Mad og drikkevarerVin og spiritus

Vin Kendetegn Kindzmarauli

Georgiske vine: Kindzmarauli, Akhasheni, Gurjaani, Tsinandali og mange andre - formentlig huske russerne på grund af deres mættede og samtidigt udbud smag. Deres buket høres hele varmen fra solen, krystal friskhed Kaukasus-bjergene. Ak, efter at forbuddet mod Rospotrebnadzor eksport af georgiske vine, har kun få virksomheder tilbage til vores marked. I denne artikel vil vi grundigt undersøge vinen Kindzmarauli: anmeldelser om det, interessant historie, unikke teknologi. Det er nødvendigt at være i stand til at skelne den ægte drink fra de mange forfalskninger. Vi vil udlevere de vigtigste karakteristika ved den vin, samt vise dig, hvordan og hvorfor du tjener.

Historien om vin Kindzmarauli

Iosif Stalin meget hjemve for en god alkoholiske drikkevarer til deres lille hjemland. For at behage ham de bedste vinmagere i Georgien i 1942, opfandt og begyndte at producere et nyt produkt kaldet "Kindzmarauli". Denne drik blev foretaget fra Saperavi druer - dette er en af de ældste lokale sorter. Oversat fra georgisk sit navn betyder "farvestof". Det faktum, at saften fra bær af rød, mens resten af sorter af mørke druer er hvid. Winemakers bruge den gamle Kakhetian teknologi - vi vil tale om det senere. På grund af dette, smagen af drikken opnåede overraskende rig, mat. Stalin kunne lide vin. I kølvandet på den popularitet begyndte at producere vin Kindzmarauli overalt i hele Georgien. Men i 2010 lov "om de territoriale indikatorer produkter" blev vedtaget i landet. Ifølge ham Kindzmarauli kan kun foretages i det område af appellationen.

terroir

Saperavi til denne vin er indsamlet inden for en nøje defineret område. Det er beliggende i Kakheti, i Kvareli kvarter, nær landsbyen Kindzmarauli - det gav navnet på drikken. Men gemmer sig de to magiske ord for disse adressedata - "Alazani Valley". Der er også en vin med samme navn. Dalen har gunstige klimatiske karakteristika og unikke jord. Hvor det munder ud i floden tilstrømningen Duruji Alazan, sandjord. Hvert år, med optagelse af grundvandet jordens frugtbarhed næring alluviale aflejringer. Arealet under dyrkning af druer til vin Kindzmarauli var der kun 120 hektar. Udover Saperavi - slags en meget mærkelig og uproduktive foder. Så autentiske vin fra dette microzones ekstremt vanskelig. Det er meget lettere at købe Kindzmarauli dyrkes i stor Alazani Valley. Ærgerligt, i betragtning af at det er en af de ældste vinregion af Kakheti.

vintage teknologi Kindzmarauli

Denne fremgangsmåde til gæring og modning i alkoholisk drik opført i UNESCO som immaterielle arv. Men i Europa i vinen at stoppe fermenteringsprocessen tilsættes harpiksen (nu - svovl aldegrid), Georgia anvendt kvevri. Denne store (et gennemsnit på 1.500 liter) kander konisk form, der ligner den gamle græske amforaer. I kvevri hæld urten og mos sammen med knogler og endda kamme. Fartøjet er forseglet med voks og begravet i jorden op til halsen. Så kvevri omkostninger i to år. Takket være konstant og lav (10-12 ° C) temperatur, vingær ikke har tid til at absorbere alt det sukker. En mask giver vinen en rig smag. Der er producenter, der øger antallet af medlemmer af urten under oversvømmelser i kvevri. Så drik kommer ud lettere.

karakteristika

Som et resultat af en sådan teknologi bliver rød sød vin. Som det ses på etiketterne, dens styrke - fra ti til tolv og en halv procent, og sukker - 30-40 g / dm. farve af drikken, som enhver vin fremstillet af Saperavi druer, rubin-lignende granatæble juice. Bouquet - en typisk sorter. Det gættede overmodne duft af kirsebær, brombær, moden granatæble. Og hvad er smagen af vinen Kindzmarauli? Anmeldelser siger fløjlsagtig og bud, behagelig astringens og noter af kirsebær Crimson. Smagen er fuld og harmonisk, hvilket efterlader en langvarig løkke, hvilket gør foreningen af ganen med saftige modne brombær. Det er på grund af disse vidunderlige egenskaber ved vinen Kindzmarauli (autentisk, naturligvis) blev tildelt tre guld og fire sølvmedaljer ved de internationale udstillinger.

Sådan ansøger

Nogle drik sødme udelukker dens anvendelse med skaldyr og fisk. Men rødvin er den bedste Kindzmarauli vil blive kombineret med kødretter, især grillet på grillen eller grill. Desuden vil det pryder den søde bord. Denne vin - en perfekt akkompagnement til is, lys desserter (ikke kager) og frugt. Det er ikke meget værd til at køle den optimale fremløbstemperatur - 16-18 grader. Russiske forbruger kan anbefale sådanne producenters Kindzmarauli Marani "" Chateau Mukhrani "" Hareb. " Vin præmie, meget billigt, fremstillet af "Alaverdi Tradition." Kindzmarauli denne producent kom ind i top 100 i 2010, de bedste vine i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.