FormationGymnasier og universiteter

BGUFK (Hviderussisk State University of Physical Training): beskrivelse, har adgang, speciale og anmeldelser

Fysisk uddannelse og sport i det moderne liv spiller en vigtig rolle. De tillader dig at opnå den skønhed og perfektion af kroppen, forbedre sundheden harmonisere fysisk og åndelig styrke. Mange mennesker er interesseret i fysisk kultur og sport, træffe beslutning om at blive eksperter på dette område. En af de universiteter i Belarus har sådanne personer får den nødvendige videregående uddannelse. Det handler om BGUFK. Så forkortet Hviderussisk State University of Physical Culture.

En pædagogisk organisation

For et stykke tid i hovedstaden i Hviderusland, fungerende institution engageret i uddannelse af specialister til inden for fysisk kultur og sport. Siden starten har det været lidt fysisk kultur skole. Det havde en indskrivning af kun et par dusin mennesker.

Over 80 år universitetet voksede, udvikles og forbedres. Nu er det den største uddannelsesinstitution, hvor studiet af mere end 4,5 tusinde studerende. De er ikke kun borgerne i Belarus. der er udlændinge blandt dem. Folk kommer her for at lære fra Rusland, Ukraine, Armenien, Kasakhstan og andre lande.

Pædagogisk arbejde

Dens vigtigste opgave Hviderussisk State University of Physical Culture ser uddannelse af kvalificerede specialister. Hendes beslutning om at beskæftige sig med de eksisterende fakulteter på universitetet:

 • Sport Pædagogisk Fakultet kampsport og spil;
 • Sport Pædagogisk Fakultet for breddeidrætten;
 • Fakultetet for turisme og sport i den sundhedsplan;
 • Restauration og turisme afdeling;
 • omskoling og videreuddannelse af fakultetet.

Universitetet tilbyder primært sine potentielle studerende til at få en videregående uddannelse fase I, efter at have studeret i en af de retninger af en bachelorgrad. Folk klare dette, universitetet indbyder til Magistraten. Ifølge statistikker, er det nu studerer 51 mennesker. Efter endt uddannelse kan fortsætte deres uddannelse. Hviderussisk State University of Physical Kultur har postgraduate og ph.d.-programmer.

Den videnskabelige aktivitet af uddannelsesinstitutionen

Aktiviteterne i universitetet er ikke begrænset til at give adgang til videregående uddannelse og organisering af pædagogiske proces. Desuden er universitetet engageret i videnskabelige aktiviteter. I løbet af de næste par år uddannelsesinstitution planer om at operere inden for følgende områder:

 • forbedring af uddannelsessystemet for sport, fysisk kultur og turisme;
 • forbedring af uddannelsen af de sportsgrene reserven og faglærte atleter;
 • fysisk uddannelse af befolkningen, terapeutiske, adaptive fysisk uddannelse og wellness, genoptræning.

International aktivitet på universitetet

Ud over de uddannelsesmæssige og videnskabelige aktiviteter i den offentlige institution, der er involveret i etableringen af internationale forbindelser. Det udfører en særlig afdeling arbejder i strukturen af University of Physical Education. Opgaverne for denne enhed omfatter:

 • informere udlændinge om optagelse betingelser, studere;
 • implementering akademisk udveksling;
 • deltagelse i forskellige internationale begivenheder;
 • etablere forbindelser med udenlandske universiteter, uddannelsesorganisationer.

BGUFK: speciale

uddannelsesinstitution tilbyder en bred vifte af specialiteter. For eksempel er en af dem - en fysioterapi. I gymnasiet, eleverne undersøge effekten af en aktiv livsstil på sundhed, velvære. De lærer at anvende massage og midler til fysisk kultur i tilstedeværelsen af forskellige sygdomme, patologier. Ved afslutningen af uddannelsen, får eleverne 2 kvalifikationer, hvorefter de kan arbejde instruktører, undervisere og lærere.

En anden af de områder af uddannelse - sport pædagogiske arbejde. Der er flere specialer: coaching, sport psykologi og sport retning. På hver af dem er tildelt 2 kvalifikationer, hvoraf den ene - en underviser i idræt. Den anden kvalifikation er afhængig af specialisering:

 • Kvalifikationen på Coaching - en coach for en bestemt sportsgren;
 • på sport psykologi - en psykolog;
 • på sportspladsen scenen retning - lederen-direktør for sportsbegivenheder.

