FinanserForsikring

Forsikring omkostninger - Omkostningerne ved denne forsikringspræmie ...

Begrebet forsikring omkostninger bruges til at regulere retsforholdet mellem firmaet-forsikringsselskabet og forsikringstageren, en person eller enhed.

Bestemmelse af udgifterne til forsikring

Forsikringen værdi - en værdi, der bestemmer størrelsen af gebyret betalinger og de samlede omkostninger af politikken. Dette er den faktiske værdi af en ejendom, der bruges til sin forsikring. For objektivt at bestemme figuren, at ty til forsikring vurdering. De genstande af evalueringen kan være:

 • Individuelle materielle.
 • Vehicle.
 • Boliger.
 • Land.

Resultatet Evalueringen er angivet i forsikringsaftalen efter gensidig aftale og kan ikke anfægtes af parterne, bortset fra tilfælde af forsætlig introduktion i selskabets vildledende - tjenesteudbyder klient. Identificere de faktiske rigning forsikringsværdien i forhold til den sikrede kan retsforfølges.

Forsikring omkostninger og mængden af forsikring betalinger kan ikke være højere end den faktiske pris for den forsikrede genstand.

Metoder til vurdering af udgifterne til forsikring

For at bestemme de nøjagtige omkostninger ved forsikringen tyet til følgende evalueringsmetoder:

 • Det er bestemt af den faktiske værdi af objektet på tidspunktet for købet. For at gøre dette, er forsikringsselskabet forpligtet til at indsende dokumentation for betaling: checks, kvitteringer, købsaftale, prisliste forhandler for importerede varer, toldangivelse.
 • Bestemme værdien af maj i kataloget over fabrikanten samt en reference periodikum varer.
 • Ved vurderingen ejendom analyserer den gennemsnitlige markedspris for tilsvarende ejendomme i denne region.
 • For at vurdere værdien af genstanden mulig inddragelse af en uafhængig ekspert.

Indgåelse af forsikringsaftalen

Efter fastsættelse af værdien af genstanden for forsikring er en kontrakt, som skal indeholde:

 • Den forsikrede værdi af ejendommen.
 • Udgifterne til forsikring.
 • Mængden og proceduren for betaling af bidrag, deres størrelse.
 • Perioden af kontrakten.
 • Værdien af betalinger, når den forsikrede begivenhed.

Kontrakten forsikring træder i kraft dagen efter, at forsikringspræmien betaling, hvis betalingen sker kontant. Når ikke-kontante betaling instrument træder i kraft, når indmeldelsesgebyret betaling til en konto tilhørende selskabet-assurandør.

forsikring

Udgifterne til forsikring varierer afhængigt af formålet med forsikring, nuværende forsikring satser, valgte risiko dækning program udtrykket for de politiske foranstaltninger, sandsynligheden for forekomst af den forsikrede begivenhed.

På lovpligtig forsikring handlingsprogrammer regulering ved at vedtage særlige føderale love. For eksempel, at regeringen sætter taksterne for tvungen pensionsforsikring, CTP-programmer.

For frivillige forsikring selskab, er forsikringsselskabet berettiget til at etablere sig og regulere forsikring satser, samt størrelsen af forsikringspræmier.

Du skal overveje omkostningerne ved forsikringen år, dvs. de samlede omkostninger i politikkerne for frivillig forsikring i 12 måneder. Indgåelse af kontrakter på kort sigt vil være dyrere, med gyldighedsperiode på 12 måneder vil være i stand til at redde.

livrente forsikring

Der er stadig en pensionsforsikring. Forsikringen værdi af året anses for at være indsamling af alle betalinger til pensionskassen, som i løbet af året vil gøre arbejdsgiveren for medarbejderen.

Når en kontrakt er vigtigt at være opmærksom på de begrænsninger, der er foreskrevet i teksten:

 • Mængden af betalinger for forsikringsperioden.
 • Listen over de tilfælde, undtagelser i henhold til hvilken betaling vil ikke blive foretaget.
 • Overtrædelser af forsikringsselskabet, hvilket kunne føre til en Denial of Service og opsigelse af kontrakten.

Forsikringen værdien af bilen

Bilforsikring kontrakter er især almindelig. Den bilforsikring værdi - en værdi, der beregnes i henhold til følgende indikatorer:

 • Lav og fremstillingsår af bilen.
 • Den oprindelige pris.
 • Værdien af løb.
 • Teknisk stand.

