LovStat og lov

Sådan får Luzhkov betalinger ved fødslen?

Making kvoter i Rusland er interesseret i næsten alle borgere. Af særlig interesse for at støtte en sådan befolkning oplever en familie med børn. De er i landet forsøger på alle måder at levere. Der er forskellige regionale og føderale betalinger. Størrelse og bestemmelsessted betingelser er varierede. I dag Luzhkov betalinger vil blive bragt til opmærksomhed. Hvad er det for noget? Hvem de er afhængige? Hvordan og på hvilke betingelser tildeles? Alle funktioner Luzhkov betalinger vil blive diskuteret nedenfor. Faktisk, for at forstå i denne sag er enklere end det ser ud.

Arten af betalinger

Det første skridt er at finde ud af, hvor det er muligt at udstede en sådan støtte fra staten. For at sætte Luzhkov betalinger?

Denne manual er regional. Det findes kun i Moskva. Borgere, der har mindreårige børn, kan ansøge om passende støtte fra staten.

Men på andre områder der Luzhkov betalinger. Denne form for yderligere støtte til familier med mindreårige. Det er udstedt til fødslen af et barn eller børn. En sådan støtte familier udføres i den russiske hovedstad siden 2004.

Hvem er berettiget

Hvem kan søge om Luzhkov betalinger ved fødslen? Ikke alle familier har en lignende mulighed. Der er flere forhold, der skal overholdes.

Modtagerne kan være begge forældre. Det vigtigste er at overholde en af følgende betingelser:

 1. Begge forældres bopæl i Moskva. Vi taler om en fast bopæl. Midlertidig registrering er ikke berettiget til ydelser.
 2. Forældre har en bopæl i Moskva og uden for regionen. I dette tilfælde en af dem skulle være permanent registrering i hovedstaden. Fra denne forælder registrerer en nyfødt.
 3. Modtageren er en enlig mor, har registreret i Moskva. Tilstedeværelsen af den regionale registrering ikke er egnet til formålet med betalingen.

Vigtigt: Nationaliteten af det forældre og børn på samme tid spiller ingen rolle. Derfor, selv nybegyndere er berettiget til støtte fra staten, der undersøges.

Unge familier ekstra støtte

Men alt dette er kun begyndelsen. Luzhkov i Moskva betalinger, selv om nogen af de tidligere nævnte betingelser ikke sætte alt. Hvad handler det om? Hvem vil være 100% af modtagere af en sådan støtte?

Claim kun unge familier kan til det. Dette koncept i de russiske regioner har en anden fortolkning. I dette tilfælde refererer til familier, hvor på tidspunktet for barnets fødsel forældre ikke var 30 år. Derfor hvis moderen eller faderen til barnet fylder 30, har ret til ydelsen tabt. Men i tilfælde af registrering af betaling efter 30-årsdagen for deres forældre, men i betragtning af, at ved fødslen barnet denne alder er ikke blevet nået, kan du regne med støtte fra staten.

sigt af cirkulation

Men denne betaling sker hvor længe? Dette spørgsmål er af interesse for mange forældre. Efter alt, de fleste af børnepenge har sin egen frist for de juridiske repræsentanter ret til at kræve ekstra penge fra staten.

Luzhkov betaling per barn kan udstedes inden for 12 måneder fra datoen for forekomst af kid. Tidligere i registreringsdatabasen kontor udstedt et certifikat af det etablerede prøve, gør det muligt at modtage sådanne ydelser. Siden 2012, er et sådant dokument ikke er udstedt.

Alle forældre kan beslutte præcis, hvornår han indsendt et papir til at behandle betalinger. Det er bedre ikke at forsinke denne idé. I praksis er alle børns ydelser og betalinger foretages direkte efter registreringen af barnet i registreringsdatabasen kontor. Så vil reducere den tid til at indgive den relevante anmodning.

I særlige tilfælde kan forsinkelser ved fremskaffelsen Luzhkov betalinger forlænges. Normalt dette sker, når forældrene har gode grunde til hinder behandling for finansiel bistand.

På udvidelse af registreringen periode

Nu lidt om undtagelserne. Som allerede nævnt, kan Luzhkov betalinger ved fødslen af et barn blive anmodet gennem årene siden indførelsen af barnet. Men der er undtagelser. Det er muligt at forlænge registrering på et eller andet tidspunkt

Hvilke situationer anses for at være exceptionel? Disse omfatter:

 • ansøgerens fortsatte tilstedeværelse i handicap status;
 • finde en baby på hospitalet på grund af sygdom / tilskadekomst mere end seks måneder;
 • død nære venner / slægtninge til alvorlig skade på helbred;
 • årsager, der kan anerkendes som gyldige af domstolen.

