SundhedSund kost

Hvor mange mennesker skal forbruge kalorier om dagen? Daglige Værdi Kalorier

Ganske et aktuelt emne i dag - hvor meget en person skal forbruge kalorier per dag. Faktisk alle forstår, at konceptet er temmelig tvetydig og afhænger af mange faktorer, såsom vægt, højde, alder, aktivitetsniveau. For hver person denne sats kan beregnes.

De minimale daglige kaloriebehov behov

For nøjagtig beregning er der flere formler. Den første af disse er repræsenteret af kvinder:

  • vægt i kg, ganges med 10;
  • højde i inches multipliceret med 6,25;
  • alder multipliceret med 5;
  • efterfulgt af det første tal for at tilføje det andet, tredje, og derefter trække -161.

For eksempel for kvinder 25 år med en vægt på 70 kg og 170 cm i højde beregninger er som følger:

70 * 10 + 170 * 6,25-5 * 25-161 = 700 + 1062,5-125-161 = 1476,5.

Dette er det minimum af kalorier, der skal indtages pr dag kvinde. Dvs. den energi på de metaboliske processer i kroppen, hvilket betyder, at daglig indtagelse ikke bør være mindre end dette tal for den sunde funktion af kroppen.

For mænd beregninger, bortset fra at i den sidste ende ikke behøver at trække 161, og tilsæt 5. For eksempel, for en mand Alder 35 år, der vejer 110 kg og 180 cm høj beregninger ville se sådan ud:

110 * 10 + 180 * 6,25-5 * 35 + 5 = 1100 + 1125-175 + 5 = 2055.

I overensstemmelse hermed hver enkelt af os kan derhjemme til at beregne, hvor meget energi der bruges på vedligeholdelse af hans krop, selv hvis personen er i hvile. Disse beregninger giver et svar på spørgsmålet om, hvor meget en person skal forbruge kalorier per dag. Daglige pris - det er stofskiftet, der beregnes af ovenstående formel, og omfanget af fysisk aktivitet, og hver har sin egen.

Hvor mange kalorier om dagen, du behøver , afhængigt af livsstil

Nu er det nødvendigt at bestemme, hvor meget energi en person bruger på metabolisme og deres fysiske aktivitet. Dette vil bidrage til at beregne omtrent hvor meget en person skal forbruge kalorier om dagen for at vedligeholde din vægt på samme niveau.

Således skal de tidligere beregninger multipliceres med en faktor:

  • 1.2 - til en stillesiddende livsstil;
  • 1375 - for dem, hvis arbejde er ikke aktiv, men vi er nødt til at være sport til 3 gange om ugen;
  • 1.55 - når medium aktivitet, fx dyrke sport 5 gange om ugen, kontor arbejde;
  • 1725 - for atleter og dem, hvis arbejde indebærer fysisk anstrengelse;
  • 1.9 - med tungt fysisk arbejde hver dag.

Således bør basale stofskifte multipliceres med den faktor, der mest præcist beskriver nuværende livsstil. Den resulterende antallet af kalorier du har brug for at spare vægt.

En anden beregningsmetode

Der er flere andre metoder til at beregne, hvor meget en person skal forbruge kalorier om dagen for at opretholde vægten. For eksempel i gennemsnit hver person forbruger ca. 1 kcal per kilogram af deres kropsvægt hver time. Følgelig for at beregne den daglige minimum vægt skal ganges med 24.

For eksempel for en kvinde, der vejer 70 kg bør indtage omkring 1680 kcal. Men dette er ikke taget højde for graden af fysisk aktivitet, så den første metode er mere præcis og objektiv.

holde en dagbog

Men der er den sikreste måde at afgøre, hvor meget en person skal forbruge kalorier om dagen individuelt. Dette kan gøres ved observation, det vil sige, i et par dage bør holde en fødevare dagbog.

For eksempel, i 10 dage, du har brug for at optage alle forbrugerprodukter, deres kalorie indhold og volumen. Dette er under forudsætning af, at vægten af stilstand. Ifølge den planlagte tid efter du har brug for at beregne gennemsnittet, hvor mange mennesker skal forbruge kalorier per dag. Beregning af denne ordning kan betragtes som nøjagtige som muligt, fordi kroppen er anderledes, og stofskiftet ved hver forskellig.

Hvor mange kalorier du har brug for at tabe sig

Da problemet med fedme i dag er akut, skal vi være opmærksomme på dette problem. Faktisk hvor mange mennesker skal forbruge kalorier om dagen for at tabe sig? Hvis du kender til sikker din base stofskifte, dvs den mængde energi, der ankommer i øjeblikket sammen med mad og bidrager til at opretholde vægten.

