BilerLastbiler

De største biler i verden (fotos)

Liste "Den største maskine i verden" ledet af en gigantisk gå gravemaskine Big Muskie 4250 W, bygget af det amerikanske selskab Central Ohio Mål i 1969. Kun én spand dette enorme maskine bestod af 49 meter i længden og 46 - i bredden. Over 30 år i karrieren af enheden er flyttet 460 millioner kubikmeter overbelaste, så 20 millioner tons kul blev brudt.

mekaniske giganter

Den største maskine i verden af fantasi med sin størrelse. Svært at tro, at disse giganter er skabt af menneskehænder. effektiviteten af disse maskiner er uoverskuelige faktor, selv om produktionsomkostningerne kan tælle giganter.

Transport problemer og midlerne til at udføre dem

Industrien spiller en vigtig rolle rettidig transport af forskellige materialer. Dette kan være råvarer eller færdige produkter. For at flytte belastninger over en vis afstand, vi har brug for køretøjer. Og for at flytte store mængder kræver en masse af køretøjer eller luftfartsselskaber skal være meget rummelige og har en stor bæreevne.

Giants på hjul

Listen indeholder de 10 mest store køretøjer i verden:

  1. Det første sted er besat af Belaz-75.710 - bil gigant Hviderussisk produktionskapacitet hvor passet er 450 tons. I 2014 er den gigantiske blevet indtastet i "Guinness Rekordbog", efter kørte på målestedet en vægt på 503,5 tons.
  2. På andenpladsen - Caterpillar-797, amerikansk dumper bæreevne 363 tons på drivhjulet, som overføres fra kraftværker sat i to tusind liter. a., bestående af to diesel sverhmotorov.
  3. Tredje sted - Belaz-75600. Han hæver 360 tons og er i stand til at arbejde hele dagen og natten uden pause, rotation på alle fire hjul giver en elmotor, der driver en dieselgenerator sæt.
  4. I fjerde sted - Belaz-756 001. Belastning - 350 tons på vejen hastighed - 64 km / t. Bilen opretholder en besætning på syv.
  5. Den femte største indtager den legendariske tyske lastbil Liebherr T282C (stand til at bære 360 tons), som har en bedre manøvredygtighed blandt repræsentanterne for sin klasse. Forskellige hastighed losning af bulkgods. Bilen krop er hævet til det højeste punkt i 50 sekunder, så begynder stall.
  6. Sjette sted - Terex MT 6300. I overordnede dimensioner væsentligt mindre end deres kolleger, hæver 262 tons fragt. En meget dynamisk og hurtig, blev bygget i 2008. Siden da er han arbejder i industrielle stenbrud og jernmalm.
  7. I syvende sted er også Terex MT. Dimensioner på maskinen er de samme som sin forgænger, og fragt rejser flere - 360 tons, på grund af tung toldsuspension, samt en opgraderet kraftværk med en kapacitet på 3200 liter. a.
  8. På den ottende plads i størrelse - Dump Liebherr T282V. Organ rumme 363 ton kapacitet motor på over 3600 liter. a. (Det giver en 20-cylindret motor med et slagvolumen på 90 liter).
  9. Niende pladsen gik til japanske gigant dumper Komatsu 960E lasteevne på 360 tons. Motoren har en ydelse på 3500 liter. a. Bilen er den mest økonomiske i sin klasse.
  10. Omsider - Caterpillar-795F. Hæver 313 tons, på vejen hastighed - 64 km / t. Modellen har en effektiv elektrisk hjul, drevet af en kraftig generator sæt. Maskinen betragtes som den bedste på køreegenskaber, parametre deceleration og bremsning til et punktum.

hårdt arbejde

Ovenstående liste over "største maskine i verden" (top 10 supergruzovikov) - dette er ikke en komplet liste over enheder af gigantiske proportioner. Der er mange flere. Giants arbejder hovedsagelig i stenbrud af minedrift. Jernmalm, kul, bauxit og andre mineraler udvindes i industriel målestok, og transporteres til de behandlinger websteder ved hjælp tunge køretøjer.

Ofte kræver overvindelse betydelige transportafstande, kan det være en hundrede eller to hundrede km. De fleste supergruzovikov designet bevægelse på motorveje til, men hele vejen fra lastbilen bør der ydes støtte. Det kan være afdelingerne køretøjer udstyret med en særlig alarm, blinkende beacons og andre lignende attributter. Undertiden støtte af multi-ton maskine giver Trafik politiet.

De største biler i verden

I anden halvdel af det 20. århundrede, har udviklingen af teknologi steget til hidtil usete højder. Bortset fra de gigantiske minedrift konstrueret biler, der gik langt ud over de sædvanlige standarder. Masseproduktion af disse modeller har aldrig været, de var produceret af enlige eksemplarer og blev snart sjældenheder.

