ComputereComputerspil

World of Tanks: IS-4 og IS-7 - der er bedre? Karakteristika og beskrivelse

I "World of Tanks" spil, der er mange forskellige modeller af militært udstyr, der tilhører forskellige grene af udvikling - den tyske, sovjetiske, fransk og så videre. Hvis du pumpet den sovjetiske gren, nemlig tunge kampvogne, som et resultat, vil du finde dig selv over for et valg mellem de to er utrolig kraftfuld tunge maskiner - IS-4 og IS-7. Hvilket er bedre? Dette spørgsmål plaget spillere i lang tid, og der er tilhængere af begge modeller. Tja, hvis du ikke kan sige helt sikkert, er det nødvendigt at adskille situationen nærmere. Denne artikel vil hjælpe dig med at forstå, hvad der er bedre til at tage tanken, IS-4 og IS-7, er det bedre at vælge en bestemt situation. Og for at afgøre, hvilke fordele er tilgængelige for hver model.

En hurtig sammenligning: den gode-7 ER?

Inden vi går ind i en detaljeret sammenligning af de to modeller, og at vælge specifikt mellem IP-4 og IS-7 - hvilket er bedre for din kamp, skal du bare tage et hurtigt kig på begge modeller, samt at finde ud af, hvad folk mener om dem en masse spillere. , Meninger, som du allerede forstået, adskiller sig således - nogen mener, at fire er den perfekte løsning, og nogen alle hænder stemme for syv. Det er på tide at sætte en stopper for forskelle og sammenligne de to tanke, for at forstå hvad man skal vælge - IS-4 og IS-7. Hvilket er bedre? I tilfældet med de syv, er det nødvendigt først at allokere mere imponerende tårn, er meget mere kraftfuld og sikker at bruge motoren samt en stærk frontal rustning. Hvis du kombinerer alle disse faktorer, at give dem i hænderne på en kompetent spiller, får du en reel dræbermaskine, der vil presse igennem fjendens linjer let, og hvis det er nødvendigt - for at dække de lyse og mellemstore kampvogne allieret.

Og hvad god IS-4?

Det ser ud til, at de argumenter, der taler for syv, er meget vægtige, og der er ingen mening at fortsætte med at overveje parret: IS-4 mod IS-7 - hvem vælger du? Men du skal være en smule tålmodighed, fordi kvartetten har sine egne fordele, når de overvejer at du vil forstå, hvorfor så længe siden, er der debat om disse to modeller. En af de mest fremtrædende fordele er de fire sider, eller rettere deres bog. Fra fronten, er tanken beskyttet meget bedre end den anden model. Men en anden fordel ligger i ensartethed for reservationen af tårnet - den rustning på dette vitale del af maskinen er lige så stærk og har meget få svagheder, mens den bageste side af EF-7 af tårnet har et meget tyndt lag af rustning, der er let at bryde. Så hvad bedre end en tank, IS-4 og IS-7? Som du kan se, overfladisk sammenligning ikke producerer resultater, både biler er utrolig god. Det er derfor nødvendigt at gennemføre en mere dybtgående analyse.

hastighed

Når nogle spillere står den ældgamle spørgsmål om World of Tanks:? «Hvilken bedre tank, 7-IS eller IS-4" , de ofte angiver den hastighed, hvormed de syv lidt højere. Men nøgleordet her - en lille smule, denne forskel kan ses kun på bestemte typer af lavtliggende områder eller på vej ned fra bjerget eller bakken. Desuden er der i virkeligheden hastigheden omdannes til en fordel kun i hænderne på en meget erfarne spillere og begyndere i hænderne på den hastighed, nogle gange endda spiller mod dem, fordi de ikke handler taktisk og straks forsøge at presse gassen ved maksimum. Som et resultat, står over for en kompetent angriber procedure modstander, som kan slå nybegynder, til trods for at han har i sine hænder en af de mest magtfulde tanke i spillet. Så hvis du slår til spørgsmålet om World of Tanks:? «IS-4 og IS-7, der rådgiver" ikke skynder sig at give et svar, ikke for spørgsmålet mere dybt.

Den vigtigste faktor - det frontale rustning

Alle ved, at begge disse tanke er tunge, så for dem er det meget vigtigt at bog, som de er i de fleste tilfælde indsamlet af fjendtlig beskydning. Og her på IC 7 opstår en betydelig fordel, da hans rustning på dette sted lidt stærkere, og vigtigst af alt - det er placeret på en interessant vinkel, hvilket øger sandsynligheden for en rebound, og reducerer chancen for at bryde igennem. Det er, hvis din modstander bare skyde dig i panden, kan du ikke engang få den skade, der gør modellen mere fleksible og varierede handlinger. Som for IS-4, alt er ikke så rosenrødt, fordi vinklen på denne bil er ikke så godt, så en fuldtræffer i panden med en høj sandsynlighed gennembore rustning. Det er ikke så slemt, som det kan synes, fordi med passende dygtighed og ønsker du vil være i stand til at manøvrere dygtigt at sætte din tank for at mindske sandsynligheden for en fuldtræffer på panden.

Side rustning som kompensation

Om bord har det den rustning kom op, men det er tid til at tale om det i flere detaljer. Så har du allerede indset, at de syv frontal rustning er meget god, men det kompenserer for sine fire om bord booking. tykkelse af panser, eksponeret i en lille vinkel, vil give dig mulighed for at undgå at bryde ind i siden af næsten et hundrede procent af tiden. I IS-7 legeme er længere, men side rustning er meget tyndere end fire. Resultatet er, at hans slag på panden er næsten umuligt, men i siden - enkel. Så, som du kan se, er alt afbalanceret mellem disse to modeller af tunge sovjetiske kampvogne.

konklusion

umuligt at skelne klart blandt de bedste af de to tanke - de er begge gode, men du kan opdele, at syv er meget stærkere end det ser ud i overfald på fjendtlige ordrer, mens fire - med defensive handlinger. Et andet vigtigt punkt, der er værd at fremhæve - dette værktøj. For mange IS-7 ydeevne er overlegen i forhold til IS-4, men fire har en imponerende én trumfkort, som endelig opkald mellem disse to modeller. Cannon IS-4 er meget mere kraftfuld og hurtig-panserbrydende end IS-7, så selv hvis nogen siger, at rustning og overlevelsesevne Syv overstiger fire, så glem ikke at vise ham pistolen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.