ComputereComputerspil

Lancering ildkugler mod fjender: ildkugle i Minecraft

Hvis du ofte spiller Minecraft på et netværk med andre spillere og elsker at organisere en kamp med hinanden, så bør du helt sikkert komme i handy denne artikel. Efter alt, vil vi fokusere på motivet, som er meget lettere at ikke kun vinde kampen, men også for at beskytte sig mod fjendtlige mobs. Denne vidunderlige ting - en ildkugle.

Minecraft har to måder at en brand. Den første af disse, den mest almindelige - brugen af lighteren. Men der er en stor ulempe: det kan bruges kun i et meget begrænset radius omkring spilleren.

En anden fremgangsmåde - en ildkugle. Hvordan kommer det, skal vi nu beskrive.

Mange tror måske, at en ildkugle falder fra at dræbe Slyme helvede, men det er ikke. Slyme falder fra den anden emne - lava goo.

For crafting ingredienser ildkugle brug for en anden genstand - brand pulver. Det er lavet af en stang Ifrit, og han til gengæld falder ud af Ifrit, som bor i den nedre verden.

Sådan kommer dæmme Ifrit

For crafting ildkugle at dræbe Ifrit, som bor i den nedre verden. For at komme dertil, bliver nødt til at finde obsidian, derefter udformet en lysere build og aktivere portalen. Men før du går på jagt, så husk, at den lavere verden vrimler med en bred vifte af fjendtlige væsner, hvoraf mange der angriber langvejs fra. Så sørg for din rustning er stærk nok, og kan modstå flere angreb som mobs Gast, Efreet og svinozombi. Det giver også mening at tage et par potions brand som Efreet angrebet satte ild til offeret.

Hvis du har brug for en Ifrit, så se efter bygningerne i Lower verden - der er næsten altid en spavner. Men vær forsigtig: i steder af disse skabninger er altid meget på forhånd, så drikke en potion af brandsikkerhed.

Når du har udvundet stamceller Ifrit, der kommer et tidspunkt håndværk. Placer denne komponent på crafting panelet og vil modtage to brændende pulver fra hver stang. For at skabe en ildkugle, har brug for en brand pulver. Således kan en enkelt stang være udformet to kugler (med andre bestanddele). Yderligere brug krudt.

Sådan får krudt

Der er tre måder at gøre dette.

Den første måde - mordet på en slyngplante. Der er en chance for, at denne skabelse vil falde nogle krudt enheder. Men jagten på slyngplante - ganske risikabelt, fordi hvis du nærmer dig for tæt, vil det eksplodere og påføre en hel del af skade på afspilleren. Krudt i eksplosionen af efteråret ikke kan.

jagt slyngplante kan dog være mest effektivt og på kort tid at få en tilstrækkelig mængde af pulver

Den anden måde - finde skatten. Nogle gange viser det sig, at finde kister krudt, men gøre det specifikt, i det mindste fjollet, fordi tage mere end én dag, før du finder den eftertragtede kasse med krudt.

Den tredje måde - byttehandel. Du kan finde landsbyen og byttehandel krudt på nogle elementer, der er nødvendige for den lokale befolkning. Men denne metode er også ganske tvivlsom, fordi landsbyer synes ikke så ofte, og endnu mindre beboere, de ønsker at handle deres pulver. Fireball, desværre, kan ikke forhandle - det er ikke gjort.

Når pulveret stadig brydes, stadig få det sidste element - kulstof. Dette kan også gøres på to måder.

Sådan udtrække kul

Den første metode. Kul kan udvindes i minen. Normalt er det overfladisk, og nogle gange endda på overfladen.

Den anden metode. Du kan hugge brænde og smelte det i ovnen i trækul - det er også rart.

Sådan oprettes en ildkugle

Efter ekstraktion af alle de ingredienser, kan du begynde snedighed. I Maynkraft ildkugle genereres på én måde, i modsætning til for eksempel fra brænderen, hvilke komponenter kan placeres i vilkårlig rækkefølge. I den anden celle i den første række, placere pulver under det - ilden pulver nedenfor - kul. Udført!

Klar til at kaste bolden på modstanderens bruge højre museknap. Hvor han vil stå i enheden, brand lyser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.