FinanserForsikring

Forsikring sats

Forsikring udgifter til ydelser afspejles i mængden af forsikringspræmien (mod gebyr). Prisen - prisen på forsikringsselskabets tjenester, er han forpligtet til at præstere i tilfælde registreret i kontrakten begivenhed. Den er baseret på en fast sats (eller takst).

Forsikring sats - det er udtrykt i rubler sats af præmien, som er udbetalt fra en enhed af forsikringssummen.

Prisen skal være således, at det kunne dække eventuelle krav fra den forsikrede, og skabe reserver til at dække virksomhedens omkostninger ved at drive forretning, samt give indkomst.

Prisen på forsikringer er afhængig af efterspørgslen efter det og renten på bankindskud. Som det påvirker strukturen af forsikringsbestanden (sæt af risici) og administrationsomkostninger.

Hvis forsikring satser er fastsat ved lov (centralt), kan den frivillige forsikring sats beregnes af forsikringsselskabet, på samme tid, det i væsentlig grad påvirker den finansielle stabilitet i forsikringsdriften.

Satser beregnes ved brug af statistiske og matematiske metoder, der er kendt som aktuarberegning. De tillader dig at bestemme andelen af den forsikrede generelt kasse. Vælg en metode på grundlag af den forsikrede risiko, timingen, natur og bonusser.

Fuld forsikring sats er almindeligvis kaldes "grov sats". Den består af et net-hastighed og belastning. Netto inkluderer risikabelt sats (kasse) og risikofyldt godtgørelse (reservefond). Belastningen består af omkostningerne ved at drive forretning (fortjeneste) og tilvejebringelse af forebyggende foranstaltninger.

Netto rente - det er den del af taksten, som er rettet til dannelsen af reserver til fremtidige betalinger på forekomsten af forsikrede begivenheder. På grund af risikable satsninger, der indgår i det producerede dannelsen af reserver til forsikring betalinger. Reservefond, skabt på bekostning af risikopræmier, er nødvendig i den foreliggende det faktiske antal overskydende tilfælde af afregningspriserne.

Load kaldet den del af det beløb, der er inkluderet i forsikring sats til dækning af omkostningerne ved at drive forretning, dannelsen af overskud og skabelse af forebyggende forsikringsselskab Fund.

Forsikring udføres enten individuelt eller i en samlet form. I sidstnævnte tilfælde er beregningen udført på den forenklede ordning for tildeling på grundlag af de midlede data.

Forsikring sats på risikotyper (andre end livsforsikring) beregnes på grundlag af statistikker eller anden information på en bestemt type forsikring.

I livsforsikring takst netto rente bestemmes på en anden måde, baseret på bordene. Brutto inkluderer en basisdel (netto sats) og indlæse den til at dække omkostningerne ved at drive forretning. Nettet sats er også består af to dele - opbevaring gebyr og risikoen sats (betaling i tilfælde af død).

Forsikring satser for CTP indstilles centralt af den russiske regering, det vil sige, de er de samme for alle forsikringsselskaber. Det betyder, at kende de nuværende obligatoriske bilforsikring satser, kan du manuelt beregne omkostningerne ved den politik for en bestemt forsikringsaftale. Det skal erindres, at der ud over taksterne, mange andre faktorer påvirke prisen på den politik, såsom førerens alder; køreoplevelse; antallet af engagerede personer til at styre; regionen; køretøjskarakteristika etc. Takster i form af forsikring varierer afhængigt af, om der var tilfælde i nødstilfælde kørsel historie. Således CTP formel indbefatter bund ganget med dets forskellige korrigerende koefficienter.

Den takstpolitik af forsikringsselskaber baseret på følgende principper. Dette princip med selvbærende drift og deres rentabilitet, ligestilling af forsikring mellem alle parter enige om tilgængelighed satser for alle og deres stabilitet i lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.