SundhedPræparater

Lægemidlet "Sumamed" med bihulebetændelse: Doseringen og varigheden af behandlingen

Når sinus betændelse forekommer i kæbehulen og en masse ubehag. Oftere end ikke provokere udvikling af sygdom bakterier, som kan håndtere kun antibiotika. Effektiv stof er "Sumamed". Når bihulebetændelse, blev han udnævnt til både børn og voksne. Lad os betragte den pågældende behandling med dette lægemiddel.

Hvad er midlet?

Staphylococcus, Streptococcus, Haemophilus influenzae - patogener, der ofte er årsag til betændelse i kæbehulerne. I de fleste tilfælde af sygdommen behandles med antibiotika. En af de mest effektive og sikreste velovervejet azaliderne - moderne antibakteriel medicin, der tilhører gruppen af makrolider. Repræsentant for denne kategori af lægemidler er "Sumamed".

Hvis bihulebetændelse er vigtigt at begynde behandling i den akutte fase. Derfor skal de første symptomer på sygdommen konsultere en specialist til at overskue og identificere den type agent for den inflammatoriske proces. Lægemiddelterapi "Sumamed" i de fleste tilfælde et positivt resultat, og bringer stor lettelse for patienten inden for 3 dage efter start af medicin.

Struktur og sammensætning

Antibiotikummet har et bredt spektrum af terapeutiske virkninger på grund af den aktive bestanddel - azithromycin. Stoffet er meget azalider, som udviser følsomhed over for gram-positive og gram-negative patogener, nogle anaerobe. Komponent viser stabilitet i et surt miljø og absorberes hurtigt fra mave-tarmkanalen.

Samtidig bør det bemærkes, at lægemidlet har ingen effekt på livet af bakterier udstille resistens overfor erythromycin.

Hvor meget drikker "Sumamed"? Når sinus behandling varighed er normalt 5 dage. Lægemidlet frigivelse til dannelse af tabletter (125 og 500 mg), kapsler (250 mg), et pulver til suspension (100 mg i 5 ml) og frysetørret produkt til infusion.

Indikationer for brug

Den antibakterielle middel baseret på azithromycin vist sig udelukkende på den positive side. Det er ofte ordineret til behandling af forskellige inflammatoriske processer af bakteriel ætiologi. Husk, at du nødt til at anvende medicinen kun i tilfælde af, at det agens af sygdommen er følsomme over for azithromycin. For at gøre dette, før du starter behandlingen en specifik og laboratorieundersøgelser.

Ifølge instruktionen "Sumamed" vil være effektive til behandling af følgende lidelser:

 • infektiøse processer i de øvre luftveje (pharyngitis, sinusitis, otitis media);
 • inflammatoriske sygdomme i bækken organer;
 • alvorlige infektioner i de nedre divisioner i luftvejene (pneumoni, bronkitis, akutte fase);
 • dermatologiske sygdomme (acne vulgaris, børnesår);
 • infektioner, seksuelt overførte sygdomme.

Børn og voksne patienter ofte ordinere stoffet "Sumamed" i sinus. Hvor mange dage til at drikke et lægemiddel, der udelukkende bestemmes af en specialist. Han anbefalede dosis. Til behandling af børn dosis afhænger af vægten. Det er vigtigt fuldt ud, behandles og ikke afbryde ham, selv med forsvinden af sygdomssymptomer i midten.

Funktioner af lægemiddel i behandlingen af bihulebetændelse

Terapi for inflammatorisk proces i kæbehulerne administreret efter etableringen af den type middel ved laboratorieundersøgelser. Behandlingsmuligheder afhænger af manifestation af symptomer på sygdom. antibakterielle midler anvendes i viral bihulebetændelse upraktisk. I dette tilfælde er behandling angivet ved hjælp af inhalation, nasal vask antiseptiske opløsninger og modtage antiviral medicin.

Bakteriel bihulebetændelse normalt udvikler sig på baggrund af akut virussygdom underbehandlet. Cope med patogener kun hjælpe til antibiotika, såsom narkotika "Sumamed". Når sinusitis dosis beregnes på dag, afhængigt af aldersgruppen patienten. Den maksimale dosis af azithromycin for en voksen - 500 mg per dag. bør tages medicin en gang om dagen.