Ejeren af køretøjet ved afslutningen af en aftale om at levere tjenesteydelser skal give det tekniske datablad på maskinen, er beviset for at passere inspektion, politik tidligere perioder. For at vurdere tilstanden skal undersøges af en specialist forsikringsselskab selskab. Biler ældre end ti års forsikring er ikke omfattet.

Hvad påvirker prisen på bilforsikring?

Ved fastsættelsen af prisen på bilforsikring og omfanget af den dækning, der anvendes af den basisrente og yderligere faktorer skal tages i betragtning:

 • Alderen på føreren og hans køreoplevelse.
 • Regionale individuel score for hver region af landet og afhænger af frekvensen af en ulykke inden for territoriale. Højere i storbyområder, lavere i landdistrikterne, med en høj værdi af politikken design vil koste mere.
 • sæsonudsving faktor.
 • Bonussen beregnes, hvis ejeren af køretøjet tegner forsikring i samme selskab i en længere periode. Ved konstant fra det ene selskab til et andet vil blive beregnet malus koefficient og politik omkostninger vil stige.
 • Faktor for ulykker på grund af førerens: hvis i den foregående forsikringsperioden, en chauffør ramte nødsituation gennem deres egen skyld, vil registrering koste mere.
 • motoreffektfaktoren er beregnet ud fra antallet af hestekræfter, der er registreret i registreringsdokumentet køretøj.
 • Begrænsende faktor varierer afhængigt af, hvor mange mennesker kører dette køretøj.

Når du foretager en politik CASCO desuden taget hensyn til, uanset om transporten af garantien er ved forhandleren butik eller garantiperioden er udløbet, at prisen på reparationer og reservedele. Man skal huske, at mange virksomheder tager i betragtning, når du laver et skrog, som tyverialarm system installeret i bilen, og prisen på tjenesten vil variere afhængigt af graden af pålidelighed af komplekse tyverisikring udstyr.

Udgifterne til forsikringspræmien

Det beløb, som kunden betaler til forsikringsselskabet at betale forsikringsydelser, kaldet præmien. Ifølge bidrag forsikringsværdi - en værdi, der beregnes på grundlag af omkostningerne ved den politik, og kan udbetales som et engangsbeløb og månedligt under forsikringsperioden. Du kan betale forsikringspræmie for kontanter samt bankoverførsel.

Hvis den månedlige betaling af forsikringspræmien beregnes på størrelsen af sine toldsatser:

 • Netto rente bestemmes af sandsynligheden for den forsikrede begivenhed.
 • Brutto inkluderer en korrektionsfaktor, samt belastningen, dvs. forsikringsselskabets omkostninger i at yde service, ikke uforudsete udgifter i forbindelse med dannelsen af den kasse.

Netto rente er dannelsen af den kasse, hvorfra en forsikret begivenhed vil være betaling af den forsikrede.

forsikring betaling

Betalingen af forsikringen værdi - er den mængde penge, der er betalt til den forsikrede, når den forsikrede begivenhed. Som regel er det en vis procentdel af den forsikrede værdi af ejendommen. Figur afhænger af prisen på den politik, program dækning og toldsatser og forsikringsmæssige risici, der er foreskrevet i kontrakten. forsikring betaling Størrelser varierer afhængigt af størrelsen af skaderne på ejendommen, idet der tages hensyn til afskrivningen på slid. Proceduren og betalinger, der er specificeret i kontrakten. Med henblik på betaling af den forsikrede er forpligtet til at indsende de dokumenter, som den forsikrede begivenhed.

Forsikringsselskabet er forpligtet til at acceptere de dokumenter til overvejelse og ved udløbet af 30 kalenderdage til at træffe en beslutning om udnævnelse af betalingen.

Firm-forsikringsselskab har ret til at afvise betaling i følgende tilfælde:

 • Hvis den forsikrede begivenhed fandt sted som følge af ulovlige handlinger af den forsikrede.
 • Forsikringstageren har ikke givet de nødvendige dokumenter på forsikringen fald inden for de frister, der er foreskrevet i kontrakten.
 • Forsikringstager med vilje forårsagede skader på ejendommen med henblik på at opnå betaling.
 • Forsikring betalinger er ikke lavet, hvis den forsikrede ejendom genstande beslaglægges eller konfiskeres af de kompetente myndigheder.

Hvis den resulterende skade kræver øjeblikkelig fjernelse, forsikringsselskabet har ret til at ansøge om et forudbetalt før den lovpligtige periode. Forudbetaling af forsikringsselskabet indgik den enkelte kundes kort. Hvis der efter den periode undersøgelsen fremgår det, at skaden ikke er genstand for kompensation, er forsikringsselskabet forpligtet til at returnere det betalte tidligere beløb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.