TravelingRetninger

Central Botanisk Have i Minsk

I hvert land er der et sted, hvor indsamlet naturens undere og landskabsarkitektur. I Hviderusland - en botanisk have i Minsk, er det den største i staten center til bevarelse af plante mangfoldighed. Præsenteret kultur anses sjældne.

En kort historie

Botanisk Have i Minsk er et førende forskningscenter inden for introduktion og plante økologi, fysiologi og molekylær biologi. Det er mere end ti tusinde forskellige planter: både dekorativt og husholdning. Dens officielle navn - Central Botanisk Have af National Academy of Sciences i Hviderusland. Der var han firs Aar, hele tiden aktivitet er konstant udvide grænserne og listen indsendt af planterne. Botanisk Have i Minsk besat område på mere end halvfems hektar i 1932, og nu handler det om et hundrede og halvtreds-tre tønder land. Det er beliggende i en granskov. Besøgende altid sige en sund atmosfære på dette sted.

Tyve-otte år fra datoen for bunden af haven centret fik status af et forskningsinstitut af Academy of Sciences i BSSR.

Botanisk Have i Minsk tilbyder de besøgende et kig på planter fra forskellige steder på kloden. Præsenteret tropiske og subtropiske afgrøder mere end to tusinde arter. Denne bambus og palmer, appelsiner og agave, eukalyptus og flaske træ Madagaskar, cypres og stedsegrønne jasmin. Mange af disse planter er placeret i et drivhus. Denne fremgangsmåde gør det muligt for haven er ikke lukket om vinteren. Drivhuset fungerer for besøgende siden 2007. I de sidste syv år, usædvanlig og sjælden kulturelle glæde af sin art alle udfordrere.

Flora fra hele verden

Botanisk Have i Minsk er en fremstilling af blomster fra hele verden. Det omfatter forskellige sorter og arter af planter. Det tulipaner og roser, liljer og påskeliljer, hyacinter og pæoner, syrener og georginer, samt mange andre. Hver besøgende kan finde din yndlingsblomst og masser at beundre dem.

Central Botanisk Have i Minsk kendt blandt hviderussere og besøgende til sin arboret. Den har en rig samling af nåletræer. Alle planterne i haven er arrangeret velordnet. Træer og buske er i deres geografiske sektorer. til rådighed for visning separat afledt samling af flerårige planter fra Kaukasus og Pamir, fra Sydamerika og Europa, og Australien også.

For nylig, Botanisk Have i Minsk på adressen - gade Surhanau hus 2-i (denne Pervomaisky distrikt), åbnede to have plot: tysk og hviderussisk type. Planerne - at skabe nogle flere husstand områder i andre europæiske lande. Den ekstraordinære skønhed af natur og arkitektur holder Botanisk Have i Minsk. Hvordan kommer man til dette vidunderlige sted? Du kan bare finde en stoppested og tage bussen eller taxa. I centrum af den hviderussiske natur er nemt at fare vild i tid. Du kan hele dagen til at passere mellem rækkerne af planter og helt glemmer alt foregår udenfor haven.

rosen udstilling

Mange besøgende til hovedstaden i Hviderusland anser det deres pligt at gå til centrum af denne populære eksotiske natur. Meget ofte folk kommer til at se på de roser i den botaniske have i Minsk. Indsamlingen af CLS - mere end tre hundrede og tyve slags roser: te og polyanthus, kinesisk og hybrid te.

Det mest populære sted for hviderussere - det er en botanisk have i Minsk. 2014 gav gæsterne en uforglemmelig ferie roser. Der deltog et stort antal besøgende fra nabolandene. en to-timers tur til rosenhaven er givet i programmet for festivalen. Det er også en førende ekspert i det centrale Botanisk Have G.F.Zhuravkin afholdt en master class på omsorg for roser. Triumph prydet animation viser levende skulpturer og hatte lavet af blomster. en master class fra repræsentanter «Vivasan» Company blev afholdt for besøgende. Under høringen talte om anvendelse og brug af blomster olier i kosmetologi. For børn afholdt skydning attraktion bueskydning og ridende på en pony med en blomst fe.

populært sted

Indgang til Botanisk Have, et gebyr for voksne besøgende billet koster tyve tusind rubler, for pensionister, skolebørn eller studerende - ti tusind. For at komme ind i anlagte område, kommer til at betale tredive tusind og femten hhv. Billetprisen for indgangen til vinterhave for alle de samme - femten tusind rubler.

Befolkningerne i Central Botanisk Have kaldet "Botany", lokale føler sin museum for levende planter i det åbne. Minsk beboere tilbringer ofte deres weekend i et grønt hjørne. menneskelig kommunikation med planter giver ny styrke.

Nogle forskere trygt sige, at floraen kan påvirke den generelle tilstand af mennesker. Cactus tager den negative energi, Tradescantia forbedrer sundhed og humør, og geranium opfrisker luften.

Et par interessante fakta

Planter kan også hjælpe en person til at forudsige vejret. For eksempel, den gule akacie - en unik naturlig barometer, det er på grænsen af regnen udsender store mængder af nektar og en dejlig kraftig smag. Også i udseende gerbera eksperter kan bestemme vejret bliver solrigt eller uklar.

Et andet interessant faktum er, at nogle af de planter, som anvendes i madlavningen. En slags eksotiske orkideer er alle velkendte vanille. I oldtiden hele skibe med de folk gik på jagt efter denne blomst. Bare ti år siden de rige hviderussere var parat til at betale store penge for orkideer, som i deres stat var slet ikke. Nu blomsterne er i den centrale Botanisk Have, kan alle komme og nyde dem. Belarus har lært at dyrke orkideer i kolber.

farve samlinger

Officerer i Minsk Botanisk Have til at hjælpe akklimatisere til lokale forhold, nye kulturer bragt fra forskellige hjørner af kloden. For denne ekspedition organiseret i forskellige klimazoner (fx Carpaty eller Ural). Nu er der omkring 250 arter af flerårige planter fra Kaukasus, Sydeuropa og Afrika, af Pamir.

Også i haven er der også sædvanligt for hovedstadens beboere blomster kollektion. Haven viser nye typer af georginer og liljer. Især mange sorter af tulipaner (500) og pioner (300). Arbejdere omhyggeligt tage sig af planterne, udført talrige undersøgelser.

Planer for fremtiden

Hvert år i Botanisk Have i Minsk udført genopbygningsarbejde. Allerede genopbygget moderne drivhuse, der er gammel altid repareres. Naturcenter administration ønsker at udskifte haven vandingsanlæg. Også helt ændre strukturen af sporene og bygge en anden ny drivhus. Besøgende virkelig godt lide idéen om at skabe områder af de enkelte lande, administrationen har planer om at udvikle flere nye mini-områder i de europæiske lande.

I Minsk er der en botanisk have drivhus udstilling, det åbnede for syv år siden. I lang tid, det var fyldt, det dækker et areal på mere end 1200 kvadratmeter. Rummet er opdelt i separate zoner, der hver har sin temperatur og bestemt til forskellige planter.

rig fond

I øjeblikket er den vigtigste opgave for den centrale Botanisk Have i Minsk - for at holde al den rigdom fra naturen. Fonden akkumuleret i mange år. Haven bliver rekonstrueret, som vil vare i flere år.

I hjertet af karakteren af de reneste søer, der ikke er ryddet fra 1960'erne. Have administration ønsker at plante nye træer og buske. Efter at planterne har boet her siden åbningen af centret og den efterkrigstiden. Et unikt sted, hvor indsamlet et stort antal planter har altid nydt stor popularitet blandt mennesker over hele landet og gæster i staten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.