Nyheder og SamfundMiljøet

Det arabiske flag som et af attributterne til statssymboler

Enhver stat har sine egne symboler, hvormed det er let at identificere blandt andre. Disse symboler er selve navnet på landet, våbenskjoldet og flag. Ofte er det enkleste og mest forståelige flag. Ethvert arabisk flag kan let identificeres ved en kombination af farver, men hvad hver af dem symboliserer på et rektangulært panel, nu vil vi finde ud af det.

Arabiske lande

I øjeblikket tilhører de fleste lande i Nordafrika og Mellemøsten officielt de arabiske lande . Disse omfatter Algeriet, Bahrain, Egypten, Jordan, Iran og Libyen, Marokko og De Forenede Arabiske Emirater, Saudi Arabien og Tunesien, Syrien og andre - kun 23 lande.

Hvert af disse lande har sine egne etniske karakteristika, historie og symboler i staten. Men alle er forenet af tilstedeværelsen af statssproget - arabisk og hovedrolle - af islam (selvom kristne også bor i dette område).

State League

På grund af denne mangfoldighed opstår der et rimeligt spørgsmål - er der et enkelt arabisk flag? Nej, men alternativet til et sådant symbol betragtes som flag for arabiske stater - en organisation, der beskæftiger sig med politik, økonomi og humanitære problemer i arabiske lande og rundt om i verden.

Ligaens aktiviteter svarer ikke altid til de værdier, som mennesker i alle arabiske lande holder sig til, derfor er det ikke tilrådeligt at opfatte flaget som et symbol på araberne. Men fra informationssynspunktet er det af stor betydning, især dens stikprøve fra topmødet i 2010.

På en hvid baggrund er der et emblem, der afspejler placeringen på to kontinenter i de lande, der udgør Leagueen, og en cirkel af deres flag.

Betydningen af farver i de arabiske staters symboler

Efter at have undersøgt alle de arabiske landes flag kan du bemærke, at de mest populære farver er hvide, grønne, røde og sorte. I den arabiske verden har 16 af de 23 lande flag i disse fire farver, som ofte kaldes pan-arabere.

Overvej den heraldiske betydning af hver af dem, og som et eksempel, tag de arabiske emirater. UAE (dette er forkortelsen for navnet på dette land) optrådte på verdens geografiske arena i 1971, den anden december, og dens flag optrådte på samme tid. Billedforholdet i det er 2: 1, formen er rektangulær. Mønsteret består af en lodret strimmel langs skaftet, rødt og tre vandret - grønt, hvidt og sort, hvis det er angivet fra top til bund.

Dette arabiske flag afspejler rigdom, skønhed og styrke i dets indbyggeres ånd. Den røde strimmel symboliserer landets styrke, stolthed og storhed, grøn er symbolet på islam. Når alt kommer til alt i indbyggernes liv, indtager denne religion det vigtigste sted i opdragelse og karakterdannelse. En anden værdi er skønheden i den omgivende natur.

Hvid er et symbol på tolerance og renhed. Fra generation til generation gør beboerne i denne stat disse kvaliteter en prioritet, og sort er et symbol på olie, landets vigtigste rigdom. Dens tilstedeværelse og lov til at fremstå som et mirakel som De Forenede Arabiske Emirater.

Andre værdier

I lande, der ligger på det afrikanske kontinent, har sort farve en lidt anden betydning - en påmindelse om deres koloniale fortid.

På 6 af de 23 flag er der et billede af en halvmåne med en stjerne - det vigtigste muslimske symbol. En anden fem er billedet af kun en stjerne - et symbol på menneskets frihed, lighed og ønsket om demokrati.

Men uanset symboler bærer det arabiske flag, for statens befolkning er det en sand skat, som skal bevogtes og bevogtes. I mange lande i den arabiske verden er det forbudt at sætte stats symboler på sko, tøj, husholdningsartikler. Selv om det i andre betragtes som en fælles ting.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.