Ernæringseksperter anbefaler ikke gå voldsomt kalorieindhold daglige kost, højst 10%. Hvis du ikke overholder denne regel, kan det medføre alvorlige skader på sundhed, trivsel forringes. Det vil sige, at kroppen går i strømbesparende tilstand, stofskiftet bremser, sidst det kan føre til vægtøgning.

På spørgsmålet om vægttab bør gribes an intelligent. Gør det nemmere for dem, der fører en fødevare dagbog for at afgøre, hvor meget en person skal forbruge kalorier per dag. Her kan man tydeligt se, at det er muligt at fjerne fra kosten eller erstattes af en kalorielette fødevarer nemt.

Hvordan til at distribuere kalorier

Først skal du forstå, at energien giver os tre grundlæggende elementer - proteiner, fedt og kulhydrater. Absolut ikke kan opgive en af dem, fordi hvert element spiller en vigtig rolle i funktionen af det menneskelige legeme, sundt vægttab er umuligt uden dem.

For eksempel fedtstoffer er ikke kun en kilde til energi, men også nødvendigt for transporten af næringsstoffer til cellerne i kroppen. Protein - et byggemateriale, er det umuligt uden dannelse af muskelvæv og tabe henholdsvis også. Kulhydrater forarbejdes til energi, som er nødvendig for normal menneskelig sundhed.

I kosten bør være til stede proteiner, fedt og kulhydrater i følgende procenter 20/50/30. Men det er vigtigt at vide præcis, hvad næringsstoffer vi har brug for på daglig basis, fordi nogle produkter bør udelukkes fuldstændigt, for at reducere vægten.

Nyttige og skadelige kalorier

Det vigtigste er ikke kun, hvor meget en person skal forbruge kalorier per dag for vægttab, og hvordan de kommer ind i kroppen. Dette er den "dårlige" og "gode" kalorier. Dette naturligvis figurativ definition, i virkeligheden, har brug for at kunne forstå, hvad fødevarer indeholder energi, der forbruges straks, og som er deponeret i reserve.

For eksempel, kulhydrater er enkle og komplekse. Simple kulhydrater - er sukker og alle produkter, hvor han bliver holdt, herunder frugt. De behøver ikke mætte, men er nødvendige for funktionen af hjernen, i rimelige mængder. Det vil sige, folk bør spise simple kulhydrater i form engageret i intellektuelle aktiviteter - honning, frugt. Komplekse kulhydrater - det er grøntsager og korn, de mætte i lang tid og bringe maksimalt udbytte, så det anbefales, at de spiser på daglig basis.

Det samme gælder for fedt, den mest nyttige af disse planter og dyr er ikke noget godt for kroppen. Derfor kosten skal indeholde vegetabilske olier, findes de i nødder, frø, avocado.

Hvad kalorier bør indtages for sundhed og en smuk figur

Nu det afgørende punkt - hvor meget en person skal forbruge kalorier per dag for vægttab, og hvordan de skal trække. Det var muligt, for eksempel 1.500 kalorier spist med grøntsager, frugt og korn, og på samme tid føler stor og tabe sig, eller spise mindre kalorieindhold fastfood, kager og andre skadelige produkter og dermed tage på i vægt og øge kropsfedt.

Moralen er, at det er vigtigt ikke kun at beregne kalorieindtag, men også at fjerne fra det unødvendigt, ikke bære nogen gode produkter. Du kan gøre dette, hvis du tydeligt se alt, hvad der blev spist for nylig. Mange klager over, at de spiser meget lidt og stadig ikke tabe. Afvisning af at spise - det er ikke den vej ud, er der et behov så meget for ikke at opleve konstant sult, men ikke spise for meget.

Hvordan til at tabe uden ofre

Så hvis det er muligt at bestemme præcist, hvor mange kalorier en person bør indtage på en dag, kan du nemt gøre dig selv program for sund kost. Ikke svært at finde kalorieindholdet i hvert enkelt produkt eller denne information kan findes på emballagen. Ingen grund til at sidde på kost og begrænse dig selv til mad, bare gå til de nyttige og sunde fødevarer: grøntsager, frugt, fedtfattige mejeriprodukter, kød, fisk, skaldyr.

Nu kan vi konkludere, hvor meget en person skal forbruge kalorier per dag. Den daglige sats for hver enkelt, er det tilstrækkeligt at identificere dig selv, og så kan du justere menuen. Og uden behov for at henvende sig til en specialist, hvis naturligvis årsagen til overvægt er forbundet med underernæring. Men skarpt og lang sigt og ikke burde være meget lavere kalorazh ikke følge processen med vægttab er større end 1,5 - 2 kg om ugen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.