Hjem og familieTilbehør

Spejl med lys langs kanten af deres egne hænder: en beskrivelse af ordningen og anbefalinger. Omklædningsrum spejl med lys

Kvinder har længe været knyttet særlig vægt på deres udseende, som velplejet ung dame med en korrekt valgt makeup årsag beundrende blikke fra mænd og misundelige - fra deres konkurrenter.

Hvorfor gør vigtig?

Med hjælp af make-up kan skjule skønhedsfejl i huden, asymmetri af ansigtet, visuelt forstørre læberne og fremhæve kindben, og mange andre små tricks kan markant omdanne udseendet. Men for at opnå dette, må man ikke kun have i det arsenal af makeup-kit og ved hvordan man bruger det ordentligt, men også for at få et påklædningsværelse spejl, som vil sprede det rigtige lys og hjælp, når du holder skønhed.

Hvorfor skulle du foretage omklædningsrummet spejl med hænderne?

Dressing værelse spejl med lys til at købe i dag, vil ikke være svært. Tilpasset fremstillet spejle i forskellige former og størrelser, med et vilkårligt antal forskellige typer af lamper og lys. Men det er en fornøjelse dyrt, så ikke enhver kvinde har råd til sådan et køb. Men der er en måde - gøre et spejl med lamper med deres hænder, og det behøver ikke at have nogen særlig viden.

Borte er de dage, hvor disse spejle blev brugt kun stjernerne, nu hver af messen køn kan have på dit værelse en mini påklædningsværelse.

Fordele ved at bruge omklædningsrummet spejl

Overvejende piger anvende makeup i badeværelset eller i nærheden af et vindue, kigge i et lille spejl. I sådanne tilfælde til ikke særlig god dækning og den manglende evne til at se alle de fulde ansigt ikke giver mulighed for at foretage en korrekt vurdering, om læbestift passer skyggen eller under huden rødme farve.

Spejle med lys giver mulighed for at se på forsiden af selv sådanne små fejl som mørke pletter, bumser, åbne porer. Dette giver dig mulighed for at finjustere fundament for din hud tone og anvende det jævnt, at vælge den rigtige farve pulver.

Den største fordel ved omklædningsrummet spejl i, at det ikke forvrider farven på makeup, der ikke vil give nogen chance for at lave en fejl, når de anvender makeup. Bright lys er ideelt til kosmetiske procedurer til at rense huden, fordi umiddelbart synlige alle fejlene, der bør rettes.

Hvordan at vælge den stil af spejlet?

Skuespillerinder film skabt deres stage billeder foran spejle firkantede og rektangulære former. Sådanne variationer anses klassiske og mest bekvemme.

Square spejl, som ingen anden, velegnet til installation i skønhedssaloner og på værelserne.

Spejle med lys kan være indrammet enhver ramme: smedejern, træ, plast, og kan være og undvære det. Rammen kan gøre absolut alle nuancer til at supplere det indre.

Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse af spejlet, fordi det er for besværligt at være distraherende og irriterende for øjnene og for lille, vil ikke være fuldt funktionsdygtig. Omklædningsrum spejl med lys knyttet til det indre af status.

Find spejlet kan være på kommoden eller kommode, kan du hænge på væggen. Hvis det er større og giver dig mulighed for at se dig selv i fuld vækst, er det rimeligt at sætte det på gulvet.

Hvordan man laver et spejl med lamper på egen hånd?

For at oprette et sådant produkt med sine egne hænder, er det nødvendigt, først og fremmest få et spejl. Du kan bruge gammelt eller købe nyt, godt, udvalg af butikker giver mulighed for at købe spejle i alle former og størrelser.

Næste du nødt til at bestemme placeringen af pærer. Det hele afhænger kun af din fantasi. Du kan placere lysene rundt langs kanten af spejlet, eller kun på siderne.

Så skal du købe en kabelkanal for spejl med lamper på begge sider af det vil kræve to stykker. Typisk, sådan kabel har en længde på 2 meter, så det kan skæres og at udstyre dem til andre dele af spejlet hvis det ønskes.

Så har du brug for at gøre huller til pærer. Dette kan gøres ved anvendelse af en kniv brevpapir. Hullerne er flade, du kan gøre den tomme cirkel og skære gennem det. Mellem de steder for fastgørelse af pærer foranstaltning og der tilsættes samme afstand, således at lampen anbringes i samme afstand fra hinanden.

På dette tidspunkt, skal du bestemme farven på produktet. Det ser spektakulære spejl med lys langs kanten af sølv og guld. Male spray emnet og lade den tørre.

Dernæst skal du indsætte ind i hullerne og gøre runder af ledninger blomsterkrans type. Sikkerhed er bedst at bruge keramiske patroner. Også nødt til at være bekymret over tilstedeværelsen af afbrydere og stikkontakter.

Det er fortsat at skrue pærer. Det er ønskeligt at vælge deres runde form og energibesparende type.

I denne fremstillingsproces er afsluttet.

Hvordan vælger en pære?

Den vigtigste funktion er spejlet af lamperne, en korrekt udvalgt lys spiller en vigtig rolle i at anvende makeup.

For at anvende makeup ved hjælp af en lampe, der udsender koldt hvidt lys til hverdagen mere fornuftigt at være opmærksom på lampen med en varm og neutral lys til makeup kunne ikke få lyst. Hertil kommer, at varmt lys mere behagelig for øjet.

Mere egnet til dette er LED lamper, og de er også udvalgt professionelle make-up artister. Fluorescerende i dette tilfælde ikke er egnet, da de fordrejer farver. Hvis du anvender makeup i dette lys, på gaden alle de fejl vil være synlige med det samme.

Når du placerer lamper vigtig ting at huske på - to lamper bør være på ansigt niveau, vil det bidrage til den korrekte makeup.

Det er meget vigtigt at vælge lamper, der ikke varme eller et længerevarende ophold foran dette spejl vil være vanskeligt, især om sommeren.

Over tid, vil de nødt til at blive udskiftet. Hvis du ikke har viden om, hvordan man skifte en pære i spejlet, så er der intet at bekymre sig om. Substitution finder sted på nøjagtig samme måde som i konventionelle installationer og lysekroner. Nok til at skrue den gamle pære ud af stikkontakten og installere den nye.

Andre anvendelser spejle med pærer

Spejle med lys kan bruges ikke kun til at anvende makeup. Meget imponerende udseende skabene med indbygget lys i siderne. Dette vil ikke kun tilføje en ekstra kilde til lys i rummet, men også bringe et strejf af romantik til dit hjems indretning.

Du kan også variere badeværelse spejl, kan denne mulighed anvendes i stedet for de standard inventar og lamper. Tilstrækkelig at etablere en sådan et spejl i brusebad, og behovet for yderligere lyskilder vil forsvinde af sig selv.

Spejl med lys omkring omkredsen vil være en stor ferie gave til en veninde eller mor. Og det faktum, at det holder sine egne, gør det særligt værdifuld gave.

Spejle med lys tillader hver pige ser godt ud!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.