Den vigtigste opgave for fremstilling består i at undertrykke liv aktivitet af patogene mikroorganismer. Virkningsmekanismen "Sumamed" er baseret på penetrationen af den aktive bestanddel direkte ind i centrum af den inflammatoriske proces på celleniveau. Forøge den terapeutiske virkning til at hjælpe præparater til topisk anvendelse i sinus (sprays, dråber).

Behandling af bihulebetændelse hos børn

Valg af antibakterielle midler til behandling af børn altid forårsager følelser fra deres forældre. Dette er forbundet med bivirkninger, som normalt udvikler på baggrund af sådan terapi. Makrolider betragtes som en af de sikreste antibiotika, så de bruges ofte i pædiatrisk praksis.

"Sumamed" børn er foreskrevet i form af en suspension. Lægemidlet har en bakteriedræbende virkning og forhindrer fremkomsten af patogene mikroflora. Producent stof advarer om, at suspensionen kan kun gives, hvis barnet er ældre end 6 måneder, og det vejer mere end 10 kg. Kun i sjældne tilfælde, midler, der er udpeget babyer under 6 måneder.

Doseringen til børn

Behandling af bihulebetændelse hos børn bør være under streng kontrol af den ørelæge. Ved beregning af dosis lægen tager højde for barnets kropsvægt. Spædbørn, der vejer 10 til 14 kg illustreret take 5 ml af suspensionen (100 mg azithromycin) én gang dagligt. Lægemidlet, som indeholder 200 mg azithromycin er 5 ml af suspensionen indgives til børn, der vejer mellem 15 til 45 kg.

At fremstille suspensionen, tilsættes 12 ml vand til indholdet i flasken og ryst grundigt. Opbevar det færdige produkt er kun nødvendigt i køleskabet og ikke mere end 5 dage. Særlig doseringssprøjte og scoop kan præcist vælge den nødvendige mængde medicin.

"Sumamed" med bihulebetændelse: Er medicin?

Moderne medicin finder, "Sumamed" en ny generation af stof, der er forskellig fra andre yderst effektiv antibiotika, sikkerhed og minimal risiko for bivirkninger. En række forskellige former for frigivelse og dosering tillader anvendelsen af et lægemiddel til behandling af patienter i alle aldersgrupper.

For et positivt resultat af behandlingen i tide er vigtigt at konsultere en læge og starte medicin. Antibiotika "Sumamed" anses for at være stærk nok, så han ordineret selv til behandling af akut forværring af kronisk bihulebetændelse. Når det bruges forkert medicin patogener vil udvikle immunitet over for det aktive stof, som påvirker helingsprocessen.

Det anbefales i kombination med andre lægemidler, der anvendes "Sumamed" i sinus. Hvor mange dage er forpligtet til at anvende medicinen og hvor hurtigt sygdommen vil komme lindring af symptomer afhænger af sværhedsgraden af patientens tilstand. Ifølge vejledningen bør antibiotikum drikkes inden for 3-5 dage. Men i nogle tilfælde kan din læge forlænge behandling til 7 dage.

Kontraindikationer

Antibakteriel stof har en række kontraindikationer, der bør læses før starten af behandlingen. Må ikke udpege "Sumamed" i sinus i følgende tilfælde:

 1. Intolerance eller overfølsomhed over for azithromycin eller hjælpekomponenter medikament.
 2. Alvorlige forstyrrelser af lever eller nyre.
 3. Fructoseintolerans.
 4. Overfølsomhed over for andre makrolider.
 5. Mangel på saccharose.
 6. Under graviditet og amning baby.
 7. Alder op til 6 måneder.

"Sumamed" med bihulebetændelse: anmeldelser

Ifølge svarene fra patienter, antibiotiske næsten ingen bivirkninger. Den negative virkning af makrolid på tarmens mikroflora er minimal. Kun i sjældne tilfælde kan forårsage diarré, mavesmerter, opkastning, flatulens, eller allergiske hudreaktioner. Nervesystemet kan manifestere sygdom symptomer: hovedpine, svaghed, svimmelhed, kramper, tab af bevidsthed.

anbefales at undgå lignende symptomer, at den tildelte specialist medicin modtagelse kredsløb og bør ikke overstige en dosis. Det er ikke nødvendigt at bruge antibiotika til behandling af inflammation i kæbehulen af viral ætiologi.

Hvis det er nødvendigt, vil eksperten vælger de billigere narkotika analoger kroatisk produktion "Sumamed". Når sinusitis effektiv vilje sådanne lægemidler som "azithromycin", "Azitroks", "Sumametsin", "Hemomitsin".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.