Intellektuelle udviklingAstrologi

Skytten mand - Scorpio-kvinde: stærk union eller uforsonlig fjendtlighed?

Af alle de tegn på muligheder kompatibilitet, sandsynligvis ikke møde en mere harmonisk og samtidig udfordrer parret end Skytten mand - Scorpio kvinde. Fordi hver af dem i sig selv er yderst kontroversiel flerstrenget personlighed, og når de kombineres, er der en sjælden mulighed for, at de to lide hinanden ved første øjekast.

Men hvis de virkelig tør at indgå i et forhold med hinanden, kan vi have tillid til stabiliteten og permanens deres gensidige følelser. Lethed og Romantikken piger i dette tegn er i stand til at charme den viljestærke mand, Skytten og være hans eneste formål, hvor erobringen han vil ty til alle dine arsenal Seductions og frieri. Dog fandt jeg hurtigt ud af, at denne pige er ikke så let bytte, hvordan det kan synes ved første øjekast, et tegn på Skorpionen. Skytten er, glæde et konstant spil og mystik, risikerede i denne fangenskab i mange år. Selvfølgelig vil de står med mange vanskeligheder: stabilitet og ro i vandet og ukontrolleret ild vil ofte modsiger hinanden. Men hvis bestræbelser på begge sider af løsningen altid vil blive fundet, men kun relationer er fast etableret.

baby

Særlig tema, næsten aldrig aftaget, vil volatiliteten være ærlig og flirte, der skal rumme en charmerende Skytten mand. Scorpion kvinde, tværtimod præget af kyskhed og ekstrem nidkært. Hun vil altid forsøge at holde ham der, for at styre sine handlinger og følelser at gøre hans ejendom. Selvfølgelig vil den typiske Skytten under ingen omstændigheder ikke enig i dette, og denne holdning vil kun kvæle ham og dermed forværre situationen. Desværre dem begge, de er karakteriseret ved en fælles træk - "trække tæppet til deres side" egeninteresse, fordi som man vil Et vigtigt skridt i at samle et par af de kvindelige Scorpio - Skytten mand kan være fødslen af et barn, hvor alle vil se en fortsættelse af sig selv og fortsætte med at give alle de kræfter kun i hans opvækst.

Således kan både af dem bliver omsorgsfulde ansvarlige forældre, og tidligere divisioner sprede sig soboy.Tut bare og nyttige og Skorpionen intelligens i at læse de mange bøger og vejledninger om børnepasning, og dedikation af Skytten i at tjene aktiver at beskytte familien, og selv med alle de nødvendige mere. Skytten mand - Scorpio kvinde, stor er forældrene, på grund af deres ukuelige strøm af intern energi vil blive dirigeret i den rigtige retning i stedet for skænderier med hinanden.

et andet aspekt

Hvis forholdet kun udviklet, og fjerne planer ingen tvivl, det hjælper til at styrke deres alliance stærk seksuel forbindelse. Begge disse tegn har karisma og charmerende, de er tiltrukket af hinanden, og de vil næppe være i stand til at modstå disse følelser. Skytten mand - Scorpio-kvinde - en af de mest kompatible par i form af kærlighed forhold, der vil helt sikkert være med til at forene de to, selv efter de mest alvorlige skænderi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.