BilerBiler

Generel beskrivelse og specifikationer "Nissan Tiida"

I et par ord om den seneste ændring af bilen "Nissan Tiida", hvis specifikationer er diskuteret nedenfor, kan vi sige, at dette er tilfældet, når økonomien kombineret med magt. Hertil kommer, at bilen giver en høj grad af komfort til føreren og passagererne. Sammenlignet med den tidligere version af maskinen i kabinen komfortable nye sæder dukkede op. Desuden er det lettere at rejse også garanteret på grund af andre yderligere enheder.

Tekniske egenskaber "Nissan Tiida" afhænger af ændring af motor, der bruges. For den sidste bil modifikation to varianter leveres. Den første af disse er en benzinmotor, hvis volumen er på 1,8 liter, og strøm - 126 hestekræfter. Enheden virker i forbindelse med en manuel seks trin og er i stand til hastigheder op til 195 km / t. Acceleration til "hundreder" fra det sted, han har brug for ti sekunder. Den anden udførelsesform udfører 110-stærk installation volumen på 1,6 liter. Denne motor "Nissan Tiida" automatisk transmission er udstyret med fire faser og udvikler 100 km / t for 13 sekunder. Med hensyn til den maksimale hastighed, derefter til denne modifikation det være 170, km / t. Det skal bemærkes, at begge enheder er fuldt ud opfylder moderne krav til miljøsikkerhed.

Specifikke ord fortjener ikke kun de tekniske karakteristika "Nissan Tiida", men også dynamikken i bilen. Som det fremgår af talrige testkørsler, bil kan prale af en meget hurtig acceleration og hurtig hastighedsnedsættelse. Hertil kommer, at bagenden og forhjulsophæng model meget effektivt glattet forskellige bump og huller på vejbanen. Gennem installation af et forbedret udstødningssystem giver ekstra komfort. På samme tid på grund af det dobbelte lag af isolering i kabinen kan ikke høres næsten ingen uvedkommende støj. Bevis for dette er, at biler i sin klasse blev anerkendt som en af de støjsvage.

Det skal bemærkes, specifikationer "Nissan Tiida" i form af administration. Bil lydigt og straks reagerer på alle kommandoer af føreren og gnidningsløst kommer ind i skarpe sving ved høje hastigheder. Dette opnås på mange måder på grund af anvendelsen af fjedre med større diametre. Med hensyn til venderadius, så for denne model, det er lidt over fem meter.

Af de ekstra muligheder, bemærk vi brug af systemet, nøglen chip. Det er en anordning, der gør det muligt at åbne og lukke døren af bilen og starte det uden en nøgle. Dette lader dig spare tid, det vigtigste, at han var i en afstand på højst 0,8 m fra bilen. Desuden er nyhed udstyret med en lyssensor og regn, som automatisk regulere anvendelsen af lygter og vinduesviskere overensstemmelse hermed.

For at opsummere, det skal understreges, at ifølge de japanske designere, fremragende tekniske egenskaber ved "Nissan Tiida" - i kombination med et højt niveau af komfort og effektivitet i bilen - vil i den nærmeste fremtid tillade ham at få en førende position i sin markedssegment.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.