Hjem og familieHelligdage

Fødselsdag i stil med Harry Potter: scriptet, designe rummet, gaver og hilsner

Fødselsdag i stil med Harry Potter - Party utroligt populære i dag. Hvis dit barn fylder alder 9-11, vil festivalen være en stor underholdning for ham og hans små venner. Fødselsdag i stil med Harry Potter vil også appellere til voksne. De er også glade for at slappe af og underholde. Børn vil være i stand til at udføre en række tematiske opgaver, "kæmper med Volan de Mort".

Fødselsdag i stil med Harry Potter. bemærkelsesværdig søgen

Så mere. Fødselsdag i stil med Harry Potter kan være en stor søgen efter dine børn. En af de bedste og velafbalanceret Festivalen vil være lige sådan et parti. Fødselsdag i stil med Harry Potter kan være anderledes snoet plot, jobs indendørs og udendørs spil, "sweet job." Derudover kan den søgen aktiveres og forældre. Anyway ideen kan endda bruges til voksne parter.

Det hele starter med bogstavet

Hvordan kan organiseres en fødselsdag? Scenariet du kan tænke hvad. Så snart gæsterne samles, skal de holdes i et rum, hvor bordet vil være baseret på grøn kuvert adresseret til fødselsdag dreng og hans venner. Det er et brev fra Minerva McGonagall. Indholdet er skrevet, at de unge troldmænd kom tid til at gå til Hogwarts. Dog vil Volan De Mort sætte i deres måde en række forhindringer, der skal overvindes, og det. At komme i gang i denne plads til at finde en rød boks.

Når børnene finde kassen, i det de vil finde en ny meddelelse. Og en slags fingerpeg. For eksempel kan en blomst (børn er nødt til at gætte, hvad det næste bogstav, der findes i haven), en bog (i biblioteket), en notesbog og en pen (ved skrivebordet), og så videre. D. Du kan også lade forskellige kryptering, gåder. Generelt alt efter eget valg. Børn vil være interessant. Ved afslutningen af de quest fyre "bliver studerende på Hogwarts," modtage priser og sidde på ferien bordet.

Du kan gøre uden animator

Under alle omstændigheder, børn ikke vil ikke være i stand til at vurdere en fødselsdag. Scenariet er meget mere interessant at udvikle sin egen, under hensyntagen til alle de ønsker, fødselsdag. Hjælp animator overhovedet er valgfrit. Jo mere du vil spare en masse penge.

Af den måde, efter festen, kan du behandle billeder i Photoshop. Fødselsdag dreng vil blive vist i billedet af den lille troldmand med et ar i panden. Hvert barn "vil modtage en" tryllestav. For alt hvad du har brug for at udskrive et personligt portræt og det samlede billede. Børnene vil blive glad.

Lektioner på Hogwarts

Fejring Børns fødselsdag i stil med Harry Potter, er det muligt at afholde uddannelses- for børn. Tænk grundigt over deres tidsplan.

Den første lektion - Potions. Arranger på individuelle ingredienser til salatskålen. Blot logge retter med fælles produkter som noget interessant. For eksempel "alrunerod", "zhaborosli", "Drage æg" og t. D. Hver gøre for sig selv deres "potion" eller snack.

En anden lektion kan være produktion af tryllestave. De gjorde af stave til sushi, perler og lim.

Til lektion staver skal du oprette og udskrive listen. For eksempel, "Sonorus" - hans stemme blev tordnende brøl; "Levikorpus" - fjenden er hang på hovedet; "Rictusempra" - .. Tickle, etc. Hver gengæld kaster en forbandelse, og alle andre nødvendige tiltag portrætteret. Som et resultat, får børnene Gryffindor ikoner lavet ved hjælp af trykning og ben.

Næste lektion - beskyttelse mod mørke kræfter. I denne lektion skal børnene tegne Volan de Mort bind for øjnene.

Den femte lektion er en forudsigelse. Den nederste linje er rim. Rhymes på to linjer, hvoraf den anden er: "Jeg er ked Volan De Mort".

Den sjette lektion - historien om magi. For fyrene holdt en quiz. Individer kan enten vælges.

Efter dette, børnene går i herbology. De har brug for at "skære klapperslange Willow." Præmierne er hængt op på en snor, og børnene plukke dem tilfældigt med en blindfold.

slutningen af ferien

Efter klassen, alle børnene få gaver i stil med Harry Potter. Med deres hænder for at gøre dem meget let. Dette kan være pap hatte, kåber, figurer af fantastiske skabninger, og så videre. D. Fødselsdage kan give et strikket halstørklæde Gryffindor.

