SundhedMedicin

De fleste gynækologer Kazan: anmeldelser

Problemer relateret til kvinders sundhed, ikke ualmindelige i dagens samfund. Kvinder bliver mere vanskeligt at forestille sig, bære og føde et barn. Årsagen til denne situation er forskellige sygdomme som kronisk cystisk eller endometritis. Denne artikel vil være nyttigt for dem, der ønsker en gynækolog i Kazan, som behandler kronisk endometritis og andre sygdomme.

Gynækologer arbejder i Kazan

Inden jeg går til lægen for at få hjælp, skal du se, hvem der er den bedste gynækolog Kazan. Cyste, endometritis, problem graviditeter og andre komplikationer af den kvindelige krop for dem er ikke et problem.

  1. Stepanov Anatoliy Yurevich. Erfaring med gynækologi - sytten år. Videregående uddannelse han modtog i 1995 i KSMU på specialitet "medicinsk business". Fører med 2004 privat lægepraksis. Det menes, at han er den bedste gynækolog i Kazan. Stepanov fokuserer primært på spørgsmål af reproduktive planen og tidlig diagnosticering af problemer med vedhæng. Han foretrækker at arbejde på grundlag af videnskabeligt bevist og godkendte behandlinger. Ikke en eksperimentator, ikke tilhænger af kosttilskud og virkelig krævede en gynækolog i Kazan. Adresser hans arbejde ofte forandret, nu tager det honning. midt på gaden Zorge, hus 102-18.
  2. Maltseva Larisa Ivanovna er status for den ledende fødselslæge-gynækolog af Volga-regionen, da det er den læge i medicinske videnskaber, professor, fortjent Scientist af Rusland, smukke gynecologist i Kazan. Maltsev, foruden medicinsk praksis, der arbejder hoved. Institut for Obstetrik og Gynækologi ved Kazan Medical Academy. Modtagelse det fører til "Family Health" Medical Center, som er placeret på adressen: street Chistopolskaya, hus 15. Samlet erfaring gynækolog - syvogtyve år.
  3. Fattakhova Farid Abdullovna - PhD og læge af den højeste kategori med Tridtsatisemiletny oplevelse. Det accepterer både voksne og børn. Vi løse de problemer, der er forbundet med infertilitet, abort, vulva dystrofi, tumorer, svigt i menstruation, inflammatoriske sygdomme. Han har skrevet mere end halvtreds videnskabelige artikler inden for obstetrik og gynækologi. Specialisering - en reproduktive endokrinolog og gynækolog. Kazan tager homøopatiske center, beliggende på adressen: ul. Dostojevskij, d. 74a.
  4. Valiullina Anisa Tavilevna - PhD og læge af den højeste kategori med otte og tyve års erfaring. Er en fødselslæge-gynækolog og lægen ultralyd. Succesfuld anvendes i praksis deres viden inden for infertilitet, vaginitis, vulvitis, candida, cervikal erosion, sygdomme, seksuelt overførte sygdomme. Engageret i at udføre obstetrisk ultralyd og bækken organer. Han har erfaring i pædiatrisk gynækologi. Hun er uddannet fra Kazan State Medical Institute i 1988.
  5. Safina Valentina Nikolaevna - en fødselslæge-gynækolog med den højeste medicinske kategori og oplevelsen af mere end tre og tyve år. Laparoskopi anvendelser i behandlingen af gynækologiske sygdomme. I løbet af de tolv års praktisere behandlingen af barnløshed og andre kvindelige sygdomme ved hjælp af endoskopisk indgreb på bækken organer. I regionen af sin aktivitet omfatter behandling af endometriose, infertilitet, cyster, polypper, tumorer, blødning fra livmoderen, uterine sygdomme uterin fibroid , osv .. Arbejder i Central City Hospital №18, der ligger uden for en bygning 2 Mavlyutova.
  6. Akhmetshina Louise Ernstovna - uddannet fra Kazan State Medical University, som startede sine praktiske aktiviteter i gynækologi i 1994. Han har de færdigheder og evner af stationære og ambulant behandling. Hører og behandler patienter i forskellige aldersgrupper. Ligesom alle de bedste gynækologer Kazan, skal respekteres og æret. Hjælpe deres patienter til at vælge de svangerskabsforebyggende metoder, der vil være mest sikkert for kroppen. Det har specialiseret sig i gynækologiske sygdomme, ufrugtbarhed, sygdomme i indre organer, livmoderhalsen og forskellige infektioner i kønsorganerne.
  7. Gutman Damir Alekseevich - Behandles of Medical Sciences og en specialist i den højeste kategori med Tridtsatisemiletny oplevelse. Mesterlige teknik af kirurgisk behandling af forskellige gynækologiske patologier. Effektivt behandler barnløshed, kroniske inflammatoriske sygdomme og kræft i kvindelige kønsorganer og graviditet tab. Tildelt titlen hædret Doctor of Rusland. Arbejder i byen Klinisk Hospital №16 og i klinikken, "Family Health" på Chistopol.
  8. Sizov Aleksandr Nikolaevich - en fødselslæge-gynækolog af den første kategori. Erhvervserfaring - elleve år. Diagnosticere og behandle sygdomme såsom præeklampsi, agalakti, hydramnion, føtal hypoxi, bartholinitis. Han arbejder i den republikanske Klinisk Hospital i Rehabilitering.
  9. Sagitova Galia Azatovna - uddannet fra Kazan State Medical University i specialitet "medicinsk business". At arbejde i gynækologi har passeret de årlige hands-on træning. US-certificeret læge. Det vigtigste specialisering er behandling af sygdomme i de kvindelige kønsorganer. Rådgiver på spørgsmål om graviditet planlægning. Det er velkommen i centrum af familieplanlægning og reproduktion.

