FormationVidenskab

Lettelse Rusland

Relief kaldet alle eksisterende uregelmæssigheder på overfladen af planeten. De er resultatet af samspillet mellem de kræfter i jorden, ekstern og intern.

Russisk nødhjælp har sine forskelle. 2/3 af landet er placeret sletter, forskellig højde og form. En tredjedel af hele området er dækket af bjerge. Disse funktioner af russisk nødhjælp hovedsageligt relateret til den store størrelse af området og ganske komplekse geologiske udvikling.

Midtsibiriske højslette og russisk (østeuropæisk) Plain overvejet de største enheder i landets overflade. De er placeret på de gamle platforme, anderledes to-trins struktur.

Lindring af vestlige Sibirien er kendetegnet ved tilstedeværelsen af de enslydende sletten. Ofte er det en lettelse formation kaldet lavlandet. Dette skyldes det faktum, at halvdelen af hele sit område, har en højde på mindre end hundrede meter, kun kanterne har en højde på et hundrede og halvtreds sider - to hundrede meter. Plain er beliggende i Vesten sibiriske plade.

Fra russiske sletter mod syd af Kaukasus-bjergene er placeret. Dette er en forholdsvis unge og høje klippeformationer, der indgår i den russiske terræn. Dette område er placeret, og det højeste punkt i landet - Elbrus.

Ural fold-block bjerge er ikke særlig høj. Men det er ganske gammel, stærkt beskadiget i et array, der i nogen grad blev opdateret i Neogen. Det højeste punkt - bjergfolk.

Russisk hjælp i store træk defineret tektoniske strukturer og den geologiske struktur. Det skal bemærkes, at indlandet, samt Eurasien som helhed, blev dannet som et resultat af en gradvis tilnærmelse og efterfølgende sammenstød af flere store lithospheric plader. Men de adskiller sig ikke i struktur homogenitet. De kan findes inden for områderne relativt stabil - foldede bælte og bevægelige platforme. Strukturen af de lithospheric plader påvirker placeringen af de største relief formationer - bjerge og sletter. Således det flade område er forbundet med platformene - mest stabile områder, hvor der for lang tid at fuldføre processen med foldning.

Ved foden af de gamle platforme (den sibiriske og østeuropæiske) løber hårdt nok fundament. Det er dannet af vulkanske klipper prækambriske periode (schists, quartzites, gnejs og granit). I de fleste af fundamentet dækning fladtliggende sedimentære bjergarter. Dog sibiriske Platform (i Middle plateau), kendetegnet ved tilstedeværelsen af vulkanske klipper, sibiriske fælder fordelt over et stort område.

Områder, hvor fundamentet er bygget af krystallinsk sten kommer op til overfladen, kaldes skjolde. På den sibiriske Platform er Aldan Shield. På Østersøen Shield er russisk platform.

Bjergrigt terræn Rusland adskiller sig ganske kompliceret geologisk struktur. Dannelse af arrays foregår i de mest bevægelige dele af jordskorpen. Som et resultat af geologiske processer af sten danner folder, fejl og frakturer er brudt. Tektoniske struktur dannet på forskellige tidspunkter - i en alder Mesozoikum, Paleozoic, tertiær foldning - i kollision plader litosfæren. I nogle tilfælde er de klippeformationer fundet i de indre regioner af lithospheric plader. Disse enheder omfatter, især Uralbjergene.

I Fjernøsten er forholdsvis ung bjergkæde - Kamtjatka og Kurilerne. De er inkluderet i de store Stillehav vulkanske formation - "Ring of Fire". Disse klippeformationer er karakteriseret ved høj seismicitet, der er hyppige jordskælv er almindelige aktive vulkaner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.