Den vigtigste faktor i beslutningen om, hvorvidt at forlænge registrering Luzhkov betaling er dokumentation for en gyldig grund. Uden det, vil ingen genoprette familien ret til at modtage kontanter.

løbetid overvejelse

Hvor meget tid er lavet Luzhkov betalinger til unge familier? Hvor hurtigt borgere får en afgørelse om udnævnelse af tilføjelsen eller afslag?

På det lovgivningsmæssige plan, den periode af hensyn til det tilsvarende program er 10 dage. Nedtællingen begynder, når den unge familie bragt alle de nødvendige dokumenter til at omsætte idéer til praksis (en komplet liste over dem vil blive tilbudt senere). I løbet af denne tid, sendte sagsøgeren en begrundet afgørelse skriftligt. Med ham sendte tidligere vedhæftede dokumenter.

Afslag kan appelleres betalinger. For at gøre dette, skal du henvende sig til retten eller til Institut for Social Beskyttelse af befolkningen i Moskva. I praksis behøver Luzhkov betalinger normalt ikke svigte. Efter alt, deres ansættelsesvilkår er meget fleksibel.

Virkning på indkomstbetalinger

Det er ingen hemmelighed, at de fleste af fordelene i Rusland (herunder børn) ofte kun udstedes til dem i nød. Derfor er det nødvendigt at bevise og vise deres indkomst. På et vist niveau af familiens budget penge fra staten er ikke udstedt.

Heldigvis betyder det ikke påvirke udbetalingen af Luzhkov niveau af familiens indkomst. Derfor, for at nægte dem på grund af den velvære kan ikke være tilstrækkeligt. Opgørelse af indtjeningen også kan ikke kræve en ung familie.

Studerede mål for støtte til ny celle samfund med børn udpeges uanset indkomst og ydelser allerede er tildelt. Den væsentligste betingelse er en alder af forældrene, og tilstedeværelsen af Moskva opholdstilladelsen mindst en af de juridiske repræsentanter for barnet.

Hvor at ansøge om registrering

Ved udbetaling Luzhkov i 2017? Som allerede nævnt, kan de hævder de eneste beboere i den russiske hovedstad. Men præcis hvor at anvende? Hvilke tjenester hjælpe med udformningen af en passende anmodning?

Til dato, serveres ansøgningen om udnævnelsen af Luzhkov betaling i et af følgende steder:

 • MFC;
 • Portal "Offentlige tjenester";
 • "One-stop-service."

Oftest befolkningen bliver multifunktionelle centre. Dette er den mest hensigtsmæssige løsning for dem, der ønsker at legalisere alle fordele og betalinger i person i ét besøg.

død af barnet og betale

I Rusland, børnedødeligheden er ganske høj i dag. Derfor forældre ofte spekulerer hvis de er nogen fordele, der er, når barnet døde inden for en bestemt tid.

Luzhkov betalinger, som det er blevet sagt, er tildelt kun til unge familier, hvis de har registreret Moskva. Dette er de grundlæggende betingelser. et barns død er ikke et grundlag for at nægte at yde passende støtte til forældrene.

Russisk lovgivning tillader juridiske repræsentanter til at kræve for barseldagpenge og godtgørelser, hvis barnet døde efter 7 dage fra tidspunktet for fødslen. Forældre kan registrere på samme tid en nyfødt dokumenter og kvalificere sig til yderligere finansiel støtte fra staten.

betaling beløb

Men det er ikke alt, du behøver at vide den unge familie. Hvor mange i dag foretage betalinger Luzhkov ved fødslen? Deres størrelse varierer fra tid til anden. Denne nuance bør tage hensyn til alle de nye forældre.

Således er det muligt at opnå i 2017:

 • for det første barn - 75 460 rubler;
 • til et andet barn - 105 644 rubler;
 • for det tredje barn - 150 920 rubler.

Det er disse restriktioner gælder til dato med hensyn til størrelsen af betalinger Luzhkov. Mindre eller flere penge som sådan støtte unge familier til at modtage vil ikke fungere.

Om registrering af barnet

Nu lidt om de spørgsmål i forbindelse med registrering af mindreårige. Hvad alle bør vide den unge familie i Moskva?

For det første barn, for hvilket der udstedes betalinger Luzhkov (2017), skal være obligatorisk registreret med en forælder i Moskva. Hvis den faste bopæl af både de juridiske repræsentanter for Den Russiske Føderation i hovedstaden, er der ingen forskel, hvor det vil blive registreret med en mindreårig.

For det andet er det vigtigt at gøre opmærksom på, at barnet skal registreres i registreringsdatabasen kontor i Moskva. Hvad er det? Det betyder ikke noget. Det vigtigste er, at barnet er blevet registreret i Moskva folkeregister. Stedet for hans selve fødslen, også ligegyldigt.

