SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er vaskulitis, symptomer på sygdommen og dens behandling

Moderne læger er ikke så let at svare på spørgsmål om vaskulitis, fordi årsagerne til forekomsten af sygdommen ikke er forstået indtil nu. Og vasculitis - er ikke én, men en gruppe af sygdomme, der påvirker væv eller organer og er karakteriseret ved inflammation og destruktion af den vaskulære væg.

Vasculitis - Symptomer

Afhængigt af hvilken slags væv og organer påvirker sygdom manifesteret forskellige symptomer. For eksempel, hvis nervesystemet er påvirket, så forstyrret følsomhed (det er helt tabt eller bliver hyper-responsivitet); hvis sygdommen er traumatisk for huden, vises udslæt; forstyrret blodtilførsel af hjernen eller hjertet, hvilket øger risikoen for slagtilfælde eller hjerteanfald, etc.

Generelt at beregne sygdommen er næsten umuligt. Træthed og svaghed, bleghed, og feber, appetitløshed - disse skærme diskret for de fleste byboere. Vasculitis symptomer skjuler fint, så hvis du lige er begyndt at mistænke noget, omgående lægebehandling.

Afhængigt af oprindelsen af vaskulitis kan opdeles i to typer: primære og sekundære. Primær vasculitis - en uafhængig sygdom, behøver ikke at være ledsaget af andre sygdomme, hud og bringe alvorlige organskader. Sekundære symptomer på vaskulitis udstiller mere aggression synes at opportunistiske infektioner, der kan forårsage uoprettelig skade. Behandling af både den første og den anden påkrævet!

Vasculitis er opdelt i en flerhed af "sub-arter", ifølge det påvirkede væv. Du kan observere effekten af:

- systemisk nekrotiserende vasculitis (polyarteritis nodosa, blandet vasculitis mikropoliangiit);

- arteritis temporalis;

- hæmoragisk vaskulitis ;

- Wegeners granulomatose;

- uspecifik aortoarteritis;

- sygdom Takayasu ;

- allergisk vasculitis af hud;

- Behcets sygdom;

- Kawasakis sygdom.

De er alle forskellige i sværhedsgraden af forekomst, behandling, komplikationer og symptomer. Bestemt sige, hvilke navne på patientens sygdom, er det muligt, efter en grundig undersøgelse og bestået test.

Vasculitis - årsager til

Den første grund - immune sygdomme. Når kroppen er svækket, er der ingen hindring for udbredelsen af patogener. Vasculitis er ingen undtagelse - trænger og begynder at ødelægge ligene.

Den anden grund - en allergisk reaktion på medicin narkotika.

Den tredje grund - en komplikation af alvorlige infektioner.

Den fjerde grund - autoimmune og kroniske sygdomme.

Vasculitis - diagnose og behandling

Da vaskulitis - en hel gruppe af sygdomme, der manifesterer sig forskelligt og har ulige karakter af udseende, er diagnosen kun udføres af læger på hospitaler. Læger er afhængige af de kendte symptomer, ordinere tests.

Behandling udføres baseret på de opnåede analyseresultater, afhængigt af den underliggende sygdom (hvis nogen). De vigtigste ting - det kører ikke sygdommen starte tidlig behandling.

Ved behandling af vasculitis kemoterapi anvendes i små doser, kortikosteroider. Målet med behandlingen - at genoprette immunsystemet og funktionen af beskadigede organer, for at forhindre yderligere ødelæggelse af blodkarrene til at genoprette blodforsyningen til vævene. Hvis korrekt behandling vaskulitis, over tid, vil symptomerne forsvinder gradvist genvinde væv og organer, kroppen tilbage til normal.

Som med enhver sygdom, hvis du følger lægens anbefalinger, vil genvinding kommer nødvendigvis. Under behandling use vitaminer og mineraltilskud, vil de bidrage til en hurtig genopretning. Spis frugt og grønt, der dyrker sport - det er enkelt og effektivt, men resultaterne tog ikke lang tid at vente.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.