Sport og FitnessKampsport

Korrekt teknik armwrestling. Secrets armwrestling: bevægelser maskiner, opsamling, position

Korrekt teknik armwrestling vil ikke kun gøre noget menneske en rigtig vinder i denne sport, men også til at pumpe op din biceps. Sund livsstil, altid godt for din krop, stort set enhver øvelse, uanset om, hvad muskler, de er rettet mod kun bidrage til at styrke immunforsvaret og forbedre udseendet. Selvfølgelig, hvis du gør alting rigtigt.

Sandsynligvis hver dreng drømmer om et barn at have de samme stærke hænder, ligesom bodybuildere. Og for at realisere denne drøm i livet er at hjælpe arm wrestling.

umindelige tider

Det har længe været en kamp på deres hænder blev betragtet som en af de mest populære metoder til konfliktløsning og måler kræfter. Allerede senere blev det en særskilt sport. På trods af nogle statiske og uæstetisk i denne kamp, i virkeligheden, en af de mest populære sportsgrene (både kvinder og mænd) er en arm brydning. Apparater, finesser og hemmeligheder her, er meget vigtige som i enhver anden sport. Selv på grund af nogle psykologiske teknikker kan bryde modstanderen og give dig selv selvtillid.

I enhver sport (og arm wrestling er ingen undtagelse) er påkrævet meget høj kvalitet og uddannelse. Ganske ofte folk stoppe deres karrierevej længe før de første amatør forestillinger, som uddannelsen scenen blev såret. Stol ikke på selv-instruktion og forsøger at forberede sig. Den bedste løsning ville være en rekord i et særligt afsnit.

Selvfølgelig vil en nybegynder ikke sidde ned med det samme "ved bordet", fordi teknikken armwrestling indebærer ikke kun kamp, men også en hel række øvelser: opbygge muskelmasse, brug af særlige fodringsanlæg, individuel tilstand for hver atlet.

Alle træningsprogrammer, der fokuserer på styrke udvikling, underarme, skuldre og biceps, er ideelle i dette tilfælde. Sådanne øvelser kan omfatte arbejde med linjen, bar, håndvægte og t. D.

Heller ikke glemme, at der i denne sport vigtig reaktion for endnu et splitsekund, hvor atleten til at slå sin modstander, kan resultatet være afgørende. Men glem ikke om de specielle teknikker, der gør det muligt at vinde en jordskredssejr.

receptioner

I denne sport, er der mange forskellige teknikker, men afsætte 3 grundlæggende:

  • Triceps. Umiddelbart efter starten af kampen atlet, der har besluttet at angribe, skal holde armen i retning af en modstander, og på dette tidspunkt til at trække sit håndled til hende. Så, når du har brug for at tvinge din triceps til at presse modstanderens hånd til puden.
  • Øvre krog. Standard håndled bevægelse, men tilsyneladende uden tryk til modstanderen ikke mistænkt for at modtage, må angriberen forlade til siden, hvorved proniruya hånd modstander.
  • Ridning. Som i de tidligere teknikker krævede Classic sensationsprægede proneret hånd, men uden at der ses bort.

Sport for alle

En person af enhver alder og køn kan vælge den arm wrestling. atletens teknik vil vise, hvor god han er i en kamp med en lige modstander. Faktisk er konkurrencen ikke så hyppige, omkring 95% af hele tiden brugt på træning og forberedelse.

Det er vigtigt, før træningen for at se en læge, så han bestemt der vil ikke såre en sport, måske bedre at vælge skak. Hvis der var arme og skulder skader, revet ledbånd og knoglebrud, hvis du er diabetiker og / eller hypertensiv, engagere sig i denne sport du ikke ønskelig. Der er også en række andre kontraindikationer, der kan stoppe en atlet på vej til succes. Om dem, bør kende specialisten.

Under alle omstændigheder, hvis de sundhedsmæssige problemer, du ikke har set, og du har besluttet at give alle af mig selv til denne sport, den første ting at gøre - for at lære reglerne.

regler

Reglerne i armwrestling er overraskende simpelt. På trods af, at deres undersøgelse vil tage et par minutter, skal de ubetinget opfylde. Før brydere lagt bord til arm wrestling, hvor alle har et håndtag til at holde fast i hendes arm og pude.

I princippet konkurrencevilkårene er meget enkle. Det er klart, at albuen til at rive væk fra bordet ikke kan være, og den anden side på samme tid være sikker på at røre håndtaget.

Fødderne fra gulvet som muligt, men at hjælpe sig selv, mens de kæmper skulder forbudt.

Mange atleter brug ikke er meget ærlig (ved første øjekast), men ganske effektive taktik, der er baseret på det faktum, for at provokere modstanderen til udmugning. For eksempel, nogle specifikt trak sin hånd, før dommeren signaler til at lyde som om modstanderen lavede en tyvstart, osv Vigtigst - .. Ikke teknikken med kampen i arm wrestling, og den korrekte formulering af udgangspositionen, som er meget strengt regulerede regler.

rivaler torsoer bør være placeret på samme symmetrisk position, med midterlinjen intet kan sættes er også forbudt at krydse den. Falanks af tommelfingre, under anfaldet skal ses.

Korrekt teknik armwrestling

Så kampen starter med fødderne. Hvis en atlet - det højresving, han har til at fremsætte det højre ben, bør det være i midten af bordet. Apparater armwrestling og taktik er ikke så vigtig som den oprindelige position af kroppen.

Efter dommeren giver signal der skal gøres for at slå din modstanders hånd bevægelse, det venstre ben på samme tid er der en lille sving. Albuen skal bevæge sig diagonalt.

Begyndere bør ikke begynde deres uddannelse direkte fra selve kampen, fordi det ofte fører til skade. Armwrestling teknik (eller rettere, hovedopgave) er at engagere sig i kampen så meget som muligt muskel-ligamentous apparat. Det er nødvendigt at have en række teknikker til at blive en alsidig fighter. Det er derfor, du ikke bør bestemmes med hans teknik oprindeligt, fordi som muskelvækst og opleve det kan ændre flere gange.

hemmeligheder

armrestlinga teknik indebærer en tre grundlæggende teknikker kæmper - i triceps, og en krog top. Sidstnævnte, til gengæld er effektiv i bekæmpelsen en stærkere modstander, i dette tilfælde en vigtig rolle ikke spillet af presset på hans arm, og den højre wrenching sit håndled.

Krogen er bedst til at håndtere en svag modstander. I denne form er det nødvendigt at tiltrække modstanderens hånd til ham, og så arbejder underarmen, dodavit det.

Den triceps er meget sjældent at kæmpe, da det er den mest traumatiske slags.

For at vinde, skal du bruge flere metoder, dramatisk ændrer den ene efter den anden. Det er værd at nævne, at strategien for bekæmpelse gennemtænkt før starten af kampen.

Der er en anden lille trick: bryderne bruge en magnesium-salt og fedt kridt til at tørre hånd. Du kan kun sprede fingerspidserne på grund af den svedig håndryggen din modstanders hånd vil glide, og han kan ikke fast forstå.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.