Kunst og underholdningLitteratur

Karakteristik af Aleksandra Nevskogo: en kort biografi

Aleksandr Yaroslavovich Nevsky - Prince, som har en særlig plads i russisk historie. I den gamle russiske historie, han er den mest populære karakter. Beskrivelse Aleksandra Nevskogo siger, at han var en forsvarer af fædrelandet, en frygtløs ridder, der viede sit liv til sit land.

Alexander blev født 30 maj 1219 i Pereyaslavl. Hans far - Jaroslav Vsevolodovich - var fair og trofast prins. Om prinsesse Theodosia Mstislavne - hans mor - næsten intet er kendt. Ifølge nogle krøniker kan vi sige, at det var en stille og ydmyg kvinde. I disse krøniker beskriver Aleksandra Nevskogo: han var klog, stærk og hårdfør, men det er for tidligt mestrer videnskab. Om hans karaktertræk er nævnt i romanen "The Life of Aleksandra Nevskogo".

Bogen Borisova N. S. "russiske generaler" er karakteristisk for Aleksandra Nevskogo fra den tidlige barndom. Forfatteren har brugt mange citater fra gamle historiske kilder, hvilket gør det muligt at føle ånden i denne æra.

I 1228 viste det sig den første information om Alexander. Så Yaroslav Vsevolodovich var en fyrste Novgorod. Han havde en konflikt med indbyggerne i byen, og han blev tvunget til at flytte til sit hjemland Pereyaslavl. Men i Novgorod, han efterlod to sønner, Theodore og Alexander, i pleje af betroede boyars. Son Theodore døde, Alexander er i 1236 blev prinsen af Novgorod, og i 1239 giftede Alexandra Bryachislavne - Polotsk prinsesse.

Kort beskrivelse af Aleksandra Nevskogo

I de første år af hans regeringstid Nevsky styrket Novgorod, fordi han truede den mongolske-tatarerne fra øst. Shelon på floden blev bygget flere fæstninger.

Alexander bragte stor herlighed sejr på bredden af Neva-floden ved mundingen af floden Izhora 15 iyuly 1240 i den svenske trup. Han var personligt involveret i denne kamp. Det menes, at på grund af denne sejr, storhertugen begyndte at kalde Nevsky.

Da Alexander Nevsky kom tilbage fra Neva banker på grund af konflikten, at han måtte forlade og vende tilbage til Novgorod Pereslavl-Zaleski. Mens Novgorod truet fra vest. Liviske Bestil indsamlet fra de baltiske tyske korsriddere og danske riddere fra Revel, og angreb Novgorod jord.

Yaroslav Vsevolodovich fra Novgorod fik ambassade for at bede om hjælp. Han sendte til Novgorod væbnet gruppe ledet af hans søn Andrei Yaroslavovich, som senere blev erstattet af Alexander. Han befriede Koporje og Vodskaya jord besat af ridderne, og derefter slået ud den tyske garnison fra Pskov. Novgorod inspireret af disse succeser, invaderede område livlandske Orden og ødelagte afregning estere og bifloder korsfarere. Efter dette kom fra Riga Knights, der ødelagde den russiske regiment Doman Tverdoslavicha og tvang Aleksandra Nevskogo aflede tropper til grænsen af den livlandske Orden. De to parter begyndte at forberede sig til et afgørende slag.

Afgørende slag startede april 5, 1242, som fandt sted i nærheden af Raven sten på isen af søen Peipus. Denne kamp i historien kaldet Battle of the Ice. Som et resultat af slaget besejrede den Tyske Orden. Den liviske Order måtte slutte fred: korsfarerne forladt den russiske jord og overføres en del af Latgale.

I 1246, Alexander og hans bror Andreas deltager Horde efter pres fra Batu. Så gik de til Mongoliet, hvor den nye Khansha Ogul Gamish annoncerede storhertugen Andrew, og Alexander gav det sydlige Rusland, men han nægtede og gik til Novgorod.

I 1252 besøgte han Mangu Khan i Mongoliet og modtager tilladelse til den store regeringstid. Alle disse år, er han kæmper for at opretholde en forsonende holdning med Horde.

I 1262, Alexander gjorde en fjerde tur til Horde, hvor han var i stand til at "otmolit" russisk, så de ikke deltog i den mongolske erobringer. Men i løbet af vejen tilbage, blev han syg og 14. november, 1268 døde i Gorodets.

Til ære for Aleksandra Nevskogo Peter grundlagde jeg klostret i St. Petersborg i 1724 (nu Alexander Nevsky Lavra). Og under Anden Verdenskrig etablerede den sovjetiske Order Aleksandra Nevskogo: de belønnet de modige ledere.

En strålende militær leder, en talentfuld diplomat og en dygtig politiker - alle karakteristiske for Aleksandra Nevskogo, der vil forblive udødelig i hjerterne hos det russiske folk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.