FinanserForsikring

Forsikrede - Hvem er det? Generelle egenskaber

I overensstemmelse med de regler, der bestemmer reglerne for forsikring, den forsikrede er genstand for en juridisk aftale, hvis ejendom, liv, ejendom forsikret.

Men hvis vi taler om den obligatoriske statslige pensionsforsikring, den forsikrede - er de personer, der modtager pension fra pensionskassen, ikke kompensation, på et tidspunkt, hvor en person fylder bladene på velfortjent hvile.

Hvad er en forsikret begivenhed til den forsikrede i Pensionsfond?

Efter pensionsreformen pension tilfalder og udstedes efter ulykken. Det vil sige, staten pensionssystem nu forsikrer risikoen for, at den forsikrede FIU forblive uden subsistensmidler, dvs.. E. pensionering. Hvilke skadetilfælde nu overvejer en lov? Sager forsikrede følgende personer:

 1. Pensionering ved en bestemt alder.
 2. Tabet af en forsørger. Og i alle aldre, hvis deres egne folk ikke kan få et levebrød.
 3. Tab (helt eller delvist) handicap. Også, på alle alderstrin fra fødslen.

Alle bidrag, som alle personlige oplysninger gemmes i databasen af personificerede registrering af RF Pensionsfond. En Pensionen ydes i henhold til loven "om statens udbud af pensioner i Den Russiske Føderation» - №166 - FL. Loven etablerer grundlaget for spørgsmålet om retten til pension selv, proceduren for udnævnelsen.

Forsikrede - Hvem er det?

Alle statsborgere fra Rusland og udenlandske fag midlertidigt bosat i Rusland, hvis de arbejder under en arbejdskraft eller civil kontrakt, er forsikrede, da de er omfattet af den føderale lov om tvungen pensionsforsikring.

Føderale lovgivning foreskriver alle de definitioner og betingelser for garanti gebyrer, restitutioner og udskiftning af borgeren. Alt, hvad der vedrører den personlige konto af den forsikrede genstand kan findes i den enkelte PF kontoret.

Forsikringsdækning af forsikrede

Forsikringsdækning ved forekomsten af forsikrede begivenheder indregnes ovenfor:

 • arbejdskraft pension;
 • Besparelser og forsikring del af pensioner for handicap personen;
 • forsikringsydelser for tab af forsørger;
 • betaling i tilfælde af dødsfald af pensionisten, har der ikke virkede.

Grundlaget for hele pensionskassens finansielle system er de midler, der er akkumuleret i fonden samt akkumuleret på den personlige konto af pengene.

Funktionerne for FIU

Pensionskasse er designet til at give folk med alle mulige fordele. I et civiliseret land bør folk ikke være bange for, at have tabt arbejdsevne, vil stå uden beskyttelse af samfundet. Derfor, hvis vi taler simpelthen, de forsikrede - alle de borgere, der er omfattet af den obligatoriske pensionsforsikring fra staten.

Som et centralt statsligt organ, udfører Pensionsfond følgende funktioner:

 • og betyder danner en løn de forsikrede fond;
 • giver certifikater for dannelsen af familiens kapital;
 • bære et tillæg til pensioner til eksistensminimum sidste nået;
 • gennemføre internationale programmer;
 • ellers.

Og også en vigtig funktion af kroppen FIU - at foretage en personlig detaljeret redegørelse for alle deltagerne i forsikringssystemet, så tiden og i fuld mængden af mennesker fik deres penge.

Personlig konto på hjemmesiden for den russiske PF

Takket være den elektroniske tjeneste til den moderne "personlig beretning om den forsikrede," enhver registreret kan se alle data på din konto. Det viser oplysninger såsom længden af anciennitet og antallet af indsamlede point.

Løb privat kontor siden 2015. For at bruge denne service, skal du have et forsikringsbevis. En elektronisk tjeneste efterretningsenhed alle nødvendige oplysninger om de forsikrede. Der er separate lokaler til både forsikringsselskaber og forsikret til de emner. Hvis nogen spørgsmål, kan du bede ham konsulent i online-mode.

Tilmeld dig på sitet er ikke nødvendig. Tilstrækkeligt registrering på portalen af offentlige tjenester.

Hvis du allerede har en personlig aktiveringskode, skal du indtaste det i "Personlige data" - sektion af offentlige tjenester. For at tilmelde sig ESIA til den forsikrede har brug for et pas, forsikringsbevis data og mobilnummer.

Sitet RPF ikke længere nødt til at gøre efter denne personlige data. Alt du skal gøre er at gå til siden - "Kabinettet af den forsikrede" og klik på "Log ind". Systemet vil genkende dig.

