TravelingRetninger

Sighs Bridge: hvor er placeret, legender, interessante fakta

En gammel by på vandet betragtes som et rigtigt udendørs museum. Fyldt med romantik og mystiske legender, er han længe blevet en rigtig legende, hvor alle par drømmer om at være. Den fabelagtige atmosfære i den fantastiske Venedig, inspireret af havluften og elusiv charme, føder unikke følelser, der forbliver for evigt i hukommelsen.

Hvor er sukkernes bro?

En mystisk by, der udelukkende består af fantastiske arkitektoniske mesterværker, er især stolt over broerne, der er blevet elegante symboler i Venedig og har enestående karakter. Der er omkring 400 af dem, og hver af dem holder en gammel historie.

Sighing Bridge, der ligger på Markuspladsen, passerer gennem den forbavsende smukke Palace Canal - verdens mest berømte venetianske vartegn. Bygget i begyndelsen af XVII århundrede, et legendarisk historisk monument forbundet retten, som var i bygningen af Doge's Palace, og et gammelt fængsel.

Usædvanligt design

En smuk bro af hvid kalksten blev rejst af den venetianske Antonio Conti - en efterkommer af det berømte dynasti af arkitekter. Sighs Bridge er dekoreret med skulpturelle kompositioner og openwork carvings. Det er et usædvanligt design: Det er en af de få strukturer, der har vægge og et halvcirkelagtigt tag.

Denne eksterne struktur blev forklaret ved dens oprindelige formål - overførslen af fanger fra retshuset til fængselscellerne, og selv de vinduer, der opstod på begge sider, var dækket med mønstrede marmorstænger. Imidlertid formåede en dømte stadig at gøre en dristig flugt fra det dystre casemate, hvor han opholdt sig i et halvt år, og han viste sig for at være den berømte for hele verden med sine kærlighedseventyr, svindleren Giacomo Casanova.

Grace af en struktur

Tung bro, der er opretholdt i barok stil, ser slet ikke en tung konstruktion ud, men meget elegant og visuelt let. De kraftige vægge er dekoreret med udsøgte pilaster, der viser kolonner.

I hjertet af broen placerede arkitekten en skulptur af den himmelske patron i det gamle Venedig, og ved siden af er det en stenfløjl løve, som er et symbol på byen på vandet. Forresten, nær broen er der Markus katedral, anbefalet til at besøge alle turister , gemme apostlernes relikvier.

Sighs bro i Venedig: legenden nummer 1

Det er med sin placering, at det smukke navn på den overdækkede bro er forbundet, selvom den forklaring, Lord Byron foreslog, er for langt fra romantiske historier. Man troede, at sukkerne blev udsendt af uheldige dommere og passerede den sidste vej fra domstolenes bygning, hvor der blev udtalt sætninger, til fængsels frygtelige kammerater, hvor mange af dem blev for evigt.

Kaste triste blik gennem små vinduer med barer til kanalen i smukke Venedig, de dømt til døden eller lang fængsling sørget over deres ødelagte skæbne.

For at være ret præcis afspejler den gamle myte ikke hele sandheden: på det tidspunkt, hvor broen blev bygget, var der ingen grusomme henrettelser og torturer, der var små svindlere i fængsler, og udsigten over Venedig fra stenvinduerne var ikke så Er smuk.

Romantisk legende nr. 2

Derfor er der et andet eventyr, inspireret af fantasierne i venetianske guider og støttet af par af mennesker, der danner i køen og drømmer om at finde en familie lykke for evigt. Romantisk historie siger, at disse er sukkerne af alle de lykkelige elskere, hvis hjerter, fyldt med frenet passion, slår sammen.

En fiktiv legende fortæller om et fantastisk fænomen med en historisk struktur: Hvis du kører en gondol under en bro, når solen gemmer sig bag horisonten og kysser hårdt, så vil følelser af kærlige mennesker aldrig falme. Hvis du virkelig fortæller sandheden, er sådanne smukke legender sammensat af andre broer i Venedig, for eksempel om den smukke og elegante Rialto.

Kunstværket originalt i kunst

Nu er det endnu mærkeligt at høre, at når dette ikke var den mest populære bro i Venedig ønskede at blive revet. Det blev antaget, at barokstilen ikke passer ind i de nærliggende bymæssige arkitektoniske landemærker. Som italienerne selv siger, overlevede Sighs Bridge kun fordi den fantastiske luftskønhed inspirerede mange forfattere og digtere til at skabe litterære kreationer, men ikke kun dem.

Berømte kunstnere, glade for det oprindelige design, imponerede det i deres værker. Derefter så lokalbefolkningen helt forskellige øjne på den legendariske Sighs Bridge. Italien, forresten, er ikke det eneste land, hvor der er en struktur af et så usædvanligt design.

Men sagen er, at sådanne overdækkede bygninger, men med andre former, altid vil være forbundet udelukkende med det venetianske landemærke, som er sådan en bro.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.