Interessant træning retning - gæstfrihed og turisme. Hvis det lykkes beherskelse af uddannelse, de studerende får en specialist kvalifikation inden for gæstfrihed og turisme. Men forud for modtagelsen de mestrer et stort antal discipliner såsom geografi international turisme, tilrettelæggelse af arbejdet for turistvirksomheder, turist ressourcer i Belarus.

Kørsel universitet optagelse

For at komme til BGUFK (Hviderussisk State University of Physical Training), skal du først finde anvendelse. Deres behandling er engageret i udvælgelseskomitéen. Du arbejder med ansøgere til en vis periode, der fastsættes af Undervisningsministeriet i Belarus. Efter indgivelsen udnævnt dag for optagelsesprøver.

Efter at have passeret testen begynder indskrivningen procedure:

 • Første studerende er de personer, der har ret til at handle uden at tage eksamen;
 • derefter nogle ansøgere hyret ud af konkurrencen (f.eks forældreløse);
 • personer, der ikke er berettiget til ydelser og deltage i den almindelige konkurrence;
 • separat holdt target konkurrence;
 • til sidst dannede listerne modtaget.

adgangskort eksamener

For at tilmelde dig i det belarussiske statsuniversitet Fysisk træning, skal du bestå indgangen test 3. Den første - er det sprog (belarussiske eller russisk - afhængigt af den afgørelse, som ansøgeren). Han giver i form af centraliseret test (CT). De øvrige fag betragtes specialiserede. Vigtigste profil tests i næsten alle områder af uddannelse - en fysisk uddannelse og sport (det er en praktisk opgave). Undtagelsen er en specialitet relateret til gæstfrihed og turisme. Her den første kerne prøvestande geografi i form af fjernvarme.

Den anden profil emne i alle områder af uddannelse (en undtagelse - gæstfrihed og turisme) - er biologi. Resultatet af det er taget på University of Physical Education i form af fjernvarme. Men i gæstfrihed og turistindustrien nødt til at gennemgå centraliseret test i matematik.

Evaluering af forbifarten scoringer

VQ "hviderussisk State University of Physical Culture" giver hver deltager mulighed for at stifte bekendtskab med den pass sats på de foregående år. Oplysninger for perioden siden 2012, er tilgængelig på den officielle hjemmeside for uddannelsesinstitutionen.

Som et eksempel, de data, der leveres det belarussiske statsuniversitet of Physical Culture - passerer scoringer for 2016-budgettet for afdelingen:

 • højeste beståelsesprocent var lig med 276 i sports- og turistaktiviteter (specialisering - ledelse i turisme);
 • det næsthøjeste antal point hører til de sportsgrene undervisningsaktiviteter (coaching inden for karate), den minimalt acceptable tærskel - 269;
 • tredje sted kan tildeles gæstfrihed og turisme - 265 point.

Den laveste passerer score på budgettet var specialiseringer i forbindelse med sport undervisningsaktiviteter (coaching). Her er resultaterne:

 • 122 point - ridning;
 • 133 point - cue sport;
 • 150 point - Wushu.

Hviderussisk State University of Physical Culture: anmeldelser

Pædagogisk organisation modtager positive tilbagemeldinger fra de studerende. Den vigtigste fordel, ifølge mange mennesker, er i en bred vifte af kurser. Af særlig interesse er den retning i forbindelse med coaching. Her kan du vælge en specialisering, der spænder fra gymnastik og slutter kugle skydning.

Nogle studerende som situationen på universitetet. De er tiltrukket af funktioner som en venlig atmosfære, god undervisning personale. Se også fordelene ved tilstedeværelsen af speciale, hvor ikke nødvendigvis at være fysisk forberedt person. Denne gæstfrihed og turisme. På denne linje kan gøre absolut nogen mennesker.

VQ "hviderussisk State University of Physical Culture" (BGUFK) - et godt sted at studere for dem, der fører en aktiv livsstil, interesseret i sport. Passing klasse i nogle områder er små, så denne institution er meget muligt at gøre på budgettet sted.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.