TravelingRetninger

Tur med børn i Egypten. Slap af med et barn i Egypten - hoteller og anmeldelser

Mens på ferie, så ønsker at gå til nogle fantastiske og ukendt sted! For eksempel i Thailand, i Tyrkiet eller i Egypten. Resten med din baby er altid interessant og informativ. De vigtigste ting - at forberede sig til det på forhånd, forsøger at forudse alle de såkaldte undersøiske sten. For eksempel kan en ferie i Egypten i maj med et barn er fyldt med en mangel på havbad. Hvorfor? Det faktum, at vand, især i begyndelsen af måneden, selv let opvarmet, og i kombination med den kolde denne tid af året vinden det gør en strandferie er næsten umuligt. Det er derfor nødvendigt at overveje dette faktum, at gå til en udvej i den sidste måned af foråret.

Ferie i Egypten med et lille barn

Som du ved, Egypten - det er en meget varm eksotisk land, hvor drømmen om at tilbringe deres ferie et stort antal mennesker fra hele verden. Det synes der er alt hvad du behøver: kystlinje, smukke strande, fantastisk smukke koralrev, fascinerende udflugter langs Nilen, og de gamle egyptiske pyramider. Og dette er ikke en udtømmende liste over, hvad der har at byde på det land, faraoer og ørkener.

Utrolige flora og diverse fauna på undersøiske dybder bidrage til væksten i popularitet af dykning. Mens dem, der planlægger en familie ferie til Egypten med børn, skal du stadig vælge en udvej tilbyder ingen koraller og sandet indgang til havet. Ellers vil børn eller voksne, der ikke kan svømme nødt til at bruge tid kun ved poolen.

Anmeldelser af mange rejsende, at det mest populære feriested for en ferie i den kreds af pårørende - er Hurghada. Her en forholdsvis lille dybde af havet, som er ideel til svømning og spil til børn. Og beundre koralrevene i usædvanlig form og tekstur kan være lidt længere sandstranden.

Hertil kommer, her er det muligt at gå med børnene til en uforglemmelig krydstogt på Nilen. På bare et par (typisk 2-3) dage tur, vil turisterne se mange vidundere de egyptiske pyramider Cheops, de berømte templer i Luxor til Kongernes Dal og den mystiske by Edfu.

Hvornår skal gå?

Hvis du kommer til Egypten i sommer, slappe af med dit barn, du har brug for at planlægge omhyggeligt. Bemærk, at siden juni gennemsnitlig dag temperaturen holdes ikke er lavere end 32 ° C og den maksimale temperatur til august stiger til utrolig niveau af + 50 ° C. Fra den første måned af sommeren havet bliver meget varm, så det ikke bringer den ønskede friskhed.

Derfor er mange egyptiske familier lever natteliv og dagtimerne søvn. Folk er begyndt at gå ud klokken kun til 11 om aftenen. Børn spille hele natten og om morgenen gå tilbage til hvile. Den intense varme i løbet af dagen gør det umuligt at forlade airconditionerede værelse.

Enig, under sådanne omstændigheder, at gå på ferie med et lille barn er ganske problematisk. billig ferie i Egypten med børn i almindelighed ikke muligt med de ovennævnte temperaturer. Hvis hotellet ikke har aircondition eller centrale kølesystem er godt, at bruge tid der vil være simpelthen umuligt. Denne advarsel og erfarne rejsende.

Selv på trods af alt dette, feriegæster, sandsynligvis på grund af den korte varighed af ophold og en afslappet livsstil, er lettere at tolerere varmen og hævder, at under parasollerne ved havet er det næsten ikke mærkes. Eksperter anbefaler også, at i løbet af en stærk varmen i dag gemmer sig i rummet og på stranden gå meget tidligt om morgenen eller om aftenen. Nakupatsya og solbade det er muligt, men meget skade på sundheden i denne periode - nej.

Ferie i Egypten i juli med barnet stadig er til stede og luksuriøse udvalg af frisk frugt. Den mest almindelige anses for at være vand-meloner, vindruer, abrikoser, ferskner, æbler og mango.

