HjemlighedKonstruktion

Lægning keramiske fliser - hemmeligheder teknologi

Moderne efterbehandling materiale klinker fliser - ideel til at arrangere en beliggenhed i nærheden og facader. Dets vigtigste fordele omfatter dristigt høj ydeevne (modstandsdygtighed over for varme og vejrlig), mangfoldige motiver nem lægning og efterfølgende vedligeholdelse.

Lægning keramiske fliser har en række funktioner, som du har brug for at kende nogen mester. Arbejdet kræver ikke brug af særligt udstyr, så det kan gøres uden hjælp fra fagfolk. Men den nuværende teknologi er en garanti for overholdelse af holdbarheden af belægningen.

Installation af keramiske fliser starter med forberedelsen af basen, som skal være helt glat og ren. Først og fremmest er overfladen renses for støv, snavs, olie maling, fedt, rust, kalk. Tilstedeværelsen af hulrum, revner eller løse elementer vil med tiden føre til hævelse eller nedbrydning af belægningen. Derfor skal man passe før deres forsegling af specialløsninger til udligning eller kit blanding. Oven på denne basiscoating yderligere primerlag, der forøger vedhæftningen af materialer.

Næste gå videre til sortering materiale. Som regel selv de fliser fra samme parti har en lille forskel i farve. anbefaler derfor, vi forblandet sammen fliser af alle felter og foretage en test murværk.

Den næste fase - Fremstilling og anvendelse af klæbemidlet eller cement.
Hvis æglæggende keramiske fliser ikke er produceret specialist er bedre at vælge den første mulighed. På emballagen fliseklæber har brugsanvisning, som skal overholdes med præcision. Til opnåelse af en homogen blanding uden klumper, er det bedst at bruge en boremaskine med en speciel dyse. Klar opløsning fik lov at henstå i 15 minutter til fuldstændig opløsning af alle komponenter og derefter omrørt igen.

Mørtlen påføres et lag på mindst 4 cm og derefter udjævnes med en spatel, påføres over laget af cement pulver. Dernæst udlægning af keramiske fliser med den efterfølgende befugtning. Det færdige murværk polyethylen film.

I vægbeklædning den færdige klæbestofsammensætning påføres på et lille område - op til en kvadratmeter, fordi den bevarer sine egenskaber omkring 10-30 minutter. Denne hastighed afhænger af temperatur og fugtighed, såvel som af typen af substrat. Hvis opløsningen er tørret, skal det fjernes og et nyt lag påføres.

Den næste fase - dannelsen af sting. For at starte med det samme, efter at fliselægning ikke anbefales at være afsluttet. For holdbare trækkraft du har brug for mindst 24 timer. Grout fugning passende farve anvendes. Nødvendigt værktøj - en gummi spatel eller en speciel rivejern.

Den tørre blanding fortyndes med vand og fik lov at sætte sig, og blandes derefter grundigt. Den resulterende opløsning ved hjælp af værktøjer, der findes dybt i led, overskud fjernet stiv fugtet svamp.

I så fald, hvis styling keramiske fliser lavet på steder, hvor der er vinduer, døre, rør ingeniørvirksomhed, dørkarme, at fylde dilatationsfuger bruger silikone eller polyurethan fugemasse.

Den sidste fase af arbejdet - rengøring af den færdige belægning. Plaque cement, lim spor og andre urenheder kan fjernes ved anvendelse af en speciel væske. Velafprøvet produkter "Poverfiks" og "Helotil". Arbejde med dem har brug for at bære beskyttelseshandsker.

For at beskytte uglaserede fliser fra de skadelige virkninger af dens overflade er også dækket med vandafvisende sammensætning, såsom Lotus Effekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.