Efter at min mor i rollen som Professor McGonagall sendt til opvask. Og børnene kan lege et par timer, se tv, tegne, klatre væg barer osv ... Generelt er det noget, der er så mangler i børns cafe.

godbidder

Selvfølgelig, med en flot fødselsdag vil vente, indtil kagen vil være i stil med Harry Potter. Dette kan være den mest foretrukne godbid for dit barn, men gjorde i en usædvanlig form. For eksempel i form af en hat, drage, guld Snitch og t. D.

Desuden skal indsendes bordet og andre retter, der er kendt for sin berømte bog Rowling. Græskar juice - det perfekte supplement til festen. Selvfølgelig kan det blive erstattet af appelsinjuice.

Chokolade frøer - en stor mulighed. Til deres forberedelse, kan du købe en særlig form, smelte chokolade, udfylde den, og fryse.

Naturligvis er det også nødvendigt at forberede og budding. Dette måltid vil appellere til alle børn.

Det vil ikke gøre ferien bordet og uden Butterbeer. For at forberede det, bliver du nødt til at smelte i mikrobølgeovnen i en lille sirup karamel og smør (bare et minut), tilsæt derefter creme soda.

Duftende bønner "Bertie Boots" kan erstattes med en bred vifte af slik. I et ord, vise din fantasi!

invitationer

Vigtigt punkt. Hver gæst skal modtage en invitation i stil med Harry Potter. Hvordan så kan det være?

Venner kan invitere Hoggvarts meget original måde. Skriv på det hvide papir den officielle tekst i invitationen grønt blæk. Put et par pletter af kølet kaffe eller te. Tørt papir, fold det og binde et rødt bånd. "X" kan forsegles med rød voks og placere udskrive brevet.

Du kan udskrive invitationer på computeren. Du skal bruge en farveprinter. Hogwarts ikon kan nemt findes i enhver søgemaskine. Det er indsat i øverste højre hjørne, hvor adressen er skrevet. En officiel invitation udskrives nedenfor.

Du kan sende dine venner et brev med en invitation til Hogwarts på Owl fest. I stedet for en gæst, kan du angive navnet på nogle af bogens karakterer. For eksempel: .. Kære Ron osv Sørg for, at de tegn vil være nok for alle gæster. Image Print ugler og lim dem på toppen.

voksne roller

Til gennemførelse af en række opgaver professor (voksne) børn bør belønne point Gryffindor: 1, 5, 3, 10, 30 eller 50. Advar dem om, at du kan tabe point. I hvert spil, de har brug for at skrive, og i slutningen af partiet - tæller. Voksne kan også pynte i kostumer. For eksempel kan en mor spille rollen som Professor McGonagall, og min far - rollen som professor Snape.

Ja, og mere. Glem ikke at komme med originale hilsen i stil med Harry Potter. Vær din fantasi. Ros fødselsdag for hans resultater i løbet af det næste år boede. Award ekstra 100 point!

interessante spil

Fødselsdag i stil med Harry Potter contest involverer ganske usædvanligt. Ud over disse quests og "erfaringer", og du kan gøre andre ting. For eksempel astronomi. Klip de trykte billeder af planeter og skjule dem rundt i huset. Giv børnene de ti minutter forsøger at finde dem alle.

Hit af partiet ville være at oprette dine egne besværgelser. For at gøre dette, skal du finde det latinske ordbog og lave en gæsteliste af verber og substantiver. Dem, og de bliver nødt til at lade deres magi. Det er den latinske bruges i Potter-bøgerne. Børnene vil være i stand til at praktisere med hinanden i dueller. Af den måde, kan bruges som en glødende tryllestave.

Der er i dag også en masse gode bordspil om eventyr af Harry Potter. Hvis ikke kun dig, men også dine gæster der er spil, er nødt til at tage dem med sig.

Bed børnene om at forberede potion. Tag masser af frugt og kulsyreholdige drikkevarer. Gæsterne er opdelt i par og tage på "kedel" (stor skål). Nu kan alle ingredienserne blandes. Far klædt ud som Snape vil forsøge alle forberedt potion. gives 10 point for første, 5 - for andet, 3 - for tredje. De resterende par få et point.

Du kan hente en krydsogtværs for børn som Harry Potter. Eller lave din egen. Det tager omkring en endnu større fornøjelse.