Stepanov Anatoliy Yurevich: anmeldelser

De fora Anatoli Yurevich afsat hele sektioner. Kvinder er interesseret i, hvordan man kommer dertil for at se ham, hvilke metoder haft en vidunderlig gynækolog, og hvad er resultatet af hans arbejde i praksis. Hovedparten af patienterne Anatoli Yurevich roste hans professionalisme og menneskelig tilgang. De, der er interesserede gynækologer Kazan, der hjalp frugtsommelig især anbefale Stepanova. Det siges, at den første undersøgelse og samtale, han tilbringer en time til grundigt at undersøge sin patient og identificere hans problem præcis. Mange år kan ikke blive gravid, og efter behandling i Kazan læge vender at undfange et barn i perioden fra en måned til et år. Alle kvinder, som én, siger de, at det er - en læge fra Gud. Selv efter ti års fertilitetsbehandling Anatoli Yurevich hjælper til at blive gravid.

Anmeldelser af Maltseva Larisa Ivanovna

Gynækologer Kazan (billedet nedenfor) kan gøre underværker i at hjælpe gravide kvinder med gynækologiske problemer. At dømme efter de anmeldelser af patienterne Maltseva Larisa Ivanovna, hun er meget følsom og opmærksom. For deres kompetent rådgivning og check-in kvinder af tro for et bedre resultat, kvinder nødvendigvis medtage den i kategorien "Bedste gynækologer Kazan". Anmeldelser af Larisa Ivanovna også anderledes demonstration af effektiviteten af dets behandling i praksis. Det hjælper virkelig Maltsev udtænke, skrive og voksne kvinder, der gynækolog har hjulpet titusinder af år siden. Men trods det enorme antal af venlige ord af taknemmelighed, der er en lille procentdel af utilfredse kvinder. Ifølge dem, Maltsev er meget uhøfligt og forteelser person. Også nogle af hendes patienter klager over, at dens popularitet har ført til et fald i renter på den del af patienterne til en gynækolog. Hun ved allerede, at gennem hendes regalier vil det stadig komme, derfor bliver mindre nøje undersøge patienterne, at give er ikke helt korrekt rådgivning og kun tænke på den finansielle side af deres arbejde.

Farid Abdullovna i patientens øje

De, der har brug for de bedste gynækologer Kazan på børnesex planlægning at besøge Kazan homøopatisk center. Det er her, virker fint gynækolog Fattakhova Farid Abdullovna. Ifølge de kvinder, der besøgte hende i receptionen, en læge er forskellig pleje og takt. Hun reagerer altid på alle de stillede spørgsmål. Ifølge dem, i færd med at kommunikere med Farida Abdullovna følte hendes interesse i et positivt resultat. Det eneste, der mars mange kvinder, så er omkostningerne ved sin administration. Det er to tusind rubler. Ifølge Fattakhova patienter, prænatal pleje hun - er nøglen til en sund baby.

Valiullina Anisa Tavilevna - folkets stemme

Gynækologer Kazan anmeldelser regel er de mest flatterende, og Anisa Tavilevna - er ingen undtagelse. Ifølge de kvinder, der besøgte hende i receptionen Valiullina - meget venlig, høflig og opmærksom læge. Mange piger siger, at lægen tilbyder to behandlingsmuligheder, så du kan foretage et valg i retning af mere overkommelige, eller perioder med eksponering. Læge undersøger i detaljer hver enkelt situation og forklares tydeligt for patienterne. Kvinder siger Anisa Tavilevna meget omhyggeligt passede til studiet af problemer og søger at løse den mest effektive måde for det i receptionen hun tilbringer en time.

