BilerSUV'er

Indbygget computer ( "Niva Chevrolet"): Instruktion og installation

Bilen spiller en vigtig rolle i livet for mange mennesker, og jeg vil gerne gøre det arbejde problemfrit, når du har brug for det. At diagnosticere eventuelle problemer fabrikanter er ved at indføre en lang række elektroniske sensorer, der tillader at reagere på en række forskellige abnormiteter i den normale drift af alle avtosistem. Føreren kan modtage rettidig information om ændringer kræves målinger visualisering, der fungerer som et par kontrol farvede dioder på instrumentbrættet eller mere avanceret version - on-board computer. "Chevrolet Niva" er udstedt med advarselslamper, men det er muligt at erstatte dem med en komplet enhed til overvågning og diagnostik systemer af bilen.

grundlæggende begreber

Som sædvanlig computere er forskellig kapacitet og modeller af bilindustrien elektronik adskiller sig i funktionalitet. Lad os starte med en forståelse af, hvad den indbyggede computer for "Chevrolet Niva", som er bedre til at vælge ikke at betale for de "ekstra" indstillinger.

Der er forenklede modeller, der er designet til brændstofforbrug kontrol, beregning af rejsetid, gennemsnitshastighed og nogle andre grundlæggende indstillinger. Sådanne enheder kaldes routing computere og anvendes hovedsageligt i biler til transport. Begrænset funktionalitet tillader ikke at producere store mængder af diagnostisk information om driften af bilens forskellige systemer. En anden ting - en fuld on-board computer på "Chevrolet Niva". Instruktioner for sådanne apparater er fyldt beskrivelse af forskellige funktioner, indtil tvungen intervention i motoren og andre systemer.

populær løsning

På grundlag af den Togliatti State University i 2007 blev det skabt af selskabet i udvikling og produktion af elektroniske automotive systemer. bord-pc "stat" blev udgivet for hver moderne model af VAZ, på "Chevrolet Niva" herunder. C 2009-enhed "State Chevy" er officielt godkendt til brug i disse modeller af biler. En af de mest populære modeller er "State of the Matrix" forskellige modifikationer. Denne enhed er kompatibel med controllere og Bosch MP7.0 M7.9.7 og fungerer i overensstemmelse med standardprotokollen OEM LADA.

Ud over at indsamle og udsende diagnostisk information på skærmen, er enheden i stand til at styre blæser på motoren og parkering lys. Indstillingerne kan reducere temperaturen af køleluft inklusion karburatoren og forlygte skifte, når du flytter chaufføren sparer den ulejlighed i øvrigt de smarte forlygter på påmindelse enhed advarer forlygter, når motoren er stoppet. Bortset fra standard tripcomputer, modellen har en lang række andre funktioner: diagnostik af mere end et dusin parametre, afkode og regnskabssystem fejl multidisplays og dynamik, samt konfigurerbare specielle nøglefunktioner og traditionel digitalt ur med alarm-enheder. Disse egenskaber er nok for de fleste brugere, der køber on-board computer. "Chevrolet Niva" under tilsyn af den elektroniske assistent kan finde sted til tiden service og repareres sjældnere.

alternative modeller

Ud over "Chevy Matrix", "stat" producerer universel model til at montere på forruden er også kommercielt tilgængelige forskellige muligheder fra andre producenter. экземпляр , чем описанный выше бортовой компьютер. Specifikt for denne bil mærke bil vist er designet mere avanceret kopi af, hvad den indbyggede computer, som beskrevet ovenfor. с Multitronics C-570 готова предоставить информацию, которая для большинства обычных автовладельцев будет избыточной. "Chevrolet Niva" med Multitronics C-570 er klar til at give oplysninger, som er fælles for de fleste bilejere vil være overflødig. Desuden computeren er kompatibel med en taxameter og en parkeringsplads assistent er i stand til at overvåge kvaliteten af brændstof og forsynet med et stort farvedisplay kan vise de data, selv i form af grafer. Modellen er relevant for taxachauffører og andre fagfolk, der kræver yderligere konfiguration og diagnosesystem. Prestige-V55-01 er en alsidig on-board computer, der er kompatibel med en lang række bilmærker. л ноценного автомобильного компьютера, модель может быть ограниченно использована в качестве видеорегистратора. Ud over de grundlæggende funktioner i bil l udbygget computermodel kan limitedly anvendes som en DVR.

