Intellektuelle udviklingReligion

Du ved, hvem der kan være dit barns gudfar?

Rite Dåbens - nadveren, som udføres i henhold til visse regler for den kristne ortodokse kirke. Det menes, at først efter hans dåb en person bliver tættere på Gud, det er dens åndelige fødsel.

Forældre, have født barnet, forsøger så hurtigt som muligt at døbe ham. Nogle mener, at dåb babyer er beskyttet af Herren, mens andre (især religiøse familier) ønsker at bringe op babyen fra vugge kristne regler, plantning sine åndelige kanoner. Der er også de mennesker, der ikke er specielt interesseret i dette mysterium, gå i kirke, efter modetrends. Ja, i dag i enhver magasin kan læses som en ung mor fra "cremen af samfundet" flagre dåb af deres børn, og alle fortalte, nogle festligheder blev arrangeret til lejligheden.

Hvis du læser Bibelen - Skriften, der klart siger, at en person skal døbes. Tag tro skal være meningsfuld, når den unge mand er allerede fuldt ud forstår alvoren af ceremonien og dets betydning. Er det nyfødte barn kan træffe en sådan beslutning? Men fra tidernes morgen mennesker døbt deres børn bare født.

Det menes, at for at holde denne ceremoni over barnet behøver tidligst 40 dage efter fødslen. Men de gejstlige needinodushny i denne dom. Mange børn bliver døbt langt tidligere. For eksempel er et barn født svage og syge. Naturligvis forældrene ønsker at hurtigt at identificere det sted, hvor dåben af barnet, og er enig med præsten, ville Herren hjælpe deres lille én.

For alle forældre presserende spørgsmål: hvem kan være en fadder til deres barn. Faddere ikke gå på gaden og den første tæller. Det menes, at korset efter at have læst en særlig bøn og udtale de hellige ord bliver åndelige forældre til hans gudsøn. De er forpligtet til at bistå i uddannelsen af barnet til at udvikle sin åndelige verden, dyrke en kærlighed til Gud og ære kirken. Hvis forældre med familien sker bjerg, er det de faddere skal tage ansvar for at uddanne gudsøn eller guddatter.

Mange mennesker (især ældre) entydigt bestemmer, hvem der kan være et tegn på korset. Ifølge dem: kun pårørende - brødre og søstre (forældrenes), og i mangel heraf - nevøer, onkler, tanter. Faktisk faddere lov til at ringe til pårørende og venner af ikke-blod mennesker. Det vigtigste er, at disse mennesker er godt klar over det ansvar, der hviler på dem, og spurgte ikke hvorfor at døbe barnet i almindelighed.

Men kirken er stadig nogle af de krav, fremført til de mennesker, der er tilbøjelige til at være faddere. Forbudt døbe syge mennesker (med ustabil psyke og mentale sygdom), Gentile udøbte sammensat med hinanden i en juridisk status eller gifte koner. Ifølge reglerne: en mand og kone kan ikke være faddere for et barn. Det er heller ikke tilladt at døbe de kvinder, der blev nægtet nadver. Og, selvfølgelig, vil ikke tillade præsten at døbe barnet en person, der har medicinsk behandling, alkoholafhængighed. Men det er også indlysende. Ingen af de normale forælder ønsker ikke deres barn holdt en alkoholiker eller en narkoman.

Reflektere over dem, der kan være godfather forældre bør overveje hver kandidat er meget følsomme, som om under et forstørrelsesglas. Efter alt, korset - det er ikke de mennesker, der kommer en gang om året med en pakke af slik og gaver. Selv på nuværende tidspunkt sådanne processioner er mere almindelige.

Overvej og afgøre, hvem der kan krydse dit barn, så glem ikke at underrette den valgte person efter eget beslutning. Efter alt, skal korset forberede nadveren. For det første skal korset nødvendigvis være til stede på mysteriet om morgenen tjeneste, bekendelse og nadver. Det bør også købe kryzhmu - klæde, som svøbt barnet efter badning. Godfather bør også besøge kirken, tage nadver, enig med præsten og fastsætte en dato for dåben. Godfather bør også købe en brystfinner kors for den fremtidige gudsøn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.