ComputereComputerspil

Sådan laver du "Skyrim" på hele skærmen - forstår indstillingerne

Nå, i dag vil vi forsøge at forstå spørgsmålet om, hvordan man laver "Skyrim" på hele skærmen. Dette er en ret let opgave, som kan implementeres på flere måder. Ingen af dem vil gå ubemærket. Så vi kommer snart til det.

Genveje

Så den første mulighed, som vi vil overveje i dag, er de såkaldte hurtigtastkombinationer. Med deres hjælp kan du nemt besvare spørgsmålet om "Skyrim:" Hvordan laver man en fuld skærm til spillet? "Lad os hurtigt kende til den kombination, vi har brug for.

Så hvis du først stillede et spørgsmål, så ved du næppe hvilke knapper på tastaturet du skal trykke på. Men inveterate spillere kan nemt besvare det stillede spørgsmål. For at forstå, hvordan man laver "Skyrim" på hele skærmen, skal du bare trykke på Alt og Enter samtidig. Denne kombination vil hjælpe dig med at implementere absolut ethvert legetøj. Så det forbliver intet - Kør det ønskede program eller program, vent på at den skal indlæses (så computeren ikke "bremser") og tryk på Alt + Enter. Dette vil udfolde Skyrim på fuld skærm. Men der er andre muligheder. Hvilke? Nu bliver vi bekendt med dem. Et tastatur kan jo ikke begrænses!

indstillinger

Nå, tror du stadig, hvordan man laver "Skyrim" på hele skærmen? Sandsynligvis har du lige startet din bekendtskab med spilverdenen. Enhver, der nogensinde har spillet noget ved, ved, at der er en særlig menu til bestemte funktioner. Det kaldes "indstillinger." Her er der et "fit" spil til brugeren.

For at besvare vores aktuelle spørgsmål skal du først starte spillet. I den tilstand og det vindue, hvori det vises i øjeblikket. Brug nu musen eller tastaturet til at gå til "Indstillinger". Find "skærmopløsningen" her. Se omhyggeligt på indskrifterne. Der skal være en "fuld skærm" element. Marker det med et kryds. Gem nu ændringerne. Se hvad der skete. Spillet startede som du ønskede. Der er dog et par muligheder, der kan hjælpe dig. Lad os blive bekendt med dem. Det er jo ikke altid de metoder, der allerede foreslås at arbejde.

Alternativ metode

Så lad os se, hvordan man laver "Skyrim" på hele skærmen, hvis de tidligere muligheder var ubrugelige. Nogle gange af ukendte årsager er der fejl og funktionsfejl, som forstyrrer den korrekte funktion af genvejstaster og spilindstillinger. Men der er en såkaldt "alternativ" måde at ændre skærmen tilstand. Nu vil vi kende ham.

Først og fremmest gå til "Start". Søg nu efter filen "SkyrimPrefs.ini". Dette er det elskede sted, som er ansvarligt for spilindstillingerne. Vi bliver nødt til at arbejde sammen med ham. Du skal åbne den med notesblok og finde der linje bFull Skærm. Efter = der er 0? Derefter skiftes til 1. Dernæst er det værd at "procentvis" visning af spillet. For at gøre dette skal du indtaste 1024 i iSize H-linjen og ændre W-værdien til 1280. Det er fortsat for at gemme filen. Du kan køre spillet og nyde resultaterne. Men der var endnu en mulighed. Det passer ikke alle sammen. Lad os dog analysere det.

Hvis problemerne i "damp"

Så nu er det tid til at tale med dig om sagen, når alle de foreslåede muligheder allerede er blevet efterladt, og spillet er endnu ikke udviklet. Ja, det er værd at bemærke, at dette har at gøre med brugere af Steam. Som regel har de ofte problemer med "udfoldelse" af spil. Lad os prøve at finde ud af hvad der er.

Hvis du tænker på, hvordan man laver "Skyrim" hele skærmen, så prøv først at "gå" gennem alle de foregående trin. Hjalp ikke? Så skal du "rydde op" mappen med spillet lidt. For at gøre dette skal du gå til "Mine dokumenter". Find nu "Skyrim". Åbn den og se, hvilken type filer der er gemt der. Slet dem og genstart computeren. Start spillet ved hjælp af "Steam". Det er alt sammen. Problemet er opbrugt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.