Intellektuelle udviklingReligion

Hvad er livet: definitionen af genren og dens funktioner

Antikke skriftlig litteratur er opdelt i verdslig og religiøs. Sidste særlige distribution og udvikling var engang kristendommen blev til at indtage en stærkere position blandt andre verdensreligioner.

religiøse litteratur genrer

Ancient Rusland genvandt deres skriftligt, sammen med de åndelige bøger, der blev bragt fra byzantinske græske præster. Og den første slaviske alfabet, som du ved, er der udviklet Thessalonika brødre, Cyril og Methodius. Derfor er det religiøse tekster blev kilde til viden, som vores forfædre har lært visdom bogen. Ved genrer i det gamle religiøse litteratur tilhørte salmer, levende, bøn og prædiken, kirke legende, undervisning og historie. Nogle af dem, som historien, senere omdannet til de genrer af verdslige værker. Andre har holdt sig strengt inden for kirken. Lad os se, hvad livet. Definition af følgende: det virker helliget beskrivelsen af liv og gerninger af de hellige. Vi taler ikke kun om apostlene, der fortsatte forkyndelsen af Kristus efter hans død. Heroes of helgenbeskrivelser blev martyrer, der er berømt for højt moralsk adfærd og led for deres tro.

De karakteristiske træk ved livet af som en genre

Det følger den første kendetegnende for, hvad der er levende. Definition omfatter nogle afklaring: For det første udgør en virkelig person. Forfatter af arbejdet skulle overholde for rammerne af denne biografi, men at være opmærksom på de forhold, der indikerer, en særlig hellighed, eksklusivitet og uselvisk helgen. For det andet, hvad er livet (bestemmelse): Det er en historie komponeret til forherligelse af den helgen som en advarsel til alle troende og ikke-troende, så de var inspireret af positive eksempel.

Obligatorisk del af historien har været rapporter om mirakuløse magt, som Gud giver sine mest betroede tjenere. Ved Guds nåde, kan de helbrede og støtte de trængende, til at udføre det kunststykke at ydmyghed og selvopofrelse. Så forfatterne afbilledet billedet af den ideelle mand, men på grund af det, mange biografiske oplysninger, oplysninger om privatliv faldt. Endelig er en anden karakteristisk træk ved genren: den stil og sprog. Der er en masse retoriske udråb, appellerer, ord og udtryk for bibelske symboler.

På grundlag af ovenstående, hvad er livet? Bestemmelsen kan formuleres som følger: er en gammel genre af skriftlig litteratur (til forskel fra folklore) på en religiøs tema, forherliger handlinger kristne helgener og martyrer.

Livet for Monks

Narrative værker har længe været den mest populære i det gamle Rusland. De skrev om de strenge kanoner og i virkeligheden, afslører betydningen af menneskeliv. Et af de mest fremragende eksempler på genren er "The Life of St. Sergius af Radonezh", som anført Epiphanius den Vise. Her er alt, hvad der skal være i de litterære tekster af denne type: helten kommer fra en from familie af de retfærdige, lydige mod Herrens vilje. Divine Providence, tro og bøn support helten siden barndommen. Han ydmygt udholde prøvelser og beror kun på Guds barmhjertighed. Indser betydningen af tro, helten i sit voksne liv tilbragt i åndelige skrifter, ikke bekymre sig om den materielle side af livet. Grundlaget for dens eksistens op faste, bøn, den tæmning af kødet, bekæmpelse af urene, askese. Livet for de russiske helgener understregede, at deres karakterer er ikke bange for døden, efterhånden forberede det, og tog sin afgang med glæde, da det tillod deres sjæle til at mødes med Gud og englene. Sluttede arbejde som begyndt, taksigelse og prise Herren, Kristus og Helligånden, og de retfærdige - pastor.

Liste over helgenbeskrivelser værker af russisk litteratur

Peru russiske forfattere ejer omkring 156 tekster, der tilhører den genre af liv. Den første af disse vedrører navnene på prinser Boris og Gleb, forræderisk dræbt af sin egen bror. De blev også den første russiske kristne martyrer-Passion-bærere, kanoniseret af den ortodokse kirke og betragtes som den protektor tilstand. Næste var de skabt af Life of Prince Vladimir, Aleksandra Nevskogo, Dmitry Donskoy, og mange andre fremtrædende repræsentanter for den russiske jord. En særlig plads i denne serie tager en biografi Avvakum - den oprørske leder af de gamle troende, som er skrevet af ham under hans ophold i fængslet Pustozersk (17. århundrede). I virkeligheden er dette den første selvbiografi, fødslen af en ny litterær genre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.