BilerBiler

Hvor vigtigt er batteriopladning den

Den vigtigste funktion af batteriet kender alle bilister, men opkaldet er yderligere vanskeliggjort. F.eks batteriet fungerer som en ekstra energikilde under generator fiasko, og i driftstype for autoinjektor udfører funktionen af "udglattende" spænding kommer fra det. Derfor batteriopladning rettidig og korrekt er ikke så vigtig som alt andet.

Umiddelbart advarede ejere af biler med brændstof-indsprøjtning motor. Under alle omstændigheder er det umuligt at fjerne batteriet, når motoren kører, i bedste fald, du vil nulstille indstillingen computer, kan det værste tilfælde forårsage brand.

Batteri - en beholder af seks sektioner, som hver repræsenterer en selvstændig strømkilde. I hver af disse sektioner har en plade, en positiv og en negativ, som hver tilsættes antimon at forøge styrken og varigheden af udnyttelse. En bivirkning af denne komponent er at koge af vand, hvilket kræver efterfølgende topping endnu flydende. Opladning af batteri og konstant overvågning af den elektrolytdensiteten vil øge levetiden af et batteri, men hvis reparation eller afgift har intet at ikke haste til at købe en ny.

Når du køber et nyt batteri, skal du være opmærksom på, at de er opdelt i fire hovedtyper:

- serveret;

- lav vedligeholdelse;

- hybrid;

- vedligeholdelsesfri.

Hver af dem har deres eget sæt af fordele og ulemper, så du anbefale, inden de køber klart defineret med de ønsker og de formål, som bruges batteriet.

Hvis du er sikker på, at batteriet er stadig brugbar, den opladning batteri derhjemme er ikke en big deal. Der er to primære måder:

1) Uden at fjerne batteriet. Jo længere du kører med høj hastighed med elektronik slukket, opladningen sker hurtigere.

2) Når opladeren. Tilslutning er meget enkel, og har været det i de indstillinger, du må hellere se instruktionerne, fordi hver enhed har sin egen særlige karakter og indstilling.

Opladning generelt holder op til 8-10 timer, afhængigt af hvordan det oprindeligt blev udledt. Hvis elektrolytten er "koger", at batteriet er klar, skal du vente 10-15 minutter og slukke for laderen. Efter dette, anbefales det at tørre tør til boliger batterispændingen ikke gå glip af og ikke skal forbruges. Hvis der er en enhed, der er meget let at kontrollere enhver læsning over nul ville angive en lækage. Du kan løse problemet, anbefaler vi selv vaske batteri soda løsning, hvis det ikke hjælper, bør du se en specialist.

På trods af den tilsyneladende enkelhed opladning af batteriet og kontrollere tætheden af processen har en masse nuancer, kan overtrædelse af hvilken ødelægge alle dine bestræbelser på at ingenting. I vores land, priserne for de små og svinge omkring 200 - 300 rubler. Enig, at prisen ikke er så høj, og hvis du ikke sjuske, kan du spare dig selv en masse besvær.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.