BilerBiler

Subaru Legacy B4 - trumfkort Subaru

Subaru har altid overrasket med deres innovationer. Udseendet af den opdaterede sedan Subaru Legacy B4, og så er det tunet udgave var ingen undtagelse. B4 - er den perfekte kombination af dynamik, håndtering og komfort.

Den nye generation af Legacy B4 sedan mærkbart Subaru er vokset i størrelse, erhvervede muskuløs lettelse og fik sverhzapasom magt. Ligesom sin forgænger, den nye Legacy B4 tilhører kaste af sport sedans. Nye teknologier, herunder begrebet SI Chassis, forbedret stabilitet og styrbarhed af bilen. Cradle Monter henvisning ophængningssystem af motoren vil ikke blot i høj grad forbedre lydisolering af motorrummet, men også reducere risikoen for alvorlig deformation og skader som følge af kollisioner.

I 2010 Subaru Technica International afslørede sin version af den sidste tuning Subaru Legacy B4, projiceret på grundlag af fabrikkens ændringer. Subaru melodi kaldet 2,5 GT tS. to biler blev skabt i semi klasse. One - på grundlag af Subaru vogn, den anden - på grundlag af Subaru Legacy B4 sedan. Både personale version 2.5 GT S-pakke.

Den sidste tuning sedan modtog en forbedret suspension og Bilstein støddæmpere. Også, den fleksible spacer monteret forreste søjler, to forreste suspensionsstabilisator og stabilisatorer bageste stivere. Alt dette innovative kit væsentligt forbedret trækkraft maskine på vejen, hvilket giver agile køreegenskaber sedan.

Forbedringer rørt og grundlæggende enheder. En nyindrettede version af Subaru Legacy B4 forlod den tidligere 2,5-liters motor til 281 "hest". Maksimal effekt enhed kan udstede 6000 omdr / min. Dog kan den samme motor kaldes kun i parametrene. Faktisk har det hele blevet opdateret stempel gruppe. Og mange elementer i motoren, herunder strømaftagerhoved, brændkammer og elektroniske systemer er blevet fuldstændig moderniseret.

Momentmotor transmitterer til fem-trins automatgear. Denne uadskillelige par Subaru Legacy B4 er programmeret til tre modes - Intelligente, Sport Sharp og Sport. I virkeligheden handler det om at kunne vælge mellem tre meget forskellige motorer. Som bevis for de Subaru Legacy bedømmelser af ejerne, former for "intelligens" og "Sport" er vil være behov for usandsynligt nogen efter den prøve på Sport Sharp!

Da det er let at tro, når maskinen i "Sport Sharp", selv ved lav hastighed lige tager fart. To tusinde omdrejninger indtastet næsten øjeblikkeligt, præcist og hurtigt overleveret hjulene. Dette er særlig udtalt, når motoren stabilisere 5500 omdr / min. Maskinen er hurtig og overraskende forsigtigt sving. Et bremsesystem tillader følsom reducere hastigheden glat.

På grund af den forbedrede fjedervandring på Legacy B4 temmelig kedelig, trods et lille spillerum og en tilsyneladende touchdown. Dette resultat er også et nyt design af chassiset, som først blev afprøvet i Impreza. De blev erstattet af gamle mezhzvenevye detaljer på bagakslen og opgraderede stativer.

Subaru Legacy B4 2.5GT er en stilfuld og rummelig bil prissat producent af 32 000 $. Ifølge den dynamik, komfort og håndtering det kan sikkert stå på lige fod med eliten tyske biler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.