HobbyHåndarbejde

Hvordan man lærer at lave kunsthåndværk fra fluffy ledning

I dagens udvikling verden barndom gives særlig opmærksomhed. Dette er ikke overraskende, fordi den flygtige og hastigt voksende rundt omkring i verden dikterer sine egne betingelser.

Nu svømmeundervisning fra spædbørn kan kun overraske vores bedsteforældre. Og hvad kan vi sige om de nye underholdnings materialer til børns kreativitet. Vælge bare enorme. Her og forskellige former for ler, sand kinetiske sæt til eksperimenter osv Alt dette er perfekt udvikler finmotoriske færdigheder af barnet, hans taktile følsomhed og fremmer smidighed og mobilitet af børns fingre, for ikke at nævne den hurtige intellektuelle udvikling.

Hvad er luftigt ledning?

Men nu vil jeg gerne dvæle ved et sådant materiale som fluffy ledning. Det har andre navne - chenille, plys, lodne. Det er en fleksibel tynd tråd viklet bunke. Oprindeligt blev det brugt som en genstand, med hvilken renserøret til rygning. Men kloge mennesker indså hurtigt, at det er en stor opdagelse for børns aktiviteter.

På hjemmemarkedet, dette materiale viste sig relativt nylig, men tidligere om det, få mennesker nogensinde hørt. Ikke desto mindre, i øjeblikket chenille wire er blevet så populær som i Vesten. Dette er et fremragende materiale til kreative mennesker, kan det hjælpe til at opgive en lang syning blødt legetøj. A kunsthåndværk fra fluffy ledninger er lyse, bløde og smukke.

Hvad kan der gøres af dette materiale?

Artikler lavet af fluffy ledning ud meget flot. Et design som små figurer, tog ikke lang tid. Hvordan laver kunsthåndværk fra fluffy ledning? Meget simpelt. Først skal du købe flere sæt af forskellige farver. Dette kan gøres på kontoret levering butik eller bestilles online. Artikler fremstillet af tråd fnug kan enten være plane eller omfangsrig. Vi laver dem, og andre.

Lad os starte med den flade af kunsthåndværk til opvarmning. At interessere barnet, gøre blomster. Wire tage nogen af lyse farver: rød, pink, gul ... bøje den, så kronbladene er dukket op, sammenflettet i midten. Dernæst skæres to cirkler af farvet karton - dette vil være vores midten ,. Indsat dem på begge sider til at blive en to-vejs blomst.

Tag den grønne ledning og vedhæfte den ene ende til midten af en blomstret mellem de to. Bladene kan også være opbygget af tråd eller skære dem ud af fløjl og stikning til stammen. Du kan lave nogle flere blomster og rart at samle dem i en bunke, binde et lyst bånd. Det er alle smukke kunsthåndværk lavet af fluffy ledning klar.

Sådan laver du en larve

Men der er ikke noget, der ikke fører til glæde for børn, ligesom dyr. Derfor foreslå barnet at forsøge at skildre nogle af dyret, og han glæde accepteret. Den enkleste tal, der er mindre end et minut - denne larve. Men plastik øjne eller klistermærker, vi har brug for det, så vær disse dele i forvejen. Så lad os tage to ledninger i forskellige farver og sno dem. Det bør få en farvet pind. Sorte ledning er viklet på den ene ende, at afvige fra nogle få centimeter af kanten, efterlader ørerne stikker ud, og deres ender er let bøjede. Lim øjne på '' ansigt ''.

Hvordan man laver en edderkop

Nu konstruere vi en edderkop. Det har brug for fire ledninger af én farve og to store perler. Snor perler på wire og fluffy krøller. Det viser sig i hovedet, kroppen og to ben. Sæt resterende valsetråd, vedhæfte dem til form af spider ben, og voila - edderkoppen er klar til at komme i spil. Det er sådan en smuk artefakt af fluffy ledninger har vist sig.

Sildeben af fluffy tråd

Som næsen jul og nytår, kan en stor tema for den kreative klasse være oprettelsen af en lille juletræer. Hvad skal jeg bruge? Grøn eller enhver anden lodne ledning. Vi begynder at vride det i en spiral, så den nederste cirkel-base var bredere end den efterfølgende. Vi fortsætter med at sno ledningen, hvilket reducerer det følgende analogi med keglen. Her, i princippet, og det hele. Sildeben er klar, og det kan sættes på bordet eller i vindueskarmen, og kan bruges som juletræ legetøj. Det er også muligt at dekorere regn som den vigtigste træ.

Artikler fremstillet af bløde ledninger kan være meget forskellige. Du må ikke stoppe flyvningen af sin fantasi og vær ikke bange for at eksperimentere. Og vigtigst af alt, ikke stopper børnene. Artikler fremstillet af fluffy wire fotos præsenteres i artiklen, det ser ganske sød. Her for eksempel, der kommer ud, når du giver børn frihed til at skabe.

Nu skal du bare nyde at spille med selvstændige foretaget tegn. Hvis du kan gøre nogle håndværk fra fluffy ledning med hænderne, så vil du have noget at gøre med brugen af et barn for ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.