én gang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.