Af den måde, reelle vacationers siger, at den bedste ferie med børn i Egypten, kan du også organisere og vinter. Det er imidlertid nødvendigt at vælge en vind-beskyttet område. Der vil være en varm, komfortabel, og vandtemperaturen i havet er egnet selv for badning. Men i køligere dage vil være behov for varmt tøj (f.eks efterår jakke eller vest).

Hvad med foråret? Skal jeg gå denne tid af året i Egypten? Hvil med din baby vil sandsynligvis ubehageligt. Hvorfor? Sagen er, at efter vinteren her stadig temmelig cool - temperaturen af vandet og ubehageligt for resten af luft.

Erfarne rejsende siger, at efteråret er den mest succesfulde tid afsat til ferie i Egypten med barnet. Bedste hoteller som Hurghada og Sharm el-Sheikh i denne sæson, normalt overfyldt. Varmen aftager og havet bringer en længe ventet afslapning, møde rejsende med varme og blide farvande.

Hvordan vælger en strand?

Det er vel ferie i Egypten med en årigt barn. Anmeldelser af mange rejsende vil ikke lyve. Selvfølgelig er der ikke noget overraskende i, at du gerne vil bade sit barn i havet. Dog skal det bemærkes, at det meste af kysten af landet stadig består af koralrev, og derfor kan ingen speciel sko barn skade fødder.

Ledige sandstrande er meget beskedne i størrelse, og gå i havet, for et par meter. Efterfulgt af koraller, hvilket er meget farligt at gå til både voksne og rebyatnya. I sådanne steder, er havet lov at komme ind kun på ponton.

Arrangere ferie med et barn i Egypten i juni og stole på de rigelige vand behandlinger i åbent vand, så prøv at vælge strande uden koraller. I modsætning til hvad mange tror, de er der, selvom få i antal. Ellers mange forældre siger, du bliver nødt til at nøjes med en pulje.

Hoteller i Egypten for familier med børn. Mad valg og hvordan man kan undgå problemer

Vi vil ikke råde på forhånd at nyde og slappe af, hvis dit hotel tilbyder måltider på systemet all inclusive. Sagen er, at i virkeligheden viser det sig, at hoteller i Egypten for resten af børnene tilbyder burgere, hotdogs og andet junkfood af tvivlsom kvalitet. Ikke det bedste, ikke? Hvad skal man gøre? Erfarne rejsende, der tilbyder at være meget opmærksom på den store restaurant på hotellet.

De fleste egyptiske caféer, restauranter stadig formuleret i den europæiske stil, så om morgenen kan du bestille omeletter, korn uden problemer, mælk, korn og yoghurt. Til frokost, fiskene er ideelle, dampede grøntsager, kød og pasta, og masser af frisk frugt kan købes på det lokale marked.

Ifølge erfarne rejsende, de bedste hoteller for ferie med børn anses Sea Gull, Albatros Resort, Four Seasons, Palm Beach Resort, Sharm Plaza og Hilton Long Beach Resort.

Hvad skal man spise en tur?

Når du går på ferie med et barn i Egypten - i juni, juli, august, eller i nogen anden måned i året, det bør erindres, at i dette land, kan du drikker kun vand på flaske, men det er helt egnet til brug.

Hvis barnet ønsker at drikke saft, anbefales det at købe en drink af høj kvalitet (uden tilsat sukker) af den lokale produktion Juhayna Pure. Også meget god slukke tørsten i de lokale urtete, som er præsenteret i en lang række. Erfarne mødre siger, at de drikker barnet er sikkert.

For børn i Egypten, kan du vælge yoghurt med nogen aroma eller pasteuriseret mælk i bløde poser eller plastflasker.

Men når du vælger en høne bør være meget forsigtig, især i supermarkeder. Det er bedre at erstatte det med frossen rød fisk.

Mad til børn er perfekt til den lokale egyptiske fad ligner ris med mælk. Det sælges afkølet i plastbeholdere med plast skeer.

Egyptiske modermælkserstatning og korn er præsenteret i den sparsomme sortiment, og dem, der er har sådanne smagsegenskaber, at vores børn de har tendens til ikke ønsker at spise.

Om lægemidler i Egypten. Hvad skal man gøre?

Med narkotika i landet er situationen langt bedre end babymad. De er billige og i øvrigt er ægte.