Ikke flere funktioner i de spørgsmål i forbindelse med registrering af mindreårige til formålet Luzhkov betalinger, ikke har. Dette mål for statens støtte bliver tilbudt til hele befolkningen af unge familier. Undladelse af at opnå yderst vanskeligt. Normalt opstår sådanne situationer, når cellen i samfundet præsenterede et ufuldstændigt sæt dokumenter, eller hvis ansøgeren bragte den falske papir. I andre tilfælde vil bestemmelserne i penge kunne kvalificere uden problemer.

Liste over dokumenter

Nu lidt om, hvilke dokumenter vil være behov for betaling af familien Luzhkov blev givet ved fødslen. Faktisk er listen over krævede papirer ikke er for stor. Hvis du forberede dig til processen, er det muligt at samle alle de nødvendige for et par dage.

Så vil en liste over dokumenter til betaling Luzhkov i Moskva være følgende:

 • identitet personligheder af forældre (begge);
 • ansøgning om supplerende støtte til en ung familie (udfyldes på plads ved håndtering af pakke med værdipapirer);
 • fødselsattesten for den mindreårige, som er afhængige af de penge;
 • fødselsattester for alle børn (herunder fra tidligere ægteskaber / civile fagforeninger);
 • hjælp af familiemedlemmer;
 • et dokument om, at den anden forælder ikke har modtaget betaling Luzhkov (taget i tjeneste hos social støtte);
 • en vielsesattest.

Hertil kommer, at forældrene bede om hjælp på registrering af mindreårige. Dette er en nødvendig dokument, der ikke findes, som kan føre til en fornægtelse af midler. Ikke mere papir er påkrævet.

Det anbefales at lave kopier af alle disse dokumenter. I alle disse institutioner tidligere papir præsenteres sammen med originalerne. Certificere en kopi af det ikke er nødvendigt.

På børn tages i betragtning ved tildeling af støtte

Og hvad børnene vil blive taget i betragtning, når du laver en manual? I Rusland, ofte mindreårige vedtages eller vedtage. Hvad med at lære at betale alle forældre bør vide?

Sagen er, at Luzhkov midler er afhængige af alle naturlige børn. Vedtaget børn også taget hensyn til af myndighederne. Alle mødre til børn fra tidligere ægteskaber eller født uden lovlig registrering for erklæringen, hvis mindreårige bor sammen med min mor. Børn af hendes mand taget i betragtning ved tildeling af ydelser, hvis far til børn vedtaget / "avlede" dem før barnet, der er lavet godtgørelse. Desuden er det vigtigt at bemærke, at tilstedeværelsen af et registreret ægteskab med moderen på modtageren og uddannelse af børn fra et tidligere ægteskab i den nye enhed i samfundet. Med andre ord, hvis manden har børn, men de bor ikke sammen med min far, når de overvejer en ansøgning om udnævnelsen af Luzhkov betale disse mindreårige er ikke taget i betragtning.

Ikke noget svært eller særligt om det. Med andre ord, hvis et barn er officielt registreret i familien og bragt i nogle unge enhed i samfundet, vil den mindreårige være modtager af luzhskovskih kontanter. Dette er helt normalt, der forekommer i Rusland i dag.

På kontooplysninger

Der er endnu et vigtigt punkt. Det drejer sig om tælling lagt midler til ansøgerne. Kontant denne fordel ydes ikke nogensinde igen. Ved udpegelsen den relevante betaling sker kun kontantløse betalinger.

Få de penge kan du:

 • til en konto tilhørende en af forældrene (ansøgerne);
 • i Passbook;
 • på "moskovitiske kort".

Nærmere oplysninger om de relevante regnskaber skal anvendes til den tidligere foreslåede liste over dokumenter. Ellers borgere vil blive nægtet i overførsel af midler som en supplerende godtgørelse ved fødslen af barnet.

resultater

Fra nu af, er det klart, der satte Luzhkov betalinger ved fødslen i 2017. Derudover har vi studeret de grundlæggende betingelser for udnævnelsen af den økonomiske støtte. Ikke mere vigtige oplysninger om det undersøgte emne nr.

Det viser sig, at Luzhkov midler stole kun beboere i Moskva. Hvorfor kun dem? Faktisk næsten lignende betalinger er tilgængelige i alle regioner i Rusland. Mere præcis information bør præciseres i en bestemt lokalitet. Regionale fordele og betalinger foretages i de tidligere anførte organisationer. For dem, primært den foreslåede liste over nødvendige dokumenter.

Få Luzhkov betaling per barn er meget lettere end det ser ud. Dette er en af de få fordele, der ikke kræver væsentlig papirarbejde. Hertil kommer, at de penge, stole alle indbyggerne i Moskva, uanset indkomst modtaget en eller anden enhed i samfundet. Selv forældrenes nationalitet er irrelevant. Fejl er udnævnelsen af sådanne betalinger, som det allerede er blevet påpeget, en stor sjældenhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.