Sport og FitnessKampsport

Diego Corrales: tak for alt, baby!

Den amerikanske skole af boksning - en smedje internationale talenter, som punktligt frigiver på den store ring og flere nye kæmpere. En af disse udestående atleter, der gjorde en ganske væsentligt bidrag til popularisering af boksning, ikke kun i USA, men også i verden, var Diego Corrales.

persondata

Fremtiden for den anden fjerlette fighter blev født august 25, 1977 Sacramento, USA. Diego Corrales var den fyr, der nyder omgivende kærlighed, men samtidig formået at gå i fængsel på grund af de vanskelige relationer med sin tidligere hustru. Uden for ringen var han helt rolig, klar og smilende person, men alt ændrede sig, da atleten var i en ring.

Karriere som en pro

Diego Corrales hans første kamp efter reglerne i professionel boksning i marts 1996. Tre år senere, havde han en historie for sig selv kæmpe i den syvende runde ved at slå ud ubesejret på det tidspunkt, Roberta Garsiyu.

I marts 2000, Chico (kaldenavn Corrales) vandt en verden titel af WBC i kampen mod Derrick Gainer. Kampen blev stoppet i 10. runde. Seks måneder senere, det unge talent bankede eminente Angela Manfredi, som tillod Diego at cementere omdømmet af de farligste krigere.

ydmygende nederlag

20 Januar 2001 Diego Corrales Jeg mødtes med Floyd Mayweather Jr .. Den duel varede indtil den tiende runde. Coaches Diego kastede håndklædet i ringen, da deres menighed simpelthen slået. I løbet af kampen besøgte Corrales fem knockdown. Efter mange af deres egne beats Diego bogstaveligt udfoldet på grund af fejltagelser, men bokseren gav ikke op, der beviser for enhver, at han er en sand mester og aldrig overgive sig. Den bitre nederlag var den første i karrieren af Chico. Også Mexican American mistede sin titel.

fængsel

Efter kampen med Floyd Little var i forvaring under en domstol dom for vold i hjemmet. Efter at have tilbragt fjorten måneder i fængsel, Diego tilbage til den store kasse, og med fordoblet raseri begyndte at kæmpe sig vej til toppen, som har en række store slag.

Konfrontationen med den cubanske flygtning

Oktober 2003. Diego kæmper med repræsentanten for Liberty Island Casamayor. I det sjette runde, bliver Corrales såret, kampen er stoppet. TKO sejr går til Joel. Men seks måneder senere (marts 2004), blev der en omkamp afholdt. Dens resultat var sejr Chico (op til alle tolv runder split beslutning).

Den sejr over den brasilianske mester

Boxer Diego Corrales foto der gentagne gange har prydede utallige boksning publikationer, i august 2004 kom til en kamp med Acelino Freitas. For brasilianere var det første forsvar af titlen, men han tabte. I den første halvdel af kampen havde Freitas en lille fordel, men efter kampen begyndte ækvator Diego til at bygge momentum i ottende runde og sendt mester til lærredet. I dette tilfælde Freitas modtaget en advarsel fra dommeren for spytte mundstykket. I niende runde af situationen med gentagne Capa og et tidspunkt blev det taget Acelino.

I midten af det tiende runde pryglestraf Freitas fortsatte og resulterede i den brasilianske afvisning af at fortsætte kampen. Dommeren besluttede at stoppe kampen.

Bedste Fight 2005

Chico popularitet tog fart, som blev manifesteret i hans talrige interviews og fotos. Diego Corrales havde en vellykket kamp for sig selv med Jose Luis Castillo. I løbet af kampen blev Diego bankede ned to gange, men han var i stand til at samle i det 10. runde snuppede sejren fra modstanderen væk fra ham, så hans WBC og WBO titler. På grund af den endelige skæring duel var blevet anerkendt af kritikere og eksperter den bedste kamp af året.

hævn

I efteråret 2005 re-møde Corrales og Castillo er blevet brugt. Da den mexicanske ikke kunne "gøre vægt", har titlerne på spil i kampen ikke stå. Resultatet af kampen var knockout Corrales. Det er bemærkelsesværdigt, at den tredje kamp mellem de to boksere havde været planlagt, men Castillo igen undladt at opfylde grænsen og blev tvunget ind i den næste kategori.

ulykke

Desværre blev Chico ikke bestemt til at leve et langt liv. Diego Corrales (dødsårsagen - en bilulykke), døde 7 maj, 2007. Ifølge de officielle tal, omkring 22,00 Boxer motorcykel kolliderede med en bil, der forårsager atlet døde. Diego var 29 år. Udover hans kone havde han forlod fem børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.