I dette land mange analoger til vores medicin, men de er, som er behageligt at bemærke, meget mindre.

Men hvis du vil til Egypten med barnet resten vil være mere behageligt, hvis du ikke er for doven til at medbringe al den nødvendige medicin, for ikke at lede efter dem senere i hele udvej. Så ikke anbefale forældre kun erfarne, men også læger.

Hvordan skal man behandle med myg?

Blodsugende insekter kan helt sikkert ødelægge resten uforberedt gæster både i vores land og i Egypten.

Mens her på resortet, er situationen ganske forudsigeligt - kun myg i det sted, hvor vandede afgrøder eller græsplæner.

Så snart varmen subsidier og sætte det fine vejr, insekter straks slår igennem. de vises om natten og kan forstyrre hele nattesøvn, især for børn.

For at beskytte dig mod dem er næsten umuligt, da vores hjemlige middel mod myg ikke hjælper. Derfor, for at bekæmpe blodsugere bør straks købe lokale piller, lidt til ro, og ikke lade insekter bide barnet på den første nat.

Om at tage med bleer?

Bleer i Egypten har deres egne karakteristika. Selv på de mest kendte mærker af produkter har en ekstern polyethylen kappe. Således lægger på baby ble, du pakke det i en slags i en plastpose med et absorberende lag indeni. Selvfølgelig er der også åndbar, men at finde dem eller forklare sælgerne, hvad du ønsker at have en masse arbejde.

Men selv den høje kvalitet bleer i Egypten ikke gå til nogen sammenligning med produkter af samme mærke i Rusland. Hvis et barn er udsat for allergi og følsom over for kvaliteten af forskellige mærker af bleer, er det bedst at medbringe deres eget. Erfarne forældre gøre netop det.

Er der noget land i børns butikker?

Det skal bemærkes, at i hele Egypten er nogenlunde jævnt spredt mange forskellige detailbutikker med børn. Men her er området er desværre ikke meget rig.

Europæiske varer, selvom stede, men de findes i meget begrænsede mængder, og er meget dyre. Det skal også huske på, at der ikke er nogen onlinebutikker, hvor du kan vælge og bestille noget babyudstyr.

Men i Egypten alene producerede meget interessante børns ting, blandt hvilke er vidunderlige og økologiske trælegetøj, og biler håndlavede metal.

Som lokalt ansatte refererer til børnene?

Ferie i Egypten med barnet hoteller (de fleste af dem positiv feedback) giver fremragende.

Alle lokale er meget glad for børn. I Egypten er det normalt, hvis en fremmed begynder at logre barnet eller kysse på kinderne. Et andet spørgsmål er, om sådanne venlighed ligesom os, forældre.

Personalet på hotellet for børn er meget opmærksomme og velvillige. Mor med barn, købe noget i en butik, kan bare få en lille gave fra sælgeren. Sådan en dejlig holdning til børnene, selvfølgelig, glad og i høj grad Uluchay deres komfort på ferie.

forholdsregler

At gå til enhver ferie, især med børn, skal du overholde særlige forholdsregler.

I Egypten, først og fremmest, vi bør ikke glemme det snavsede vand fra hanen. Forbrugende sådant vand kan få tunge madforgiftning og voksen. Hvad er så at tale om barnet?

Dette vand kan kun skylles efter havet eller poolen eller gøre retterne. Men til madlavning og forbrug skal købe kun flaskevand.

Egypten - et meget varmt land, især om sommeren, så der er et stort behov for, at reglen skal bruge solcreme. De skal smurt foran lokalet og afkørsel efter badning, og strand gå er senest 11:00 og efter kun 16 pm.

Den tredje store problem i Egypten, ifølge mange, er myg, der kan inficere barnet, som voksen, farlige sygdomme. Generelt, børn myggestik stærkt forstyrret. Derfor straks ved ankomsten i landet har brug for at købe en myggebalsam, og hotellet i stikdåseindsats desinfektionsvirksomhed med tabletten.

Generelt skal det bemærkes, at høj kvalitet og komfortable hoteller i Egypten eksisterer, men deres valg bør gribes an ansvarligt for familier med børn. Det kan være nødvendigt at søge hjælp og råd fra en mere erfaren rejsende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.