Selv-dyrkningPsykologi

Hvad er smiger, og hvordan man kan forklare menneskelig adfærd fra et psykologisk synspunkt,

Hvad er smiger? Vil du vide, hvordan at smigre, og til hvilket formål gøre det? Lad os filosofere lidt og fordybe sig i en verden af psykologi.

Hvad er smiger? "Smiger - verbale ånder", - sagde den legendariske Koko Shanel. Og det er virkelig sandt. I den forklarende ordbog Dahl erklærede, at smiger - det er uoprigtig godkendelse med henblik på at nå målene. Jeg tror alle ved det, men jeg ved, hvordan man genkender smiger, vil du ikke forveksle det med en oprigtig anerkendelse af dine fortjenester? Nej? Og ved du hvorfor? Grunden ligger i vores psykologi. Lad mig forklare.

Tænk på den grundlæggende viden i økonomi Maslows, hvor alle menneskelige behov, alt efter deres betydning. utrolig vigtigt for os:

  • fysiologiske behov ;
  • sikkerhed;
  • tilhørsforhold og kærlighed;
  • respekt;
  • viden;
  • æstetiske behov ;
  • selvrealisering.

De fleste almindelige mennesker kan nemt nå alle de elementer, undtagen den sidste. Men for helt at opfylde dit potentiale, du har brug for at gøre nok indsats og tålmodighed, at styrken er ikke for alle.

Hvis du - ikke anerkendes af alle identiteten og arten af kravene fra hans, vores underbevidsthed finder en måde: vi begynder at tilbyde sin betydning så langt som vores samvittighed dikterer. Her kommer i spil smiger. Efter min mening perfekt udtrykt på dette emne, Jean-Baptiste Moliere, i sit værk "The gnier", "Da der ikke findes andre midler, skylden er ikke den, der smigrer, og den, der ønsker at være smigret."

Dette bekræfter endnu en gang den idé, at nogle gange endda ru smiger virker vidundere med at kommunikere med mennesker, der er så sultne efter anerkendelse af, at han var parat til at forsømme advarsler indre stemme taler om uærlighed. Så hvad er smiger - ond eller god?

Smiger - det er en billig ros, med andre ord, at sige højt, der tænker på sig selv din partner.

Hvad gør smiger af verdens beslutningsprocessen?

Deyl Karnegi, Sigmund Freud, og andre kendte psykologer har vist, at den eneste måde at overbevise nogen til at gøre noget - er at give ham mulighed for at ønsker at gøre dette. Og den mest effektive måde - smart smiger.

Historiske dokumenter viser, at alle store herskere var modtagelige for smiger, og dermed en ond følelse af historie skaber langt de er. Som et eksempel, jeg ønsker at bringe dronning Victoria, den sidste repræsentant for Hannover dynasti. Under hendes regeringstid en enorm indflydelse på dets afgørelser afsagt Disraeli, der var den mest udsøgte Smigrer under eksistensen af det britiske imperium.

Jeg er ikke på nogen måde opfordre dig til at praktisere smiger i hverdagen. Tværtimod, dette er ikke ønskeligt. Hvad er smiger? Det er en falsk, der ligesom den falske penge eller kunstværker, vil aldrig føre dig til gode. Jeg forudser dit sind: "Hvad skal der gøres?" Det er simpelt, og, igen, skyldes menneskelig psykologi.

Man 95% af sin tid optaget af tanker om dig selv. Det bør være en lidt distraheret, og du kan nemt overveje i sine positive egenskaber samtalepartner værdig til beundring. Du er velkommen til at tale om dem med hånden, det er en oprigtig anerkendelse af hans personlighed, lykkedes på nogle områder.

Læs venligst disse tanker, har du selv kommet til den konklusion, at en sådan smiger, og om at bruge det? Og måske, trods alt, at forsøge at se noget godt i dig interessante mennesker?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.