Mad og drikkevarerSupper

Hvordan at tilberede en lækker suppe af broccoli og fløde

Hvis du ønsker at sprede din kost og til at lave mad til middag noget nyt, den suppe af broccoli, et foto, som du kan se i artiklen ville være et godt valg for dig. Denne grøntsag, og derfor forholdsvis lavt kalorieindhold parabol er kogt for længe - hele processen vil tage dig mere end 40 minutter. Det vil være en god start for de vigtigste måltid - frokost. Takket være sin cremede konsistens parabol er perfekt til fodring meget små børn.

Madlavning suppe af broccoli og fløde

I flere portioner parabol skal du bruge:

  • 500 g af broccoli ;
  • 1 løg pære hovedet 1 og hvidløg;
  • 4 store gulerødder;
  • 2 kopper fløde 10% fedt eller mælk, hvis du ønsker at lave mad kost suppe med broccoli;
  • 30 g smør;
  • 3 spsk. l. hvedemel;
  • sojasauce og salt smag, kan kylling bouillon terninger om ønsket anvendes.

Hak løg, Hak hvidløg og gnid alle de gulerødder på et groft rivejern. Derefter blev en stegepande, smelte smør og vegetabilske gryderet i 5 minutter, uden at glemme i færd med omrøring.

Panden hæld liter vand, salt eller tilføje 1-2 bouillon terninger og bringe væsken til kogning. Så læg den i vegetabilske og stegte broccoli buketter (efterlade et par stykker - de får brug for senere). Kog over medium varme i 15-20 minutter, eller indtil det tidspunkt, hvor kål vil være lidt blød. Nu grøntsager bør pyurirovat - portioner, placere indholdet af gryden i en blender og bringe til en homogen tilstand. Når alt er pulveriseret, den resulterende masse hældes tilbage i gryden og tilføje til det mælken (eller fløde), samt resten af kål.

Til suppe af broccoli fløde vendte tyk opløses i koldt vand kvart kop 3 spsk. l. mel, rør godt - klumper bør ikke være. Efter levere gryde på komfuret, bring til kogepunktet og omhyggeligt portionsvis, hæld blandingen af vand og mel. Bringe suppen til den ønskede tykkelse. Det sidste trin i fremstillingen af hælde fløde suppe af broccoli fløde lidt soya, drys sort peber og finthakket persille. Klar til servering.

Fadet kan være dekoreret med skiver eller krøller af gulerødder, grønne og drys med croutoner. Du og din familie vil elske denne nemme og velsmagende frokost først. Af den måde, at gøre det lidt bedre fodret, i stedet for at bruge vegetabilsk kylling eller oksekød bouillon. Så i hvert servering ved anvendelsen, kan du tilføje stykker af kogt kylling eller kød.

Med hensyn til den ovenstående opskrift, så suppe af broccoli creme indeholder 80 kcal per 100 g, tilstrækkelig bit. Men med en sådan energi værdi indholdet af ca. 4 g fedt, overveje dette, når madlavning måltider. Det vil sige, hvis du ønsker at reducere sin kalorieindhold, i stedet for fløde, bruge fedtfattig mælk. Grøntsager kan også være ikke at stege og lave mad med kål. Smagen af det er ikke værre, og kalorieindhold reduceret. Ved hjælp af disse tips, kan du nyde en lækker suppe, selv hvis du følger en meget streng diæt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.