forudindstillet

Producenterne hævder, at elektronisk anordning hånd installationen er ikke så svært, men at slutte enheden til den bil, du har brug for mindst grundlæggende færdigheder og ekstrem nøjagtighed. Det bør handle i henhold til instruktionerne for at undgå potentielle problemer, der kan skyldes forkert installerede indbyggede computer. "Chevrolet Niva", som enhver anden bil, kræver strømsvigt i enhver handling med det elektriske system, som er nødvendig for at fjerne batteriet og trække stikket "minus", kaldes af mennesker "vægt". Også sørge for, at der startspærre, i mangel heraf vil efterligne jumper OBD, som vist i fig. Dette er en ekstern midlertidig bro til en permanent forbindelse er bedre at bruge terminalen.

Proceduren for udskiftning af BCL

For modeller produceret til at erstatte den "blok pærer" på panelet:

  1. Instrumentbrættet bør fjernes omhyggeligt, er det nødvendigt at frigive skruer, hvoraf to er placeret over ratstammen, lige oven på speedometeret og omdrejningstælleren. To andre skruer er placeret lige under de dekorative skær.

  2. Trække panelet kan frigøres fra låse blok signallamper. Vær sikker på at huske, hvordan du tilslutter stikkene, før du fjerner BCL, du ved aldrig, hvad.

  3. Stik med seks ben er forbundet til en computer, skal det have det korrekte stik.

  4. For tilslutning propper kræver en T-tap. 1 seks-kanals kontaktkonnektor til at blive forbundet med en wire eller en cigarettænder stik.

  5. Det næste punkt er at forbinde den indbyggede diagnostik stikket er placeret til højre for ratstammen.

  6. PC strømforsyning er påkrævet, som du skal bruge en af de 12-polet stik inde i instrumentbrættet. For at undgå forvirring i ledningerne, producenter tilbringer en standardiseret farve differentiering:

  • Rød og rød-sorte farver indikerer hovedafbryderen + 12V.

  • Orange tænding ledningsisolering betyder.

  • Hvid og rød-hvide farver føre til auto positionslygter.

  • De sorte markeringer af tråd - det er et minus eller masse.

Nu kan du indstille computeren til panelet og ordne det på plads.

Anden generation "Chevrolet Niva"

Indstilling af on-board computer på "Chevrolet Niva" nyeste udgivelser er noget anderledes end den ovenfor beskrevne. Der er nogle finesser at tilslutte tænding i stedet for det stik, der er knyttet til lampen. Mere information kan findes i det relevante sted i manualen. Den sidste generation af modellen som standard udstyret med et sikkerhedssystem, er det nødvendigt at overveje, når du tilslutter diagnostiske stik.

Universal BC-model

Sådanne modeller er forsynet med løkker og standardiseret tråd med tilstrækkelig længde, som letter samling af indretningen i forruden. Læs omhyggeligt instruktionerne for hver model for at forstå alle de stik og tilslutninger.

Den første opstart og drift

Når du har installeret og aktivere computere om bord, "stat" og nogle andre modeller køre i demo-tilstand, indtil såret "Chevrolet Niva". indbyggede computer fejl ved opstart kan være forbundet med det forkerte valg af typen af styreenheden. I dette tilfælde bliver du nødt til manuelt at konfigurere denne indstilling via computeren menuen. For mere information om avancerede indstillinger kan findes i de instruktioner, der følger med enheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.