Og her er endnu en vidunderlig underholdning. Kald det "Harry Potter loot poser". Fyld poserne med en række poster. Lav en liste over følgende punkter: et par chokolade guldmønter, et par af samlekort, et par ikoner, et lille stykke legetøj drage. I slutningen af ferien, kan du sørge for dem at jage. Men uanset hvad der er angivet på listen, kan børnene tage med dem, hvad de vil finde.

Gør dit hjem

Hvad mere er påkrævet? Hvad skal huske, organisere fødselsdag i stil Garri Pottera? Design, selvfølgelig skal være korrekt. Nogle specielle dekorationer i princippet ikke har brug for. Hvis i sig selv ikke er part dedikeret til et bestemt emne. Du kan lave dine egne hænder en række plakater til at hænge på "Hogwarts", "billede", for at afhente farven på gardinerne i Gryffindor.

Forbered et sted at se TV. Efter festen kommer til en ende, kan børnene slappe lidt, ser på en af de Harry film.

Hvis du organiserer en ferie med en overnatning, drej soveværelse til et hostel. Indret det med blomster Gryffindor - guld og rød, sætte ekstra senge eller lå på gulvet soveposer.

Efter at have tilbragt natten tendens til at spise morgenmad sammen, også. Kom op med noget interessant. Indret for eksempel køkkenet som Dumbledores kontor, og indgivet børnene pandekager med smør, diskutere det sidste parti.

nogle tips

Rummet i stil med Harry Potter skal udstyres på en særlig måde. Husk, levede han i et skab under trappen. Opret en passende atmosfære. Glem ikke at inkludere soundtracket af Potter eventyr. Du kan prøve at klæde sig som yndlingsfigurer.

Stor tilbud - at spille Quidditch i gården i et privat hus. Bare glem ikke at bede gæsterne til at medbringe koste (måske endda koste). Det er usandsynligt, at du har et hjem der vil så mange "sportsudstyr". Sammensætningen af hvert hold er bestemt af tre jægere, to piskeris, keeperen og søgende. Du kan tænke på mange variationer af dette spil. Bare tænde din fantasi.

På loftet kan du holde de store stjerner. Således vil rummet være magen til Riddersalen.

Hvis du bor i et privat hus, og værftet er en swimmingpool, kan du sørge for børn event Tre Wizards. I poolen, kan du installere en række hindringer og barrierer. For at spille i Dragons kan bruge din hund. Lad børnene prøve at fange den. Til konstruktion af labyrinten anvendes oppustelige høje mure.

Og det er muligt at arrangere flere og denne jul bold! Advar dine gæster til at komme i smarte jakkesæt. Piger kan gøre en usædvanlig make-up. Vi kan kun afspille musik højlydt og dans! Spil skal være både hurtige og langsomme sange. Samt tema sange af Hogwarts. Du vil have en vidunderlig jul bold.

Gæsterne kan medbringe deres egne spisepinde. Eller gøre dem lige til festen, som allerede nævnt ovenfor. Valgfri brug det perler. Du kan bo på de markører og maling.

advarsler

Foretag ferie gæster nogle varsel. For eksempel: tøj i stil med Harry Potter - er velkomne. De, der ignorerer denne bemærkning, truende frygtelige forbandelse.

Farlige besværgelser kan også bruges mod de gæster, der nægter at forlade partiet til tiden. Dette er - partiet Garri Pottera, så her kan ske hvor som helst.

Bemærk, at der blandt gæsterne af fødselsdagsbarnet kan opleve forskelle. Lad os sige, du beslutter at bruge Gryffindor tema med plakater Garri Pottera, i guld og røde farver. Men blandt børn kan være til stede fans Slytherin. For at undgå konflikter bryder rummet op i flere sektioner. Hvis du har planlagt en fest med en overnatning, som gør forskellige afsnit til at sove.

Bare prøv ikke at bruge noget farligt. Lad ikke det faktum, at børn er vendt tilbage til den berørte part. Overhold, for eksempel, at i løbet af et spil Quidditch med piskeris intet skete. Ramme bolden præcist, nemt.

Kort sagt, hvis du ønsker at behage barnet og hans venner fødselsdagsfest i stil med Harry Potter - lige hvad du har brug for. Børn vil være mere end glade for at have en stor tid, sjovt. For alle fans af film og bøger om lidt modig troldmand - en oplagt mulighed. Børnene vil sætte pris på den gestus og vil være meget taknemmelig. Nyd din ferie!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.