ComputereComputerspil

Passage Stalker: tips, interessante fakta og andre nyttige oplysninger

I 2007 verden oplevede en af de mest berømte spil i post-sovjetiske udvikling. Dette, selvfølgelig, er et projekt af den ukrainske selskab GSC GW - "STALKER: Shadow of Chernobyl". Spillet blev mødt med en ganske varm gaming kritikere, og indenlandske spillere opfattes som en af de bedste i historien for gaming industrien. For den nuværende tid blev solgt over 2 millioner eksemplarer af "Stalker", hvoraf omkring 1,2 millioner var i SNG-landene.

Historien vil fortælle os om stalker-mærkede, som mirakuløst heldig escape under udkastning i den eksklusive zone. Vågne op i en hytte lokal erhvervsdrivende Sidorovich, er vores helt ikke huske noget, han har hukommelsestab. Men på den ene side ser han hugget tatovering Stalker, og på PDA'en skærmen for at lysne den grumme opgave - mordet på en vis mand ved navn Shooter. Passage af "Stalker" straks fanger dig med fuld kraft og dykke ned den ekstraordinære eventyr i verden, synes ikke før eventuelle offentlige projekter fra den vestlige spiludvikling.

Det er værd at bemærke, at spillet hører til genren af FPS, men handlingen finder sted i det åbne for studiet af verden, opdelt i en række forskellige steder. Vi er ikke tvunget til at følge kun én historie linje. Tværtimod en spiller har altid mulighed for at udføre yderligere opgaver, som til tider kan være meget interessant. Også vi kan gå på jagt efter artefakter, der gør udryddelsen af monstre, eller andet at forhandle med talrige NPC.

Kort fortælle os om den historie, passage af "Stalker" vi starter med et enkelt formål - at finde og dræbe den mystiske pil. For at finde det, bliver vi nødt til at udføre opgaver fra en række forskellige mennesker, som kan hjælpe os i søgningen: Sidorovich, bartendere, Dr. Sakharov og andre. Spilleren kastede alle hjørner af Zone, herunder, i fangehuller og hemmelige laboratorier. Over tid, lærer vi, at den stalker tilnavnet Gunner fik til midten af zonen, der passerer gennem Vyzhigatel hjerner (nogle station, der udsender energi, der forvandler mennesket til en zombie).

Efter hans tur, vi stadig komme til hjertet af Tjernobyl og ... Og her er det mest interessante. I spillet vil vi give 7 forskellige slutninger: 5 og 2 falsk sande. De første 5 er tilgængelige fra Wishmaster. Hvad en ønskeseddel Lav en mærket afhænger af, hvad stil var din passage "Stalker". 2 sand kan fås i laboratoriet af den mystiske "On-Bevidsthed", hvor vores helt og forklare, at det er den samme shooter. Efter hans tilbud om at slutte sig til dem og blive en af de Host Zone. Enig eller ej - det er dit valg.

Generelt lineære og direkte passage "Stalker: Shadow of Chernobyl" vil tage dig omkring 15-20 timer. Men hvis spilleren bliver interessant at fuldt ud at udforske den store verden af Zone, der er beliggende på det område af omkring 36 kvadratkilometer, at fordybe sig i den spændende atmosfære i spillet og interagere med det maksimale antal tegn, kan passagen tage 70 timer eller mere. Det hele afhænger af dig!

Det eneste værd at vide er, at plottet - ikke den stærke punkt i dette projekt. Dynamisk i spillet er kun sidste 1-2 timer, når crumble tonsvis af oplysninger om os og svar på spørgsmål, der er akkumuleret for alle tider af passage. Resten timers ledsaget årti shuterny slidte klichéer, ydeevne kender ingen job, og lignende. Men her atmosfæren postapokalipsisa Zone fanger for alvor. Verden er interessant og varieret, ville det være ønskeligt at undersøge, hvilket forklarer populariteten af produktet blandt gaming community, især i SNG-landene.

I 2008 udviklerne frigivet en prequel til den oprindelige - "STALKER: Clear Sky". Det vil give os mulighed for at spille for lejesoldat Schram, som vil hjælpe os med at få svar på mange spørgsmål af originalen. Den anden del mærkbart kortere end sin forgænger, på "Stalker: Clear Sky" passage tager 8-10 timer, og studiet af spillets verden er ikke så spændende. Først og fremmest på grund af det faktum, at det er banalt kopiering selv sidste spil. Desuden er spillet præget af skærpet fokus på linearitet, hvilket giver mulighed for at udforske mange steder: Limansk, Red Forest, X16 og andre. Væsentlige fornyelser kun tilføje muligheden for at opgradere våben og kostumer, samt lidt ændret placering af Dark-dalen og landbrugsindustrien.

Og endelig det sidste jeg vil gerne minde om - denne tilføjelse. Ved "Stalker" blev udgivet på deres utallige, dog skal din opmærksomhed være få. Blandt dem er "The History of Surf", "blodige solnedgang" og to "hemmelige sti". Den anden del af det sidste produkt er et af de mest udviklede og interessant for din reference. I "Stalker: Secret sti 2" pass back "votknet" huden på Bullseye / pil, dog vil historien give en anden vinkel, med sin egen historie, nye figurer og våben.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.