Mad og drikkevarerHovedret

Calorie og aubergine retter er

Aubergine - meget velsmagende og nyttig grøntsag, hvorfra kan tilberedes mange forskellige retter. Hans fødested er Indien. På trods af, at nu auberginer vokse overalt, bør de stadig betragtes tropiske gaver. På grund af sin uhøjtidelighed og det faktum, at aubergine ikke kræver særlig pleje og betingelser på markederne og i supermarkeder "lille blå" er ganske billige, og du kan købe dem hele året rundt. Der er flere sorter af planter, og som et resultat, kan du finde og lange, aflange grøntsager med mørk hud og rund, let langstrakt med en lidt lysere hud.

Hvordan adskiller de sig? Ja, i almindelighed, ingenting. Selvom formen, smagen er næsten den samme, bortset fra at nogle af dem kan være lidt bitter. Må ikke forbi og være sikker på at få et par auberginer, fordi der kan tilberedes mange lækre retter. Calorie Aubergine er meget lav, og på grund af indholdet af mange nyttige stoffer (som dem, se nedenfor), vil de tage en værdig plads i en sund kost af din familie.

Værdien energi og indholdet af næringsstoffer i aubergine

Kaloriefattige aubergine meget lav - 20-25 kcal pr 100 gram afhænger af sorten, og de indeholder kun 1 g fedt, 1 gram protein og 8 gram kulhydrater, resten - vand (93%). På trods af den tilsvarende energi sammensætning, den grøntsag er ganske rig på vitaminer og sporstoffer. Blandt dem finder du, og vitamin A og B-vitaminer - B1 og B2, og PP. Aubergine indeholder også calcium, jern, niacin, fosfor og kalium. Fantastisk struktur, givet en sådan et lavt kalorieindhold aubergine! Vegetabilsk er ideel for dem, der er på slankekur, herunder low-carb.

Hvordan vælger auberginer

For ikke at blive skuffet i kvaliteten af indkøbte grøntsager, der er et par enkle tips om deres korrekte valg. Ifølge populær tro, er den bitre smag af produktet ikke afhænge af den art eller form den grund er det er overmodne. For ikke at ødelægge fadet , Du skal bare nødt til at se nærmere på de grøntsager - det skal være solid og robust, uden synlige skader og de bløde, rådne områder. Også være opmærksomme på den øverste del af den grønne - det skal se frisk, ikke tør og brun. Hvis alle regler overholdes, foran dig en perfekt aubergine.

Hvad at lave mad aubergine? Kalorieindhold fremstillet måltider

Som vi har set, kalorieindhold aubergine i frisk form, er meget lav. Men selv i sammensætningen af vegetabilske gryderet, de tilføjer lidt til den ernæringsmæssige værdi. For eksempel vil en lille kop færdiglavet aubergine i olie udgang giver dig 66 kalorier pr 100 g, og den berømte franske ratatouille indeholder kun 154 kalorier. Saltet eller syltede grøntsager, der kan tjene som en side parabol til kød - er 67 kcal. Og hvis du tilbereder i ovnen Aubergine, kalorieindhold ristede grøntsager vil have op til 317 kcal pr 100 g

Sådan opbevarer grøntsager

Efter købet, kan du lade auberginerne ved stuetemperatur i en dag eller to uden tab af produktkvalitet. Efter dette, er det bedst at sætte dem i et særligt rum i køleskabet, indrettet til opbevaring af grøntsager og frugter. Men ikke for længe - meget kærlig "lille blå" kan ikke tåle længere tids opbevaring, selv ved en lav nok temperatur, og vi huske, hvad der sker, når vegetabilske perezreet eller tyk hud er beskadiget.

Det er bedst at koge det for et par dage efter købet, og resten kan renses, skæres i terninger eller lange strimler, sat i særlige pakker måltider, som du normalt bruger, når madlavning og fryse. Så du hurtigt og nemt, at tage en del af fryseren, tilberede din favorit vegetabilske skålen. Her er en han, ydmyg lilla aubergine, der praktisk talt kalorie i enhver form er fortsat lav, og smagen - fremragende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.