ModeShopping

De fleste åbenhjertig kjole til scenen. Shocking outfits berømtheder

Kjoler af lys organza eller chiffon transparent look er altid meget forførende og provokerende. Det er derfor, de er populære blandt de førende pop divaer, der indsamler tusindvis af faciliteter. Hvorfor ikke bare nødt til at komme op med den fatale skønhed til at forblive på toppen af den musikalske Olympus. Denne tætsiddende kjole, og gennemsigtige buster, og selv klæde lavet af kød. Lad os huske, hvad de mest afslørende kjoler berømtheder bar under koncerter og ceremonier.

Dzhennifer Lopes

En vellykket amerikansk sanger og betalt skuespiller er stolt af sin storslåede figur. I filmen ser vi hende i forskellige billeder, vi er opmærksomme på den rolle i "Selena" film "Money Train", "Falling Down", "Parker" og så videre. Jennifer har formået at blive en flerårig årsag til sladder, efter at have sat på præsentationen af "Grammy" af den berømte award i 2000, hans mest åbenhjertige kjole af Versace. Øjenvidner hævder, at hun så meget sexet, men sangeren efterfølgende besluttet ikke at eksperimentere mere, for ikke at være en årsag til backstage sladder. Der er noget at se, er det ikke?

Bjork

Islandske sanger servering stilarter trip-hop og indiepop, populære over hele verden. Lykkedes at vise sig som en stjerne og en talentfuld skuespiller, hun vandt hovedprisen ved Cannes festival berømt for sin rolle i filmen "Dancer in the Dark". Hans originalitet og viser sangeren i billedet. Hun chokerede gæster ved ceremonien "Oscar" i 2001, iført den samme kjole som oprigtig svane. Pop diva var overbevist om, at efter dens udgang på den røde løber, vil folk over hele verden bære en kjole gorillaer eller påfugle. I stedet misundelig efterfølgende længe hånet stjernen. Interestno svane real?

lady Gaga

En af de mest strålende sangere i vor tid fungerede også i film. Filmen med sin deltagelse "Machete Kills" vil blive frigivet i russiske biografer i slutningen af 2013. Skandaløst amerikansk sanger ved en masse om mode. Hun var i stand til at skabe en unik og original stil, som blev brugt i taler.

Højdepunktet i sin mest åbenhjertige outfits kjole er ikke let, fordi de alle forårsage et chok for kolleger og fans. At kun er den berømte kød kjole båret af MTV ceremoni i 2010. Sko, en hat og taske blev også lavet af stykker af rå kød blødning, som er fastgjort mellem tovene. Efter sangeren kritiserede offentligt, Lady Gaga besluttet at bære ofte den mest afslørende kjole (foto af en af dem kan du se her).

Og når i lufthavnen pop diva og alle fanget i en negligé. Den karismatiske stjerne har optrådt i undertøj og strømpebukser. Af den måde, sangeren kunne lide at komme med stilfulde outfits fra usædvanlige materialer. Snart en kjole lavet af kød dukkede garderobe elementer fra håret, overdådigt legetøj, diske og endda plastflasker. Så snart en sådan kan du komme op med?

Generelt du beslutte, hvilken slags kjole oprigtig stjerne fortjener først for chokerende og effektivitet prisuddelinger. Men efter min mening, al den pop-diva, uden undtagelse, ser simpelthen fantastisk, er det ikke?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.