HobbyHåndarbejde

Lærredsvævet af aviserne - begyndelsen på en fletkurv til blomster

I de senere år blevet en meget populær ny håndværk - vævning aviser. Start vævning, som regel er svært for de fleste nybegyndere mestre. I denne artikel vil vi give nogle praktiske råd om, hvordan man flette fra gamle aviser på eksemplet med kurve af blomster. Lad dig ikke narre, at det første din skabelse vil vise sig ikke umiddelbart perfekt. Som enhver ny virksomhed, det kræver dygtighed og vævning aviser.

Start vævning

Udarbejdelse af materialet vil kræve dig lidt tid og kræfter. Tag unødvendig papir og skær dem i strimler af ca. 7 cm. Nogle gange nogle erfarne håndværkere rådes til ikke at bruge en saks og bruge en lang kø for at bruge den til at rive papiret i strimler.

Forberede lim og strikkepind. Sno avis strimler, holde dem i en vinkel til egeren. Din opgave - at få stramme rør, som er væsentlige for fremtiden af kurven. Brug lim eller limstift at fastgøre enden af papirstrimmel. De fleste af bladene kanalen farverige og farver allerede et færdigt produkt. For begyndere, er dette den bedste løsning. Lav nok af avis rør. For deres fremstilling kan bringe deres familiemedlemmer - de kan lide en hobby. I nogle tilfælde giver det mening at sætte inde i hver blank en tynd, fleksibel ledning, således at produktet var stærkere og godt modtagelig for processen med vævning. Nu kommer den vigtigste funktion i teknikken med "vævning aviser" - den bunden af kurven. Placer papirrør, som vist på fotografiet. Start vridning, at følge anvisningerne. Du hurtigt lære denne enkle gamle håndværk - vævning. Fra aviserne starte fletning gøres bedst ved brug af konventionelle undertøj klemmer til tubuli var mere lydig i arbejdet. Som det vil forbedre dine færdigheder, sådanne enheder, du ikke længere er nødvendige. Men for første gang, de er simpelthen uerstattelige. Der er en anden meget nem mulighed for dem, der forsøger at beherske vævning af aviser: I begyndelsen af vævning springer det trin danner bunden af produktet. Bunden er erstattet af en færdig kartonemner. For at gøre dette, skæres to identiske i form, men forskellige i størrelse dele. Hvis bunden af rektangulære eller kvadratiske, er det bekvemt at anvende en boks fra under skoen. Ved hjælp af en lineal, tegne en pæn rektangel, cirkel eller en oval forudbestemt størrelse, og en øvre del skære, og går på hver side af 5 mm. Holde avisen røret på større base. Færre detaljer lim fra toppen.

Unødvendigt vævning udføres på præ-up rør ved bøjning. Fortsæt med at veksle tværgående elementer, sammenvævning dem med lodrette dele. Hvis din vogn er på en plan bør indsnævre lidt op, lidt hældning til midten af den lodrette tom. Når indretningen vil blive vævet, er Bukning udføres.

Vævning aviser slutter som følger: de lodrette dele er skåret til en vis højde (ca. 2-3 cm) og er foldet indad i kurven. De skal være forsvarligt forklædning og sikkert med lim. Den sidste operation - male.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.