De største biler i verden er i kategorien øget opmærksomhed objekter. Da folk er altid interesseret i usædvanlig, er bilindustrien udstyrsproducenter forsøger at spille på det, for at skabe en eksperimentel model, for at overraske publikum til at hæve deres omdømme. Det er fuldt muligt at amerikanske virksomheder, der har enorme produktionspotentiale. samling teknologi unikke modeller bliver konstant forbedret, og de største biler i verden på en regelmæssig basis gå til de eksperimentelle rørledninger i forskellige lande.

Den rolle, som den gamle verden

Europa, også forsøger at holde denne form for konkurrence. Produktion af ikke-standardiserede modeller betragtes som en prestigefyldt besættelse blandt de førende producenter af den gamle verden. For eksempel, bekymring "Mercedes-Benz" fra tid til anden producerer limousiner superklasse længere end tolv meter med en unik indre rum. Nogle modeller endda give brusere stillesiddende type.

modernitet

Liste over "den største biler i verden" bliver løbende opdateret med nye prøver. Disse maskiner straks finde en køber - en høj grad af eksklusivitet er det vigtigste kriterium for deres tiltrækningskraft. Til særligt store modeller er det umuligt at anvende de foranstaltninger og karakteristika, som bruges i evalueringen af de fordele og ulemper ved konventionelle biler. De har deres egne definitioner af skalaen, foruden enkelte eksemplarer ikke kan klassificeres på nogen måde, bortset fra enkelte parametre.

De første modeller

De største biler i verden - en særlig kategori. Nogle modeller blev bygget ved indgangen til bilindustrien, f.eks Bugatti 41, som længe har været den længste bil i Europa. Serieproduktion af disse køretøjer var en luksus på grund af omkostningerne, men nogle prøver blev produceret.

De fleste personbiler

I de 70 år af det tyvende århundrede, blev det gjort en rating af de større biler i verden. Det afspejler de aktuelle prioriteringer på det tidspunkt. En lignende skala eksisterer i dag. 10 største biler i verden er optaget på listen udarbejdet på grundlag af de samlede data fra deltagerne. Rating er opstillet efter afstamning.

Det første sted - bilen Superbus, skabt af hollandske designer WOBO Oskelzom for millionærer. Maskine længde er 15 meter, chassiset på seks hjul, er det ikke nødvendigt at tale om hastighed. Modellen blev brugt som en særtransport til små rejse-minded virksomheder fra store virksomheder. Men en væsentlig forudsætning for drift af køretøjet var åbne rum, fordi dens dimensioner ikke får lov til at bevæge sig gennem byens gader.

Den anden plads er besat af den franske bil L'Aiglon, udgivet i 1940. Med en længde på 7 meter i maskinen kan rumme kun to passagerer, inklusive føreren. Denne model forudsætter luksus rejse fra kirken de nygifte efter brylluppet.

På tredjepladsen ligger 41 Bugatti Royal (udgave 1927). Kropslængde - 6,7 meter, i alt seks af disse køretøjer overlevede på verdensplan. Legendary bil er stadig genstand for begær af mange samlere.

Fjerde sted givet IL Tempo Gigante med motor 800 liter. a. og en længde på 6,6 meter. Denne unikke bil, udgifter på i alt den fantastiske mængde brændstof, ikke har en klart defineret omfang brug. Måske ejerne købte bilen kun af hensyn til prestige.

Femte sted - for amerikanske Freightliner Sport chassis - superkarom-fragt, hvis længde er 6,5 m, og vægten - 8 tons. Det er meget specifikke maskine, høj og ubehagelig. I loungen - relativ komfort, men det indvendige undertrykker dit rum, har intet at gøre med komfort.

trækkraft mestre

Beliggende på den sjette position i verdens største lastbil Kommerciel Extreme Truck længde på 6,55 og en højde på 2,55 meter, en stor mængde, der er udstyret med høje sider, gør det muligt at placere en stor mængde gods.

I syvende sted - en fem-ton gigant Ford F650. køretøjets længde - 6,5 meter, og kraften i motoren skubber bilen i første omgang på de højhastighedsstrækninger egenskaber. Denne model kunne betragtes som en familie MPV, hvis de er lidt mindre.

På den ottende position - eliten Argonaut Røg, den mest luksuriøse bil fra superkategorii. Karakteriseret uhørt kraftige motor 1010 liter. s., maskine længde på 6,2 meter. Kapacitet superbil - 8 personer.

Niende sted - Bucciali TAV længde på 5,79 meter. Maskinen på én gang konkurrerede med Bugatti Royal. Mellem disse to modeller har meget til fælles: den kompakte kabine, placeret på bagsiden af en fremragende forside, forskærme og stilfuld klassiker radiator i krom stel.

Tiende sted for dimensionsparametre tager den største SUV-SUV i verden Ford Excursion. Dens længde er 5,76 m, bredde - 2,3 meter, højden - 1,97 m, køretøjets vægt - 4320 kg. Maskinen, som det passer sig jeepen, firehjulstræk hjul kredsløb, men firehjulstræk er forbundet kun i tilfælde af en kompleks trafiksituation. Under normale forhold, at maskinen kører i FWD-modus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.