BilerLastbiler

MTZ Cab: Funktioner

Kvaliteten af arbejdet i høj grad afhænger af helbredstilstand og generelle tilstand af føreren. Udgifterne under landbrugets høst (f.eks såning, høst af afgrøder) på 14-16 timer om dagen i førerhuset er meget vanskeligt. Naturligvis en sådan belastning fysisk påvirke organismen. I øvrigt traktor udsat for støv, vibrationer, høje temperaturer og så videre.

Det er grunden til producenter af landbrugsmaskiner i de senere år er blevet mere og mere opmærksomme på arrangementet af førerhuset, hvilket eliminerer indflydelsen af skadelige faktorer. Således har væsentlige ændringer påvirket den indenlandske mærke "MT". De nye modeller af maskine-traktor fik behageligt og bekvemt arbejdsmiljø.

En oversigt over kabinen

Cab MTZ-80 og MTP-82 fremstillet ved svejsning af stålplade. Under den indvendige foring er et varmelegeme, som er både lyd isolerende lag. Lukkes kabinen sig selv på fire støddæmpere. Dette reducerer vibrationer og rystelser.

Den store overflade af glasset letter synlighed; de forreste og bageste vinduesviskere installeret. Lufttilførslen kan udføres gennem det åbne bagruden og tag. I nogle modeller har aircondition. At arbejde i den kolde årstid, er varmesystem forudsat.

Kom ind i cockpittet kan være over 2 døre placeret på forskellige sider. Før hver af dem monteret stigen med to trin og et gelænder. Blødt sæde er monteret på en torsionsstang suspension, hydrauliske støddæmpere og luftaffjedring. Den dæmpende kraft kan ændres. Stolen kan justeres i højden og nærhed til ratstammen. Ryglænet vippes. Dette øger niveauet af komfort.

Ratstammen kan indstilles i to planer. Placering instrumentbrættet, pedaler og andre våben er ikke anderledes end andre modeller.

typer kabiner

2 arter isolerede kabiner MTW: stor (Unified) og mindre (lavere højde). De adskiller sig kun i højden. Alle de andre egenskaber, de er de samme. Det gælder monteringsrammen og udstyr til intern. Derfor udskiftelige kabine.

Højde store kabine MTZ er 285 centimeter. Denne del af traktoren kan anvendes i tilfælde, hvor en parameter er ikke kritisk (fx når landbruget i marken).

Ved drift af MTZ indendørs (pakhuse, gårde, etc.) ved hjælp af en lille hytte. Dens højde er 255 centimeter.

ruder

Den vigtigste bestemmende egenskab som har stall MTP-80 (MT-82) er et stort område af ruder. Glassene er anbragt omkring omkredsen, hvilket giver maskinoperatør hele 360 grader og eliminerer næsten "blind" zone. Dette kan tilskrives næsten udelukkende glasdøre, forruden og bageste glas. Desuden er glasset placeret på siderne og på taget af en landbrugsmaskine. Takket være denne særlige mekaniker kan se alt, hvad der omgiver den.

For at forbedre synligheden, på siderne af kabinen MTZ-82 (MT-80) installeret store spejle. De mekaniker kan se baggrunden, mens du tænder tilbage ikke er påkrævet.

Dimensioner traktor briller MTZ-80 og MTP-82, er anført i ovenstående tabel.

Udsmykning inde

MTZ Cab repræsenterer en metalramme, styretøj stålplade. Kun kvalitet materialer anvendes til fremstilling. Nøjagtigheden af beregninger af producenten, kan du øge sikkerheden for maskinoperatører (selvom enheden kup).

I det indre er beklædt med et lag af støj og varmeisolering. Placeret på gulvet måtter, som ikke tillader fødderne til at glide. Materialerne er valgt miljømæssigt sikker, pålidelig, ikke påvirker sundheden mekaniker. Ifølge farvepaletten valgte neutral tone. Oftest foretrækkes til grå farve. Dette gøres for ikke at distrahere traktoren under drift og ikke irritere øjnene.

instrumentpanel

Som nævnt ovenfor, instrumentpanelet er ikke særlig forskellige fra andre modeller. Det ligger lige i synet af operatøren af maskinen på forsiden cockpit panelet MTZ. Gennem dette panel kan du regulere drift af de vigtigste komponenter og mekanismer i kunsten.

Shield indeholder elementer som et speedometer indretninger til temperaturregulering af motoren, olietryk, elektriske netværk. Disse elementer er anbragt i form af cirklen. I tilfælde af svigt af en af panelet systemer vil rapportere en fejl med lyse advarselslamper.

Oplysninger om de instrumenter, let at læse data på pilen-type elementer er opdelt i zoner. Et blik af en erfaren mekaniker er nok til at forstå helheden. Om natten, er belysningen organiseret. Med korrekt drift af enheden alle indikatorerne er i den grønne zone af skalaen.

kontroller

Håndbagage MTZ organer grundlæggende og avancerede funktioner til administration er meget bekvemt. Bremsepedal, kobling og gas - på gulvet. På de fleste pedaler fastgjort gummiliste der forhindrer foden i at glide.

Placeret på højre håndtag gør det muligt at justere arbejdsgang. For øjnene af maskinoperatøren er et diagram, der angiver positionen af armene.

Rattet kan indstilles i to planer. Det er et horn knap. Lidt under rattet kontakter er placeret sving og vinduesviskere. Ved siden af ratstammen på instrumentpanelet er bekvemt placeret switche supportmuligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.