FormationVidenskab

Russisk almindelig og dens naturrigdomme

Russisk almindeligt, eller østeuropæisk - den anden Længden af sletten i verden, kun lidt ringere end det område af Amazonas. Fra vest til øst det strækker sig mere end 2.500 kilometer, og fra nord til syd - omkring 1.000 af sine vestlige grænseområder grænser op stater som Ukraine og Hviderusland, og videre, dets område strakte op til Ural. plain gamle basis platform er hovedsageligt dækket kappe af sedimentære bjergarter. Kun to steder i Republikken Karelen og Kolahalvøen, denne forhistoriske platform når overfladen, danner det såkaldte Baltic Shield.

Klima russiske sletter det meste moderat, og kun mod ekstreme nord ind i subarktiske. kontinentalt klima af linjen udvider mod øst og sydøst. Året rundt nedbør, som regel forbundet med vestenvinden, som blæser ind fra Atlanterhavet. Her falder de mere end i andre lavtliggende områder i Den Russiske Føderation. Den mest fugtig kan betragtes som kilder til de største floder - den nordlige Dvina og Volga. Og i det nordvestlige sletter, er disse områder af Ladoga, Onega, Chud, Ilmen søer med tilstødende mindre damme, hvoraf de fleste i sin oprindelse tilhører gletscheren.

Hvis vi ser på klimaet i de sydlige forstæder til den russiske sletten, er der langt mindre nedbør, tørre somre og hyppige vinde, der forårsager betydelige skader på den nationale økonomi.

Vandressourcer af den russiske slette genopfyldes af sne og regn, smeltning af sne og is, foråret oversvømmelser. Naturligvis grundvandet spiller også en vigtig rolle i denne proces. Men det gælder ikke for de sydlige floder, som ikke er så rig på vand og strøm på bekostning af grundvandet, de er begrænsede.

Klimatiske og lettelse originalitet førte til en klar opdeling af hele området i sletterne i naturområder. Desuden er det her, der er omkring 40 procent af græsarealer i landet og 12 procent af græs. Som for befolkningerne i, det er i det område af Østeuropæiske Slette er hjemsted for næsten halvtreds procent af befolkningen i Den Russiske Føderation.

Russisk almindeligt generøst udstyret med naturressourcer. Et stort plus i deres udvikling og brug er en tæt bestand af området folk.

Typer af ressourcer:

  • vand

Som allerede bemærket, i det område af den russiske sletten kører et stort antal store og små floder.

Den største vandvej er Volga. Dens økonomiske betydning er svært at overvurdere, t. Til. Floden forbinder de forskellige økonomiske regioner af landet, irrigates mere end to og en halv million hektar jord, et vigtigt shipping center. Med hensyn til fiskeproduktion Volga spiller også en væsentlig rolle.

Bag Volga er der en Don, også de største vandressourcer i Rusland. Fiskeproduktion, shipping, og andre husholdningsartikler og økonomiske behov, tilfredse tak til Don, taler om den store betydning af denne flod.

Russisk almindeligt vasket af White og Black, Østersøen og Det Kaspiske Hav. Udvinding af fisk og skaldyr, olie og gas, marine resorts med fritidshjem, hoteller og resorts, havne international og regional betydning - alt dette gør hver marine ressource i sin egen unikke og ekstremt vigtigt for landet.

  • mineraler og naturressourcer i den russiske sletten

Disse omfatter for eksempel jernmalm: i Kursk-regionen, i unikke områder, indeholder op til 50% af deres reserver i landet. Bauxit med aluminiumoxid berømte Belgorod-regionen. Fosfater, kali og stensalt levering til Moskva og Bryansk område. Disse kemikalier er produceret og aktivt finde det bredeste udvalg af applikationer. I disse områder, såvel som i Tula og Belgorod, og fandt mange år aktivt udviklet aflejringer af byggematerialer - kridt, kvartssand, kaolin ler, og andre.

Russisk plain giver sig selv og naboregionerne energi - gas, olie, tørv, kul. Deres marker er placeret i Middle Volga-regionen, Ivanovo og Kostroma regioner.

  • ressourcer dyre- og plantearter

Det område i vesteuropæiske Plain har de mest gunstige betingelser for udviklingen af sådanne grene af landbruget som afgrøder og husdyr. Skovressourcer i form af træ og jagt ressourcer - en vigtig indtægt i den russiske økonomi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.