Innovation på FIU hjemmeside

Personlig konto i høj grad forenklet kommunikationen af pensionskassen og borgere. Efter alle forsikrede - dem, der har brug for hjælp fra det offentlige organ, og alle tjenester skal være klart for alle klienter. I de senere år er tjenesten udvider sine tjenester.

Nu online kan se dens tilstand opsparingskonto de borgere, der stadig er i udlandet. Tidligere ville det have til at skrive en ansøgning og vente på et svar. Og hurtigt nu muligt at udfylde ansøgningen, at status beskæftigelse af en person har ændret sig.

Rettigheder og pligter for dem, der er forsikret

Rettigheder og pligter for disse enheder er defineret i artikel 14 i kapitel. 3. føderale lov "om en person er registreret i den obligatoriske pensionsforsikring system." Den forsikrede som et emne i retsforhold, selvfølgelig, har sine rettigheder.

Rettighederne for de forsikrede er:

 • Modtagelse af FIU oplysninger om status for din personlige konto. Disse oplysninger kan sendes til e-mail-meddelelser, hvis klienten er behageligt.
 • Modtag en kopi af de oplysninger selv, som forsikringsselskabet sender til pensionsfonden.
 • Send til anmodningen FIU at ændre forsikringsselskabet for disse data, hvis de er forkerte. For at anvende kan være skattemyndighederne eller domstolene.

Samt den forsikrede skal opfylde dette ansvar:

 • Sørg for at få bevis for forsikring;
 • være registreret i ligene af RPF;
 • kontakte RPF myndigheder med en specifik anvendelse, når der ændrede hans personoplysninger;
 • rapporterer tabet af certifikatet;
 • på anmodning af de RPF myndigheder om at tilvejebringe al dokumentation understøtter de personoplysninger, der overføres af den forsikrede i fonden.

Uden gennemførelsen af disse normer fond Systemet kunne ikke helt fungerer. Derfor rettidig opfyldelse af forpligtelserne til gavn for den forsikrede og.

Forpligtelser forsikrede

Forsikrede generelt favoriserer arbejdsgivere, der betaler løn og føre fortegnelser over bidrag. Deres rettigheder og forpligtelser er underlagt den samme lov som rettighederne for de forsikrede enheder.

Arbejdsgiveren har ret til:

 • Kræv når de ansøger om en arbejdsplads lovpligtig forsikring certifikat; samt kravet om at give nogen personlige oplysninger for at overføre dem til pensionsfonden Authority.
 • Suppler den transmitterede information til dem af den forsikrede.

Og skal også opfylde følgende:

 • Give de oplysninger, der er modtaget fra medarbejderen i RF PF myndigheder for en tidsbegrænset periode.
 • På FIU at indhente beviser og at udlevere ham (i medfør signaturen), hvis en person arbejder i henhold til civilretten eller ansættelseskontrakt.
 • Tjek hvordan konsistente oplysninger om de dokumenter, identitetskort, de data, som er angivet i forsikringspolicen.

Forsikringstageren er ikke en modtager, ved at overføre penge til fonden, men ved lov den er forpligtet til at gøre det.

Ansvar Pensionsfond

Rettighederne for de organer Pension Fund omfatter disse trin:

 • justering, der overføres til dem af forsikringsselskaberne;
 • indhente oplysninger om de forsikrede fra skattemyndighederne;
 • Fonden kan kræve rettidig levering af information;

Ansvarsområderne for den finansielle efterretningsenhed er:

 • kontrol af oplysningerne og legitimationsoplysninger;
 • afklaring af kundernes rettigheder og forpligtelser for dem, der er forsikret;
 • forklaring af de elementer i dannelsen af en pension;
 • at give kontinuerlig adgang til det elektroniske system "Min konto".

FIU bureauer beskæftiger omkring 130 tusind specialister, og sammen udfører en meget vigtig opgave for staten -. De ophobes og afsætte midler mellem pensionister og dem, der af en eller anden grund ikke kan arbejde, få betalt.

Når den forsikrede - forsikret?

I dag er der disse typer af pensioner: forsikring, opsparing og pension gosobespechenii. Hvis forsikringstageren vælger en medvirkende pension, vil det få de besparelser, der er dannet af frivillige investerings- eller enterprise betalinger.

For dem er født i 1967 og yngre, er det muligt at vælge pensionsordninger.

Og dem, der er født i 1966 eller ældre, ophobning dannet udelukkende af frivillige bidrag. På ethvert tidspunkt siden 2015, kan du opgive akkumulerende del af pensionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.