Hvad folk siger om Safinoy Valentine Nikolaevne

Gynækologer Kazan er kendt for deres dygtighed og professionalisme i hele Rusland. Valentinu Nikolaevnu Safinu lide patienter og respekterede kolleger. At dømme efter de anmeldelser af patienterne, Valentina besidder en laparoskopi med høj faglighed. Hun sætter altid op patienter, så de ikke går til en operation, og en simpel modtagelse. Som et resultat, kvinder får en sund krop og en høj chance for at undfange et barn. Mange kvinder forbinder det med min mor, på grund af de slag Safina pleje, sedation, og den tro, at intet er umuligt. Valentina Nikolaevna - ekspert på sit område. Takket være dens gyldne hænder graviditet opstår hos kvinder, der som er fortvivlede og ikke håbe på et positivt resultat. Kvinder fejre hendes ønske om at bruge så meget som muligt sparsom behandling. En dag, da hun fjernede livmoderen myoma blot syv knob, og nåede otte millimeter i størrelse, og dermed bevaret alle ligene. Safina Valentina Nikolaevna - en læge fra Gud.

Ifølge patienter Ahmetshinoy Luizy Ernstovny

Varme og omsorg gives af mange gynækologer Kazan. Anmeldelser Akhmetshina Louise Ernstovna noget anderledes. Ifølge de kvinder, der bruges til at komme til hendes indlæggelse, giver hun os ro i sindet. Svar på spørgsmål er altid klart og uden unødig sentimentalitet. Dr. yderst professionel og opmærksomme på detaljer. Ifølge de kvinder, der hun var gravid, professionalisme og omsorg Luizy Ernstovny ikke vises i varme taler under bryllupsmiddagen, og evnen til at få et svar på noget tidspunkt. Det giver deres patienter det nummer, hvorunder det kan kontaktes når som helst og stille det brændende spørgsmål. Akhmetshin anbefale, fordi det opleves, venlig og en god gynækolog Kazan.

Gutman Damir Alekseevich: udtalelser fra patienter

Gentagne gange fundet at sige, at gynækologer Kazan - troldmænd. Dette er ikke overraskende, da det ifølge patienterne, Gutman Damir Alekseevich reddet mange liv, og barnets mor. Det kaldes meget lærd, solidt og sagligt. Mange han helbredt fra infertilitet og hjalp med at bære et barn. Under udførelsen af sit arbejde professionelt, det lindrer også spændingen til sin fremragende humor. Det handler ikke kun giver de rigtige anbefalinger, men også gør en meget høj kvalitet og nøjagtig drift. Mange piger sige med tillid til, at kun vil føde ham.

Hvad berømmet Sizov Aleksandr Nikolaevich

Alle gynækologer Kazan modtager jævnligt positive tilbagemeldinger. Men ingen har flere af dem, end at Sizov Aleksandr Nikolaevich. Se graviditet og til at føde hans drøm for enhver kvinde i Kazan. Denne fødselslæge fornemme høflighed, høflighed og modvilje mod at risikere helbred mor og barn. Med hjælp fra en lille skrøbelig pige kan nemt føde raske børn og store, der vejer 4500 g Alle, der fødte sit første barn, tale med tillid til, at der for en anden gå kun til ham. Og nogle kvinder og sagde, at under vejledning af Alexander Nikolayevich fødsel i stedet smerte giver behagelige følelser og gode minder. Følsomhed og pleje læge kan lette fødsel. Hans professionalisme giver mulighed for naturlig fødsel slap med kun minimal afbrydelse til lægen og derefter meget omhyggeligt og fuldstændigt smertefri suturer.

Om Sagitova Galiya Azatovna

Ifølge patienten, Galia Azatovna er en førsteklasses professionel. Mange tak til hende for at have hjulpet lægen til at blive gravid. Resultatet af hendes arbejde altid fører til et positivt resultat, hvilket er meget glædeligt piger med problemer med reproduktive funktion. Ifølge de kvinder, der bliver behandlet på Sagitova, hun aldrig nægter at hjælpe, og i en vanskelig situation nødvendigvis har moralsk støtte. En af de patienter, sagde, at hendes tre børn blev født kun gennem kompetent rådgivning og effektiv behandling Sagitovoy Galii Azatovny. Ifølge kvinder, infertilitet - ikke en sætning, hvis behandlingen er taget for denne vidunderlige, følsom, dygtige, erfarne og meget professionel læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.