SundhedMedicin

Armbånd til køresyge: indikationer for brug og brugeranmeldelser

Køresyge og kvalme - helt et fælles problem, som mange mennesker står over for. Meget ofte denne sygdom påvirker små børn og gravide kvinder. Armbånd til køresyge - en forholdsvis ny opfindelse, er virkningsmekanismen baseret på principperne i det gamle medicin.

Selvfølgelig, moderne medicin giver mange måder at håndtere kvalme - at tabletter og sirup, og andre præparater. Men armbånd - det er en af de sikreste og mest effektive måder at løse problemet.

Armbånd til køresyge: indikation for

Disse armbånd anvendes til at fjerne de vigtigste symptomer på køresyge. Akupunktur lindrer effekten af svær kvalme og opkastning, lindrer ubehag i maven, stopper svimmelhed. Armbånd til køresyge anbefales at bruge med køresyge. De er ofte anbefales under flyrejser, rejser med tog og bil. De hjælper også, når man kører på rides. Armbånd er ofte brugt af gravide kvinder, da det er meget lettere at manifestationer af toksicitet.

Armbånd til køresyge: virkningsmekanismen

Det er ingen hemmelighed, at i kinesisk medicin er meget udbredt teknik af akupressur. De gamle healere har fastslået, at omkring den menneskelige krop fordeles såkaldte akupunkturpunkter. Disse punkter via nerveender der er forbundet med alle funktionelle systemer og organer i den menneskelige krop. Med hvert punkt er tilknyttet et bestemt organ. Følgelig kan et moderat tryk på det ønskede akupunkturpunktet normalisere arbejdet i et specifikt organ system.

Human håndled er det såkaldte hjertesækken punkt P6. Det er dette punkt forbundet med arbejdet i fordøjelsessystemet. Påvirkning af hjertesækken normalisere maven og fordøjelsessystemet og regulerer blodgennemstrømningen og genskaber ro i sindet.

Det er princippet om gamle kinesiske medicin er baseret og arbejde armbånd. Særlige plast perle armbånd indflydelse på biologisk aktive punkt af håndleddet, og derved skabe impulser ind i hjernen og lindre symptomer på køresyge.

Af den måde, er der flere typer af armbånd:

  • Armbånd til køresyge for børn fra tre år.
  • Universal.
  • Særlige armbånd til gravide kvinder, lindre symptomer på toksicitet.

Armbånd til køresyge: en fremgangsmåde til anvendelse

Først skal vi til omhyggeligt at læse instruktionerne, der fulgte med produktet. Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme det sted, hvor den aktive punkt. For at gøre dette, skal du placere fingeren på håndleddet tre håndfladen, så ringfingeren er lige på svinget. Akupunktur punkt placeret mellem sener lige under pegefingeren.

Nu sættes armbåndet, så det plastik bold arbejdede direkte på det ønskede punkt. Effekten normalt vises efter et par minutter.

Armbånd fra køresyge anbefales at bære, før de første symptomer begynder at dukke op. Når svær kvalme, kan du klikke på plastik bold - det vil styrke virkningen. For yderligere effekter kan sættes armbånd på begge håndled. Kan ikke fjerne armbåndet indtil udgangen af rejsen. Dette produkt har ingen kontraindikationer, og iført tid er ikke begrænset.

Armbånd til køresyge: forbruger anmeldelser

Stort set alle bedømmelser af disse enheder er positive. Mange mennesker bruger armbåndene og hævder, at de virkelig hjælpe. Kvalme, svimmelhed og ubehag forsvinde, passerer, og en følelse af frygt. Armbånd gode indflydelse på tilstanden af både voksne og børn. Og gravide kvinder rapporterer en betydelig lettelse og den næsten fuldstændige forsvinden af de tegn på toksicitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.