Nyheder og SamfundMiljøet

Den store Simaginskoye Sø er et sted for hvile og fiskeri

Et af de mest maleriske steder er Big Simaginskoe Lake. På varme dage har snesevis af mennesker en tendens til at komme på en stejl sandstrand, hvor er de smukkeste fyrretræer. Men du kan slappe af her, ikke bare beundre naturen. Mange fiskere vælger disse steder til deres fritid.

Beskrivelse af søen

Den store Simaginskoe Sø er beliggende i Leningrad-regionen, i Vyborgsky-distriktet. I folket er det kendt som skønheden. Dette er forståeligt, fordi denne dam skiller sig ud af gyldne strande, og fyrretræer, fyrretræer og andre træer strækker sig langs de maleriske kyster. Også den grønne overflade af vandet er nogle steder omgivet af usædvanligt smukke klipper.

Søen blev strakt for 2,5 km, og bredden er lidt over en kilometer. Skønhedens samlede areal er 2,7 km 2 . Det dybeste sted på reservoiret er 19 m. De østlige kyster af søen er meget smukke og høje. Stejle klipper er tæt dækket af fyrretræer, og skoven når Zelenogorsk hovedvej.

På den sydlige side, der går mod vest, begynder kysten af søen at falde, bliver mindre stejl. På sine bredder, ud over fyrretræer, synes gran, og tættere på vandet i nogle områder er birker. Allerede fra den vestlige side bliver kysten flad, og i stedet for en skov pryder de solnedgange enge.

Skønhed genopfyldes fra den flydende Yuli-Yoki. Også den store Simaginskoe Sø har en udstrømmende flod af Ala-Yoki, som er på vej mod Finske Bugt.

Fordi søen har høje banker, blander det vand meget dårligt. Derfor kan de øvre vandlag i sommeren varme op til 23 grader, og allerede på 8 meters dybde går temperaturen ikke over 15 grader.

Hytter bliver bygget omkring søen på tilgængelige steder. Også på stranden er der en tidligere børnelejr.

Hvil på søen

Om sommeren foretrækker de fleste feriegæster denne sø. Faktum er, at der er mange brede (op til 4 meter) sandstrande, og selve vandet får dig til at føle sig på feriestedet. På spejlfladen er der ingen snavs, pakker eller affald. Den gennemsnitlige synlighed er 1-3 meter dyb. Også i skovene kan du finde svampe.

Det skal bemærkes, at der ikke er nogen udstyrede strande.

Stor sø Simaginskoe: anmeldelser af feriegæster

Mange der kom her på ferie, bemærk at luften er meget ren og sjælen hviler virkelig fra travlheden. Også, hvis det er nødvendigt, i landsbyen Il'ichevo er der gode butikker. Men samtidig er der ikke risiko for at svømme her. Skønheden har et dårligt ry, fordi der er undersøiske klipper, en dobbelt bund, isfjedre, som kan føre til en spasme.

Fiskeri på søen

Mange fiskere, der bor i nærheden, går til en fangst til Bolshoi Simaginskoye søen. Fiskeri her kan bringe glæde, for i dammen er der gedde, burbot, brasam, bras, aborre, rudd, ruff. Men det er bedst at gå til en sådan "jagt" om sommeren, for allerede i sene forår bliver undervandsindbyggerne aktive. Til fiskeri kan du bruge båden, men også en god mulighed for kystfiskeri. Store rovdyr her kommer over meget sjældent, men stadig er der ingen tomhænder, fordi bidden er aktiv.

Vinterfiskeri praktiseres også, men fiskebid er ikke så hurtig og hurtig, så effektiviteten i den kolde årstid reduceres.

Hvordan kommer man derhen?

Transportproblemet kan opstå, uanset hvorfor du går til Simago-søen. Hvordan kommer man til destinationen? Minibusser fra Skt. Petersborg til Ilyichev, men fly er ikke hyppige. Derfor beslutter mange først at komme på minibus til Zelenogorsk (undervejs er 1 time). Herfra kan du tage en taxa. Det vil koste billigt, da afstanden til Ilichevo er 12 km. Bed om at stoppe ved busstoppestedet, der er en busplan tilbage. Efter 15 minutters gang finder du dig selv på søen.

Historiske begivenheder

Den store Simaginskoye Sø er en historisk værdi for nogle, siden i sommeren 1917 gemte Lenin sig i nærheden. Han tog tilflugt i landsbyen Yalkala, på den nordvestlige side af dammen. Selv i sovjetårene blev der arrangeret et mindesmuseum i Lenin, som i 1993 blev en museumsreserve kaldet "Yalkala".

På bankerne fra den nordlige side af søen er der landsbyen Il'ichevo. På dette sted arrangerede Statens Hydrologiske Institut i 1950'erne sin eksperimentelle base.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.