ModeShopping

Cocktail kjole: mode stilarter af sæsonen - 2013

Udtrykket "cocktail kjoler" dukkede op i 40'erne i sidste århundrede. Dette er, hvordan den berømte modeskaber Christian Dior tøj, der er udpeget til uformelle begivenheder, der finder sted i løbet af eftermiddagen. Snart alle de damer begyndte at bære korte-cut ærmeløse kjoler til fester og middage i restauranten. Aktuelle modeller af cocktail kjoler at erobre en række forskellige stilarter, teksturer og farver. Meget populær sammen med en usædvanlig snit, så designere til at demonstrere færdighed. Ekstravagant og klassiske, fed og elegant, lyse og diskrete mode cocktail kjoler bør være i garderoben af enhver kvinde.

I den nye sæson - 2013 designere præsenteret på catwalken for forskellige modeller af cocktail kjoler. Moderigtige farver, herunder klassisk sort, grå, hvid, guld og alle nuancer af rød. Indsamlingen af Badgley Mischka, kan du se de cocktail kjoler i pastelfarver. Alle også på toppen af populariteten af lyse udskrifter.

Den utvivlsomme leder er hendes korte sorte kjole. Det er fortjent betragtes som en klassisk stil. Denne sæson, gives præference til en streng og enkel silhuetter, trending stilarter "Case" og "blyant". Top modeller af samlingen forår - Summer 2013 er forbundet med dem. Udover sort modedesignere tilbudt bordeaux, blå, guld, orange farve. Elskere af avant-garde designere til stillingen kogt cocktail kjole asymmetrisk snit. Det er værd at være opmærksom på modeller af kendte mærker Julien Macdonald, Roberto Cavalli og Versus. Fashion designere af modehuse fuldt ud muligt at overtræde alle love symmetri, deres outfits er af varierende længde hem, side slidser, og usædvanlige tekstiler.

I mange kollektioner forår - sommer spores stil kjole på den ene skulder. Disse outfits lave modeller til at ligne græske gudinder. Især fængslende cocktail kjoler denne stil repræsenteret verdenskendte mærke Versace.

Meget lovende design, denne sæson blev A-linje. Denne stil har en monteret overdelen og blussede nederdel. Eksempler på sådanne tøj i en bred vifte af samlinger præsenteres i Ralph Lauren og Lanvin. Disse kjoler er normalt syet af fløjl eller silke, perfekt gyldige og chiffon, som vil tage sig godt som et volumen fluffy nederdel.

I øjeblikket er relevante tilbehør kræver ikke kun aftenkjoler, cocktail kjoler også skal suppleres. En uundværlig tilbehør til det er en lille kompakt taske - kobling. Pick det skal være i overensstemmelse med den farvede kjole. Fodtøj ideel løsning ville, selvfølgelig, højhælede sko. Meget sandt ser lyse ekstravagante sandaler med hæle. Gøre deres egne justeringer designere Oscar de la Renta, de foreslår at bære kjoler gennembrudt flirtende strømper og strømpebukser - blid beige mesh. Takket være denne farve er næsten ikke synlige på huden af fødderne. Selvfølgelig er det bedre at bære en cocktail kjole lyse farver med dem. Ikke glemt og en vintage tilbehør såsom handsker. Endvidere kan deres længde være forskellig fra håndled og overarm. De kan bære store armbånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.