Hjem og familieHelligdage

Hvad at give drengen i 5 år? Find ud af, hvad der er den bedste gave til en dreng på 5 år

Den første årsdag for dit barns liv! Den første vigtig dato! Og det er ingen hemmelighed, at i dag børnene noget at overraske meget vanskeligt. Ofte i denne alder barnet er simpelthen ikke nok plads til at gemme en bred vifte af legetøj i en lejlighed. Den knægt allerede kender til fem år, han har at gøre, hvad der behager, hvad han vil. Så det ved valget af hvad de skal give til drengen på 5 år, vi har brug for at blive kontaktet med den største alvor og ansvar. Barnet er allerede i stand til at vurdere din nuværende og afgøre, hvor vigtigt er han for det. Før du beslutter, hvilken slags gave til drengen på 5 år til at vælge, skal du først finde ud af, hvad de allerede har, gå gennem hans hele legetøj "arsenal", bede ham om, hvad han ville.

Hvorvidt at give legetøj til 5 år gamle dreng?

I denne alder, barnet ikke er overraskende lyse sjove biler og designere. Men hvis du beslutter at, når de vælger ikke glemme at undersøge legetøjet fra alle sider for at se producenten, og magert mod indenlandske eller veletablerede udenlandske mærker. Dette vil beskytte dig og din baby under dens drift.

Nu et udvalg af legetøj er så stor, at du kan købe alt, hvad du ønsker. Drengene er meget interessant i denne alder vil være biler på radioen, forskellige robotter. Det er ikke nødvendigt, at disse legetøj er negative. Leger med sådanne maskiner, helikoptere og robotter, vil dit barn lære at styre processen, som uden tvivl vil bidrage til at udvikle abstrakt tænkning barn.

Alvorlig gave - cykel

Hvad at give drengen i 5 år? Prezent godt fra et funktionelt synspunkt, vil være børnenes tohjulet cykel, rulleskøjter, løbehjul eller ski. Glem ikke at angive, at den mere vigtige og interessante barn er i øjeblikket. Måske var han mere interesseret i andre sportsudstyr: bolde, badminton, reb eller noget andet.

Instill en kærlighed til kreativitet virkelig

En anden idé er forbundet med kreativitet. Det er ingen hemmelighed, at alle børn elsker at skabe noget. Ved denne alder har de nok tålmodighed og udholdenhed. Til kreative formål er velegnet kit til farvet glas maleri, modellering, fremstilling af paneler, forskellige mosaikker, vægmalerier af farvet sand. Dette vil hjælpe dit barn til at være kreative i lang tid. Hver gang han vil skabe noget nyt! Igen, glem ikke om de tjener barnets tarv. Det er interessant at tegne - tilbud maleri, gravering, brændende træ. Han elsker at forme - giver et sæt til at skabe basrelieffer i gips eller nipsgenstande. Således optioner, der giver drengen på 5 år, en masse!

Designeren stadig relevant?

Specielt velegnet sådan en gave, som designer. Den overflod af disse legetøj er i stigende grad oversvømmelser hylderne af børns butikker. De kan være af forskellige former, farver, materialer. Og hvis du vælger et tema designere, er det muligt at skabe ikke bare huse, slotte og, for eksempel, selv dyr. Men hvis barnet er interesseret i at bygge slotte, og murstenene det kan se ud som den ægte vare, der kun afviger ved størrelsen af dem. Eller han kan samle en reduceret kopimaskiner eller endda fly, der forbinder dele møtrikker og skruer. Dette er en meget overraskende og din baby får holde hans interesse for længe.

Brætspil! Og hvorfor ikke?

Børn denne alder elsker disse spil, og deres sort er nu simpelthen fantastisk. Pick up og til din baby ethvert spil, der er egnet til ham. Sådanne "Action" stramme dit barn en uforglemmelig og mystisk eventyr med mange farer! Men dette spil er ikke bare spild af tid, og vil hjælpe dit barn til at kommunikere og overholde de regler og være hensynsfuld. Bingo, domino, et sæt "Scrabble," Tic-Tac-Toe er også velegnet til den foreliggende.

Det er tid til at læse

Talrige kort til 5 år drengen, legetøj og designere - det er god nok, men glem ikke, at bogen - det er altid en god gave. I fem år, barnet er normalt allerede kender alfabetet og forsøger at læse, så smuk og farverig udgave også kan og må give.

Og du kan præsentere en vanskelig bog. Det handler om din baby! Der er mange organisationer og hjemmesider, hvor du kan bestille en personlig bog, hvor hovedpersonen bliver din baby. Udskrivning er naturligvis i et enkelt eksemplar. Du vil blive tilbudt muligheder for at skabe eventyr om dit barn, og du kan få dine hænder på det såvel som på deres post. Før at du sætter med oprettelsen af selve bogen og reglerne for arbejdet i organisationen som helhed.

Også varianter er mulige med inddragelse af et eventyr familie, venner dine kid tegn. Det kan, og mor og far, og min bedstefar, og min bedstemor. Bogen også muligt lyse og smukke illustrationer farve, som også vil vurdere dit barn. gode historier, men tankevækkende og voksne. Denne gave er god på alle alderstrin, men på den første årsdag endnu mere. Desuden vil det være et minde for livet, som også er meget rart samt barnet og forældrene.

computer Whiz

Tja, hvis dit barn er allerede bekendt med computeren, her vil du vide, hvad at give til dreng på 5 år. Dette område er meget, der vil glæde både dig og din baby. Forskellige audioentsiklopediya, spiludvikling, uddannelsesmæssige tegnefilm - alle fortjener opmærksomhed.

At male!

Selvfølgelig kan det virke en standard sådan gave, ligesom farve. Men i denne alder af børn med stor interesse at klamre sig til endnu en sådan bog, især hvis det er med dine yndlingsfigurer fra tegnefilm eller eventyr. Forældre kan vælge den farve og udvikler sig. For eksempel, score, alfabetet og lignende. D.

fest

Ved fem år af dit barns venner har allerede den første - det er hans lille kreds af venner. Glem ikke om dem. Dit barn vil blive meget glad og lykkelig, hvis du lader mig invitere venner til sin ferie. En fremragende gave vil også organisere en usædvanlig fødselsdag. Bortset balloner, farverige bånd, smukke kostumer og tillykke plakater kan bestilles fagfolk. Det kan være klovner og entertainere. Og hvis du præsentere dig lavet en kage til 5 år dreng, vil han være glad!

På denne dag, og kan du ikke sidde derhjemme og gå, for eksempel, den Dolphinarium eller børns underholdende center, er de nu meget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.