SundhedSygdomme og betingelser

Min hals noget forstyrrer. Hvordan til at håndtere den konstante frygt

Når halsen noget forstyrrer, nogle gange ubehag forfølge en person i lang tid, i årevis. En hel række af midaldrende mennesker, både mænd og kvinder (kvinder endnu mere), oplever lignende følelser. De er beskrevet på forskellige måder, fra en simpel ubehagelig følelse til en konstant klump i halsen. Folk går til læger, specialister ændre, analyseres, og signifikant forbedring ikke forekommer, og lægerne besvare patientens spørgsmål, at alt er normalt.

Sørg for, at ubehaget - ikke en sygdom

Når i lang tid ikke går følelse i halsen noget forstyrrer, som om det blev stukket et stykke mad, eller den er presset af noget, som du vil udelukke, passerer test og bestået eksamen, sygdomme forbundet med skjoldbruskkirtlen og andre grunde, direkte tale patologi. Antag en situation, hvor analyserne samles og ingen af lægerne bekræftet sygdommen. Skjoldbruskkirtlen er normal. Ingen tumor, ingen hævelse, vejrtrækning intet forhindrer følelsen af tæthed opstår og går pludselig.

Kig på situationen nøgternt og ikke gå i panik

ingen tegn på sygdom. Hvad kan blande sig i denne sag? Mest sandsynligt, at muskelkramper er ledsaget af følelsen af, at noget forstyrrer i halsen. Overhold din tilstand umiddelbart efter at vågne. Når en halsbetændelse fra et koldt, om morgenen du føler smerte i det, og når problemet er relateret til frygt for at opleve følelsen af stramhed, når spild hals gør ikke ondt.

Dette skyldes, at den bekymring og den konstante forventning om ubehagelige følelser, kontrol over den handling at synke og mere - en følelse af frygt, som igen skal opleve den ubehagelige følelse. Det er problemet med hensyn til fysiologiske ofte bliver psykologisk.

Gør ikke i hans hals ligtorne

Lad os prøve at løse problemet, når i halsen, der blander sig. Betragt laryngeale struktur (pharynx). Fri spids af epiglottis (lap), med alderen bliver deformeret, rullet op i et rør og er bøjet i retning af sproget (rødder). Størkning og ossifikation af strubelåget hos kvinder opstår senere end mænd, så deformationen sker i højere grad.

Ganetonsiller er reduceret i volumen, og de linguale tonsil stiger en smule, hvilket resulterer i en mekanisk kontakt tungen og strubelåget rod. De fleste hypokonder og følelsesmæssige mennesker overser denne lille touch. Konstant at fokusere på det, og sørg for, at noget forstyrrer synke eller ej, har de ikke brug halsen, når ikke at sluge noget.

Sådanne struber mekanisk kontakt stigning. Kontrol, konserverede eller tog ingen følelse forstyrrelser i halsen, svælget gjort unødvendig løbende og dermed bidrage til denne mekanisk kontakt i epiglottis. Det skaber yderligere friktion, der med tiden bliver mere og mere stiv.

Der er tilfælde, hvor en person oplever nu kvælning, når "tom" svælg, er strubelåget ikke afvist som når en fødevare koma, og bøjninger og lukker luftvejene clearance. I en sådan situation, når noget forstyrrer i halsen, som regel hjælper det at kunstigt fremkalde opkastning.

Man koncentrerer sig om de kontrolforanstaltninger struber, unødvendige og meget skadelige. Der er betændelse, erosion, ødemer i strubehovedet, majs på strubelåget, og på den linguale tonsil.

Prøv at forbedre din egen tilstand

Discern hvor alvorligt problemet, så et simpelt trick. Det er nødvendigt at besvare spørgsmålet: åndedrætsbesvær eller smertefuldt at sluge? Ubehagelig følelse af en klump der, men at synke mad eller vand ikke forårsager smerte. I en alvorlig sygdom (malignitet) mad eller vand synke vanskelig, der forårsager smerte. Og når problemet er i mekanisk kontakt af epiglottis og tungen, så maden er intet til hinder for. Hvad anbefalinger har du brug for at huske og anvende?

  • Forstå, at dette ikke er en patologi, og "epiglottis syndrom", mindre fokus på problemet.
  • Stop spild indtager, styre selv.
  • At yde bistand selv, altid bære vand, uden kulsyre (te, saftevand, bouillon kamille) og gøre et pust, når der er et ønske om at sluge.
  • Lejlighedsvis begrave næsen (liggende) eller to gange (eller en gang om ugen) vegetabilsk olie.
  • Olie kan "smøre" (med en fjerdedel teskefuld) direkte til strubehovedet.
  • Gør afslapning øvelser muskler i nakke og hals. Styrke musklerne i nakken motion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.